Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mlretezett Cockpitek sajnos nagy korlátozottan rohangálnak a neten, fõként csak fából.
Valakinek nincs meg véletlenül a raceframe pro cockpit méretezett rajza?
Miert, eddig te nemhitted el hogy van? Pedig itt autozok benne mar juliustol <#vigyor3>#vigyor3> Csak sok volt korulotte a tuning, de remelem lassan mar elkeszul, aztan mar tenyleg mehetnenk valami versenyt <#vigyor3>#vigyor3>
Amugy az a perfect pedal marha borsos, tobb mint az egesz G25 vagy a CSP. Gondolod van anyival jobb a tobbinel amenyivel dragabb?
Kinezni biztos jol nez ki <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Es akkor azokat a NDK (DDR) kocsikat te modoltad? Amik a masodik videon vannak azok nagyon jo neznek ki. De ezek akkor a legjobbak ha a fizikajuk is igazi, a puha Warbi, meg a kemeny Trabi <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Az a masodik az milyen progi (valami SLM)? Az csak mod benne, vagy az eredeti?
De most nezem youtuben hogy az valoszinuleg mod, valami Max introductive modders csinaltakk, de a slm.i-host.hu nemmukodik.
Elso sorba beszamolnak arrol hogy sikerult legyoznom az akadajt amit a NYAK gyartasa jelentette (16 ev szunet utan). Egy ici-pici egyszeru NYAK miatt nemakartam nagy felfordulast csinalni meg nagy beruhazasokat. kb 16 eve nemcsinaltam NYAKot, de addig szinte naponta. Ugyhogy ott fojtattam ahol 16 eve abba hagytam. Elovettem a jo regi NYAK keszito keszletem es nekilattam, es meg mellete nosztalgiaztam is egy kicsit.
Jo oreg centrograf tinta mar beszaratt, de felontottem tiszta szeszel es par nap alatt olyan volt mint ujkoraba. Akkor kihalasztam a pincebol a HCL savat es a H2O2-t higitasra. A sav amit meg a regi renszerbe vasaroltam 88-ba az jo volt mert rendessen csipte az orromat, de a H2O2 hatasara nem volt hajlando maratni a NYAKot <#help>#help> Akor interneten talaltam egy megoldast hogy lehet HCL savval H2O2 nelkul maratni. Rá kell konti az egeszet arramra <#ijedt>#ijedt> Fuuu <#wow1>#wow1>, ez mar igen, marhara beindult az egesz. Rendessen felizgattam 12V-al a savat anyira hogy meg a trafom is elfustolt tole. Ekkorat meg nemizgult a trafóm 1 deci sav hatasara <#vigyor>#vigyor> Ki gondolta volna hogy 1 deci HCL kepes 4 Ampert is kihuzni egy tápbol. Na minde1 meg lett a NYAK is.
Es most mar vegre itt tartok:
Ezenn bal oldalt ott lóg a NYAK ami hianyzott az egeszhez.
Ugyhogy lassan mar keszul a dashboard is, az oszes "direct-connection" kabelt kiszedtem mindenhonnan, es hogy ujra kabelezzek mindent a dashboardon keresztul. Marha fingatos melo az egesz, mert mindennek pont ki kell jonni hoszusagra elorol a cockpit hatuljaig ahol a control egysegek vannak. Foleg az original konektorozott es USB kabelekkel rengeteget kellet probalkoznom mindenfele konbinacioba hogy pont eleg legyen es ne legyen rovid. De remellem nemsokara mar elkeszul.
Most 2 nap szunet, munkaba vagyok, de hetvegen remelem fojtatom.
Aztan majd ujra beszamolok ujdonsagokkal <#smile>#smile>
Ez a játék kellene nekem vagy csak a cime :
http://www.youtube.com/watch?v=4-l_HPtyVLI&feature=fvsr
Amugy mindig arra vagytam (meg most is) hogy egy kombi Wartburgot vezethessek valami nagyon jo fizikaju realis szimulatorba. Egy igazi Wartburg rugozasra vagyom meg most is. Annak idejen meg is csinaltuk 1NSANEba, de most meloba vagyok, nemtudok bizonyitekot (shotot) mutatni <#circling>#circling>
amúgy a menetnek jót tesz néha egy kis zsír 😊
Ha tudod csavarral fogatod fel, a hátuljába megy kettõ is.
Vagy, jó pénzért veszel ilyet: <#ravasz1>#ravasz1>
Bontott G25 bõl épen megmaradt 😄 , és nem téped meg máskor ennyire a csavart 😄
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
Fater innen szokott rendelni kapcsolókat+potikat. Elég nagy a választék meg annyira nem vészesek az árak:
(bocs de még nincs 1hónapos a regem,nem linkelhetem...)
www.tme.eu/hu/katalog/#id_category%3D100056%26%26page%3D2%2C20
Amugy Pointer cockpitjat nem lenne konyu megmozditani, nem meg elvinni. Az egesz nehez fémbol/vasból van, szerintem 100kg-nal tobb. De nemkell, nekem már van jobb <#beka3>#beka3>
Csak nem azt akarsz venni 2400-ert?
Kulomben LEDesset en sehol se lattam nalunk, meg internetes aruhazba se.
A LED nelkulit is alig tudtam szerezni, seholse volt csak 1 boltba.
En vettem 4-et, itt csak 2-ot latni (masik kettot kesobb vettem) es latni hogy ennek 6 polusa van, es atkapcsolo, nem csak 1 polus bekapcsolo. De aranyos, munkaba mindenki azzal jatszott, tetszett nekik, meg nemertettek hogy minek kell nekem olyan. Nemertettek hogy bombazot, vagy vadaszgepet gyartok <#vigyor>#vigyor>
Nem csak lepattant neked onnan az a talpacska ami rajta van es leveheto. Mert az nem gond az nelkul mukodik, be lehet huzn rendessen. Esetleg visza lehet pattintani ha az volna a baj.
Baj van, letört a G25 jobboldali tartó füle. mit lehet tenni vele?
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
http://hardverapro.hu/apro/genius_trio_racer_ff_pc_playstation_2_xbox_elado/hsz_1-50.html
FORZA MILAN!!!
Akit érdekel esetleg érdekel 1 kormány.
Link: http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=17239597&cid=1293
FORZA MILAN!!!
Amugy Pummis, keress paszivat, nemvilagitossat. Azt nalunk 1 Euroert vettem es az 2x atkapcsolo (2 pole switch) es plusz 1 Euro hozza a dekli (mert az kulon vasarolhato he kell, de nem kotelezo). Ugyhogy kb 2 Eurobol megvan a komplett fedeles kapcsolo ami kb 500-600 Ft lehet, de gondolom nalatok ennel is olcsobb lesz mint minden mas ahogy kiderult hogy nalatok jobb arak vannak <#smile>#smile> Azert az kulombseg, a 500 csak toredeke a 2100-nak. Egy vilagito LED miatt 4x tobbet fizetni? Hat ha anyira kellene...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ilyen téren mi az über megoldás?
pl a frex-é:
http://www.youtube.com/watch?v=taKiNFUYZ7g&feature=channel
?
vagy ez a megoldás, csak felülrõl legyen a pedál?