Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• waneksubaru
    Pointer ,ezért biztosan nem csinállak ki ,( inkább meg foglak enni ,szép falat vagy ,most hogy láttalak :D )
    a másik dolog az ,ha kicsinállak akkor ki fog segíteni ,mert rajtad kívül senkit nem tudok ,meg én a veteránban szeretnék indulni ,mindenki a helyén :D .
    Te voltál a mumus biztosan ,miután elmentél találtam az egyik gépen egy jáva valamit az ki lett törölve ,utána majd három órát ment az a szedettvedett cucc fagyás nélkül , a race 07 el .
    A levegő is elég volt ,:D
    Köszönöm a lábra állítást ,mást nem tudok mondani.:D ( Pointer ,eljött mesze földre hozzám ,és lábra állította a szörnyet ,ez volt ...)

Másoknak is köszönöm ,de nekem közöm sincs az egészhez ,csak innen mindent lenéztem ,aztán összeraktam ,én nem vagyok nagy fej ,az elektronikát már régen ide rakta Pointer ,az egész szerkezet az ugyanaz vagy nagyon hasonlít ,annyi a különbség köztem és közte hogy ő egyedül is megtudta csinálni .