Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Köszi a hozzászólásokat Pointer és Thé. Még egyszer végigolvastam Pointer cikkjét figyelmesseben, mert múltkor munkába elég gyors és zavaros volt a helyzet, úgy aztán nem is nagyon elmékeztem rá elég tisztán. De valahogy úgy van ahogy Pointer is írja, más így, más úgy, de a tökéletesset még én sem találtam meg (habár ez most olyan több-értelmű mondatnak sikerült, de valójába igaz is...
) - majd még próbálkozom ezzel is, azzal is... ami a FOVot illeti már most szuper mert minden kéznél van újhosznyira a dashboardon/műszerfalon, nem kell nyúkálni a keyboardra. A szerszám szuper, csak ideálissan kell behangolni
A FREX SimConMOTION-t is már hangolgatom egy ideje, és most úgy tűnik, abban találtam egy szuper beállítást. Most a gyorsulást és a lassítást is jobban adja visza (nem csak gyors hirtelen effekteket), főleg formulába, ott majd az agyam szált el, az k*rv*ra igazi volt - ahogy írtam öszekócolta a frizurámot
Írjatok mások is, hisz vagyunk itt elegen akik szimulálunk
Szívesen olvasom más véleményét is.