Szimulátor Cockpit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
tess

Itt a másik linkje. Nekem nem megy a youtube-os beszúrás.
http://www.youtube.com/watch?v=HAvuwGJtF1o

Nem kell a kocsiba zene, majd a motor muzsikál!

pointer4
ígye:

A gombok tökéletesek. Esztergáltattam 1 tengely amibe szurattam 3 db hornyot. Középsõ horony az üres az 1ik szélsõ az 1,3,5 a másik szélsõ pedig a 2,4,6. A szerkezet tetején van 1 rugó golyó ami beleugrik a hornyokba(ez tartja sebességben illetve üresben a szerkezetet). Aztán esztergáltattam 2 db hengert amiket a tengelyre csavaroztam. Az 1ik hengerbe belehajtottam 2 db 8-as csavart és ezekre akasztottam 1-1 rugót(ez biztosítja a középállását a váltónak). A másik hengerbe pedig 1 db 8-as csavart hajtottam aminek levágtam a fejét. Ez nyomkodja a gombokat. Mivel váltáskor ez a 8-as csavar elég nagyot ütne a gombokra ezért erre is kitaláltam valamit. A 2 db hengert határoltam le a mozgásban 1 db 10-es anyával. Tehát a gombokat éppen hogy csak megnyomja.

pointer4
Óóóóó, naggyon pöppeec 😄
Megbízhatóak azok a gombok ? Illetve mi az a mechanika, ami a hornyokba ugrál be? Nem látszik a képen, mert ott sötét. Oda mibõl mit használtál fel ?
Mutatok pár képet a saját készítésû H-váltómról is.

Én igazából Gtr Evo-val nyomom most a HTCM3 bajnokságban. És végülis ott is 1 futam olyan 2-2 és fél óra, de nem volt vele bajom.

pointer4
Az a projektor 😄
Tika
<#wow1> Azert nem viszik neha tulzasba? <#smile>

Itt a kis android (a Star Warsbol) vigyaz a cockpitre ha nemjatszik vele senki? <#smile>

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

pointer4
Áhhh, nem vagyunk neki konkurencia 😄
3 éve van neki meg a haverjainak olyan cucca, amit még most sem tudok elképzelni hogy oldanék meg 😄 kijelzõ, mûszerfal, stb...
Tika

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer

pointer4
Második nap mindig úgy tûnik, hogy tök keveset haladok a cockpit építésben 😄 Aztán rájövök, hogy a pontosság miatt lassul le mindig a meló, mindent 5x igazítani meg mérni kell 😄 Mert ha itt valami 1 cm-el eltart, az akkor a végén brutálisan rossz lesz 😄
Ráadásul ma elfüstölt az egyik flex a kezemben, mehettem a kölcsönadott harmadikat visszakérni 😄 A csiszolókorongos elkezdett lassulni, kerregni, melegedni és füstölni a kezemben 😄

<#zavart1>
pointer4
Pöppec, kényelmesnek is néz ki 😄
Próbáltad hosszútávon?Az? 😄
Én most jöttem rá, hogy 2cm-el közelebb kéne tenni a kormányt, mert 3 óra után fáj a hátam közepe 😄 Laza 1 év alatt 😄
pointer4
Éppen nem, de az én makettem komolyabb 😄
Tika
Pointer, ez valami neked valo...
VIDEO
Veletlenul nemismeritek egymast? Ez is mini modellel kezdi... <#wink>

milk4
Nemrossz,csak a monitor van messze.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Ilyen, csak behalt a képfeltöltés

Black Ghost
Szóval milyen is lett?
milk4
Milyen?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pummis
tudna valaki nekem olyan képet mutatni ahol nem a kormányon van a váltó fül tehát csak a váltó fûl kell ?!Na ma kész lett a váz nem rossz jobb mint az ezelõtí 😛

1 hete csináltam magamnak 1 cockpit-ot.
Ilyen lett:

pointer4
Jól néz ki Houston 😄
bardocz
Hát az úáomáshoz!😄
solo
Eggyesével lenavigálni minden csillagot az égrõl: D xD

