Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Valojaba lehet ugy is ahogy Pointer irja. De mivel a G25 mind a 3 rugoja mas, akkor hogy felforditva is maradjon a gáz a leg gyengebb, akkor én felcsereltem a 2 szélső rugót. Es gameba csak át álítottam/felcsereltem a 2 szélső pedált. Arra több lehetőség is van. Vagy egyenesett a gameba, egy normális program tudja probléma nélkul. Ha esetleg gond lenne, akkor ott van a Profiler, meg lehet abba is csinálni. Ha meg mindig gond lenne akkor bent felcseréled a kábeleket is, és akkor már a software nem vesz észre semmit.
No persze én azóta meg a középső rugót egészen kidobtam (megmaradt szuvenírnak), mert helyette beszereltem a LoadCellt, de az már csak ráadás, annak nincs közvetlen köze ahoz hogy hogy van a pedál felszerelve.
És hogy hogy jobb? Az csak izlés kérdése. Az szubjektív, kinek hogy jobb. Nekem több okom is megvolt arra hogy felfordítsam. Nekem fordítva egyértelműen jobb, és már nemrakom visza, így tuti. Nekem mindig fontossab az efektivitás mint a kinézet, divat, vagy design. Persze mindet figyelembe veszek, csak megvan a fontossági sorrend. Így nálam nemfordulhat elő hogy a divat vagy design az efektivitás vagy használhatóság kárára megy
A pedálok precíz es pontos pozicionálásáért 4x 20Centes csavarok helyett, inkább beinvesztáltam 4x 3.40 Eurót olyan komolyabb cuccokért. Hogy pontossan tudjam beállítani a pedálokat minden kocsihoz (utcai, GTR, formula - azaz 2 agy 3 pedálos konfigurációk állíthatók legyenek)
Rugó csere és LoadCell szerelés.
Aztán ilyen lett:
A joystick nezavarjon, akkor még nem volt kész a cockpit, az csak dashboardot és a kéziféket táplálta, akkor még nem volt meg a LeoBodnár controllerem.