Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Én úgy tudtam klaszikus Logitech MOMO kórmányal játszott vagy legalább valami hasonló a kategóriába, de lehet roszul tudom. Azt nemvitatom hogy a MOMO kórmány nem jó, egész biztos nagyon jó, vagy inkább minoségnek nevezém (jónak a saját kategóriájába jó), ha az én ocsémnek 5 évig kibirt, és akkor se törött ösze (az ő kezében könyen torik minden), csak a potik öregedtek meg, potikat hajszolok neki, csere után használhatná mint az újat. De úgy gondolom hogy a valóságtól mesze van 270 fok, nincs kuplung, max szeki váltó. De akkoriba 7-8 éve nekemse volt jobb. G25 csak késöbb jött, a Frex, ECCI meg a hasonló kormányok meg szerintem Norbinak is drága lett volna. Akkor egyetlen H váltós kuplungos cucc volt barátságos áron ActLabs, de az is picike kórmány volt, és talán EU-ba nem is volt kapható (aszem USAba volt csak), itt nálunk biztos nem.
De, jó, az biztos hogy tehetséges a srác ha olyanokat megver elsőre akik már 6 éve ott versenyeznek. Tehetséges, az nem kérdéses. ő tudja szimuba is meg reálba is. De vannak akik csak szimuba, vagy csak reálba.