Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ha 1NSANE meg Screamer 4x4 akkor te az én emberem vagy. Perszehogy tokeletessen ismerem azokat, hisz alig birtuk mar kivarni mikor fogjak kiadni annak idejen 2000 korul. Sőtt az Invictus (1NSANE) fejleszto csapattal kapcsolatban is voltunk, volt jo par info csere. Az 1NSANE eredetileg nagyon jo iranyba indult el szimulatornak, csak aztan a kiado hiany miatt megegyeztek a Codemasterszal, azok meg beledumaltak es lecsorbitottak egyszeru gamera. Sok eredeti otlet ki lett hagyva (defektek, uzemanyag, fogyasztas, stb...). Aztan meg a CRC2005 eleg szepen sikerult nekik, de aztan mar valahogy keztek elhervadni. A Screamer 4x4-nek jobban sikerult megmaradni a komolyabb szimulator szintjen. De az 1NSANEval nagyon sokat szorakoztunk, jo el lehetett lenni vele, a S4X4 meg jo volt komolyabb OFF-ROADozasra. Hol vannak manapsag ezek profi csapatok termekei? Az Invictust neztem, azok bealtak egyszeru komerc NFS stilus gyartosornak - meszze elmaradnak a szimulator szinvonaltol. A Clever Software (Screamer 4x4) szinten nem szerepel a szimulatorosok kozott manapsag. Amugy igazad van, mindketto magyar fejleszto csapat. Akkor talan nem kell aggodnom hogy van valami ujabb cucc ami a legjobb OFF-ROADok koze tartozik es en netudnek rola.
En meg probaltam a MOTORM4X Offroad Extreme-t, de sajna ami a controller es jarmu konfiguraciot illeti, nincs ugy kidolgozva mint egy komoly szimunak lenni kellene. Ugy billentyuzettel el lehet lenni vele, de hogy komolyabb dasboardot meg controllereket konfiguralni lehetne azt nemmondhatom. Gamenak atlagon feluli, de szimulatornak atlagon aluli.