Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Szervot elektromossat gondoltam. Azok tudnak a legaprobb leghirtelenebb mozdulatokat produkalni. Magyarbol nem vagyok olyan jo mint tik hazaiak
    Bocs ha roszul fejeztem ki magam. A szervo nekem motorhoz kapcsolodik, mint szervo-motor (modellekbe, actuatorok szimukba, stb..) igy gondoltam a szervora mint elektromos. A hidraulika meg pneu, az levego, meg olaj - csak azert nem becezem elektromosnak (leszamitva hogy a nyomast elektromos kompreszor csinalja )
    De amugy tisztazva van, egyetertek - meg van beszelve
    Ami a hangokat illetei, azok egyikse az idealis. Az elektromos sipogos hangot ad ki, a hidro/pneu-nál meg nagyon kattognak a szelepek. De ez az ára a szimunak, enyivel kulombozik a valosagtol - valamivel mégiscsak szimulálni kell a valóságot...