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jó sok tyúkbél van a képeken :]

amúgy mihez kell ennyi gomb?
solo
KÉzinek a legjobb rugó, az kis robogókba való, legpuhább kontraszt rugó: DElméletileg ha jóltudom van 35-50 kiló ig vannak ilyen rugók.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Pummis
Ez igen gratulálok 😊

Tika
Na sikerult elcsipnem a dashboardomrol par "Work in progress..." fotot <#kacsint>

Ezeket jol bedrotoztam <#vigyor5>

Tika
Hat nemsikerult, csak ugyessen akartam belinkelni, de nemengedi, mert...
Probald ezt...
azert mert ott alul be kell pipazni hogy 18 elmultal (Je mi vice nez 18 let) = pipa, es akkor a kovetkezo oldalon elindul. Jo race pillanatok vannak benne, csak gondolom erdekessegbol megosztom veletek is <#smile>

Tika

Hat ez a kep valami olyasmira emlekeztet ami a kert vegen van kis 1x1meteres fa búdé <#vigyor3>

De komolyra forditva a szot, elismeresem, lenyugozo, a vegeredmeny preciz munka, ugyes a pasas.

Pedig annak, így ki tudja használni az áttétel miatt a poti közel teljes elfordulását, az én kézifékemben is hasonló megoldás van 😊 a fázisceruza meg gondolom "görgõként" szolgált, ott iránytvált a madzag az ülés felé és hogy ezt ne az éles fémen tegye.

TaRka0107
Így már jó! Kössz, sokat segítettél😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

TaRka0107
Ok

pointer4
Nekem ilyet akkor csinált, amikor az usb port lustálkodott, mert sok dolga volt. Húzd ki 220ból és usb bõl is, hogy újrakalibráljon.
TaRka0107
Szevasztok! Most olyan gondom van hogy nincs amikor egyenesbe van a kormány akkor a játékvezérlõbe kicsit balra van! Játékba is ugyanígy!😄 Miért lehet ez? Most elõször akartam vele játszani reggel! Este még jó volt😄

pointer4

Ez a videó csak nálam nem indul el ?
pointer4
Akkor már ez sem maradhat le a sorból.
Gilb3rto
Azmég semmi hogy a madza, de a fázisceruza mire való ott?😄 Megnézi van e a kárpit ülésben fázis?😄

Macbook Air M1 2020

Tika
Valaki arulja el hogy mi a feladata annak a madzagnak <#fejvakaras>
A potmeterre nem logiku, mert azt meglehetne hajtan egyenesset a kezifekkel.

Tika
Ha ez bazi popec rugó, kézifeknek <#wow1>

Itt lehet alapossaban utanna nezni <#smile>

Tika
Nemsikerult.
Akkor uj verzio <#vigyor3>

Tika
<embed src='http://navratdoreality.cz/player-viral.swf' height='528' width='705' allowscriptaccess='always' allowfullscreen='true' flashvars='file=http%3A%2F%2Fnavratdoreality.cz%2Fcontent%2Fvideo%2Fcrash_compilation_19.flv&plugins=viral-1d'/>

Ez is eleg kemeny

Tika

Tika
Ez is popec.
Csak ez nemferne be a szobamba <#vigyor3>

Tika
Most nezem hogy a sracot is a LFS ispiralta, ahogy engem is, azert csinaltam az egeszet. Ha nincs LFS akkor meg talan a kormanynal se tartanek, nem meg cockpitnel.

Tika
Ezt mindenkeppen erdemes megnezni!!!
Pummis, te jutottal eszembe, te dolgozol faval <#wink>
Es olcson is kihozhato, eleg hozza fa lemezek es 1 flex (vagy hogy hivjak azt a szerszamot), meg par csavar. Biztos nemkell hozza anyi mindent hajszolni mint az en itemmel bovitett cockpitomhoz.

bardocz
Istenbiza, rájövök én magamtól😄
pointer4
Az kapja meg legolcsóbban, akinek nem kell róla magyarázni 😄
bardocz
Mi? Nem adod nekem?😄
pointer4
Miért, kell ?
Szinte eladhatatlan 😄, csak hozzáértõ mániákus értékelné, olyat meg nehéz találni, aki pénzt is szánna rá 😄