Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Már töbször hallotam a GPL-t hogy jó.
    A GPL már nagyon régen el van készítve, még a régi gépemen akartam kipróbálni valahogy 6-8 éve, de komoly HW szimu felszerelés nélkül alig voltam motiválva (ahogy írtam nekem nagyon fontos a valóság lehető legjobb megközelítése, másképp nemnagyon tudom beleélni magam), meg akkoriba 95% melóba voltam, csak ritkán jártam haza. Most meg az idén már végre meg van a komplet felszerelés, de valahogy rengeteg dologhoz nembírok mostanába hozzájutni. Utóbbi odőbe szinte minden tervem máshogy alakul (vagy egyátalán nemalakul) mint ahogy terveztem, így rengeteg időm van felemésztve olyan dolgokra amik nemvoltak tervbe, nem az én hibám, de érintenek és sajnos foglalkoznom kell vele, vagy elmehetek a holdra lakni. Így kitudja hogy lesz, mi lesz, majd valahogy lesz... Most egyetlen szimulátorral foglakozom (anyi fér bele az időmbe), a LFS, amibe legjobban tetszik a fizika. Meg a szimuzás komoly szinten, nem olyan mint a FPS lövöldözős játékok, hogy nagyba fogyaszthatók, nem akarok kapkodni minden szimu programba egyszerre, legalább egyet tudjak, de azt rendessen, és ami azt illeti, még nagyon mesze vagyok a world rekordtól, úgyhogy van még hova fejlődnöm. Persze a WR-re nem sok esélyem van, de legalább ott legyek valahol a jobbak közt.
    De amúgy kösz a tippet, rajta van a GPL is a listán