Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Húha, ezt szépen leírtad 
Köszönet.
Látom valóban rendessen benne vagy a témába
Ami alapossan megleppett
, azok a gombok, hogy már olyan strapabíró, kemény korulményeknek kitett járgányokba is mint a versenyautók, csak olyan "selyem" gombokat raknak mint valami benti fréza/maró gépre vagy belsö ipari gépezetre. Rengeteg helyen láttam olyan fajta nyomó gombokat tönkremenve, szétrancsírozva, szét zabálva. Nem sokat bír az a vékony muanyag fólia rajta. Meglepo hogy ilyen strapa kornyezetbe ilyen gombokra bízzák a varsenygépet. A softwareról már nem is beszélve ami mögötte van. Szerintem nagy hiba hogy az ember már lassan mindenben software fuggö lesz, 99% a hiba mindig a softwareba van. Ahol software van ott mindenhol kellene lenni legalább egy jó nagy reszet gombnak is, és akkor már igazi autókba is úgy leszunk mint a PCs játékokkal - lefagy, akkor RESET. Mert én még hibátlan softwaret nemláttam, esetleg a "Hello World"-ot kivéve. És minnél bonyolultabb, annál több a hiba benne
Na mindegy, legalább már ezt is tudjuk.
Amúgy gondoltam, hogy a versenyzési/vezetési stílusban is fogsz tudni segíteni, vagy ellátni pár jó tanácsal, de látom te jobban profi vagy a szerelésbe
Nem semmi amiket szerelsz (a fenyképeken).
Nemakarnálak nagyon leterhelni kérdésekkel, de ahogy látom miket szerelsz, engem nemhagy nyugodni még a Diferencial. Az nekem még elég zavaros. Tudom hogy sok fajta van, és mind máshogy viselkedik, csak nemtudom efektíven használni, illetve setupolni a versenygépet (persze virtuálissan PC-be). Ezek vannak:
Clutch Pack LSD - aszondja Lemezes Sperdiff, meg valami allítások Zárás, erö alatt/szabadon százalékba, Elöfeszítés
Open Diff - nyílt
Locked Diff - zárt
Viscous LSD (itt valamit a nyomaték körul allítható)
Ez nekem idegen az egész. Ha esetleg erröl tudnál pár szavat mondani, a legfontossabat, amit egy laikusnak tudnia kellene ahoz hogy setupolni tudja a kocsit. Vagy esetleg tapasztalatok alapján mi tanácsolt.
Te ha ilyenekhez értesz, neked baromi könyu lehet a szetupolás, már úgyértem tudod miket alítasz és hogyan, és milyen hatással lesz.