Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hogy a fene vigye el, egy óriási nagy lehetőséget mulasztottam el.
Ilyen szuperlehetőség megsem forult a fejembe, hogy létezne. De olyasmin már gondolgoztam hogy elmenni Osztrákba a teszt-education pályára és bérelt kocsival és oktatóval kipróbáljak ezt-azt, pár éles helyzetet, persze az már nem 40 hanem 200-300 Euróba ia fájt volna olyan 1-2 órára. De ez itt 40 Euróért, ez az álmom megvalósítasa lett volna. Persze nem a főnyeremén a lényeg (de azért nem tiltakoznék ha meglenne
), de a részvét a legfontossab, hogy kipróbáltam volna igaziba is, nem csak virtuálissan. Sajnos már későn jutottam az infóhoz, jelentkezés lezárva.
Nálatok is szoknak ilyen akciók lenni?
Ide bárki benevezhet, feltételek: 16 év vagy öregebb szmély, hajtási igazolvány nem kell, valójába az egyetlen feltétel a 16 év, és az alkamas fizikai és egésségi állapot. Meg 40 Euró. Hát ez paszéééé, de nagyon sajnálom