11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• pointer4
    Megy ez ma neked :D
  • Pummis
    na ez berakta
  • Pummis
  • koanla
    Hú, hát egy rajz tényleg jól jönne. Azt reméltem, hogy a kapcsoló valamelyik véget (GND vagy VCC) kapcsolja az elektronika bemenetére. Tudsz feszültséget mérni a kapcsoló mindkét sarkán bekapcsolt állapotban? És esetleg ellenállást - szintén testhez képest - mindkét sarkán KIkapcsolt, feszültségmentesített vezérlőn?
  • pointer4
    Na, ügyesek vagytok :D Ez a saphire az után jelent meg, 2 héttel hogy én végig rumbliztam ezen az egészen :D
  • Tika
    Jééé, szépen megcsináltátok. 1 nap alatt megvolt? Mostmár Wanek bácsi is kierdemel egy MotionCockpit icont. Ja, már van is neki
    Látom LFS-vel teszteltetek

Más - about ATI HD5000 : Amugy rendeltunk mink is olyan aktiv DP kábelt. [URL=http://eshop.abcomke.sk/?Mode=Sti&StiId=114758]Kepzeld, kollegam talalt olyat "csak" 87 Euro [/URL] es itt nalunk.
  • Pummis
    kuva pedál :@
  • TaRka0107
    .... még annyit hogy az is idegesít amikor beváltok és van ilyen kis kattanás.... azt is el lehet tüntetni gondolom. Mennyibe fájna ez nekem?:D
  • TaRka0107
    Szevasztok! Olyan kérdésem lenne hogy a G25-nek a váltójával lehet-e olyat csinálni hogy kicsit nehezebbre állítani. Tehát ne legyen ilyen könnyedén váltani, hogy szinte megpöckölöm és azonnal 3asba van:D Úgy kérdezem hogy mit kell venni hozzá, és hogy nehéz e megcsinálni, mert már láttam youtube-on hogy van ilyen:D
  • pointer4
    Pedig én inkább arról szeretnék híres lenni, hogy nagy szörnyet is térdre kényszerítek :D
    Minden esetre, köszi a bablevest, és jó szórakozást hozzá :D
  • waneksubaru
    Pointer ,ezért biztosan nem csinállak ki ,( inkább meg foglak enni ,szép falat vagy ,most hogy láttalak :D )
    a másik dolog az ,ha kicsinállak akkor ki fog segíteni ,mert rajtad kívül senkit nem tudok ,meg én a veteránban szeretnék indulni ,mindenki a helyén :D .
    Te voltál a mumus biztosan ,miután elmentél találtam az egyik gépen egy jáva valamit az ki lett törölve ,utána majd három órát ment az a szedettvedett cucc fagyás nélkül , a race 07 el .
    A levegő is elég volt ,:D
    Köszönöm a lábra állítást ,mást nem tudok mondani.:D ( Pointer ,eljött mesze földre hozzám ,és lábra állította a szörnyet ,ez volt ...)

Másoknak is köszönöm ,de nekem közöm sincs az egészhez ,csak innen mindent lenéztem ,aztán összeraktam ,én nem vagyok nagy fej ,az elektronikát már régen ide rakta Pointer ,az egész szerkezet az ugyanaz vagy nagyon hasonlít ,annyi a különbség köztem és közte hogy ő egyedül is megtudta csinálni .

• Pummis
    hát nekem az elméletem ugy volt hogy usb ad a lednek áramot amivel még baj nem is volt aztán a kézifékem az a gamepad egyik gombja na most ugy akartam hogy a 4 tehát a lednek a - és + a gamepad + és - szálat össze kötöm és jo lesz mert a gomb meg szakitya na de ez az elmélet se volt jó mert a gamepad nem igazán dijazta :S huh remélem ki tudod bogozni :D max lerajzolom :D
  • pajti
  • koanla
    Fordítsd meg! Vagy pozítivat, vagy negatívat kapcsol neki a kéziféken lévő kapcsoló. Ha negatívat, akkor kapjon állandó tápot a cucc és a negatívon ad neki a kapcsoló. Ha pozitívat, akkor állandó test és kapcsolt pozitív. Nem bonyolult. Vagy megzavarja a bemenetet? Mert eseleg - egy kapcsolótranyó beiktatásával - arra is lehet megoldás.
  • Csavez
    Nagyon komoly!!!
    Ilyen nekem is kell!
  • Pummis
    nem semmi elektronika :O
  • Pummis
    Igen idegesítő mikkor kivan engedve a kézifék és a led meg ég :D sok kábel már lassan nekem is írni kell mi hova megy
  • pointer4
  • ajem kisa
  • pointer4
    Ezeket ma én löttem Wanek bácsinál :D (ezért tutti kicsinál)

Videó mindjárt jön.
  • pointer4
    Rakd át zöldre :D
  • Pummis
    Olyat akartam még csinálni ha a kézifék be van húzva akkor egy led fel villan csak a szívás az hogy forditva mükődik :(:(:(:(:(
  • Pummis
  • Pummis
    ohogy baszaricsam meg :@ na akkor ujra
  • pointer4
    Ezt most próbáld meg újra :D Semmi nem jön beee :D
  • Tika
    Na pontossan errol beszeltem thé-nek. Ott lathato minden mozgo kepekben
  • Pummis
    erről az jut az eszembe mint a babáknak az etető szék :D:D:D:D
  • pointer4
    Hmmm, analóg fordulatszámmérőhöz elektronika!

• pointer4

Csorogjon a sok RBR-es szája :D
  • pointer4
    Höhh, höhö, hööhöhöhöhhöö. :)
  • thé
    tényleg, kösz az infót!
  • thé
    anyám-anyám, ez nagyon kemény :|
  • Tika
    Ja, akkor nem boltba vetted. De legalabb megoldottad
  • Tika
    Szivessen
    Persze a kormany FFB-vel szinkronba van, ahogy azt illik. Minden fizika hatas real-time megy, kormany es cockpit is. Pont azert jo. Maskepp nem sok ertelme lenne.
    Az a pofas megoldas az a ForceDynamics. A 301-es ahogy Pointer irja 9 Milcsi HUF de mar van 401-es is az meg ugy 14-15 Milcsi korul van, ha esetleg akarnal a nappaliba egyet Ha tetszik akkor jo eselyed van kiprobalni itt.
    Manapsag penzert sok minden kaphato :)
  • Pummis
    na megcsináltam a müszerfalat :D már csak a billentyűzet tartót kell máshova rakni
  • gviski
    VSR.hu is rendez Race07 futamokat!
  • thé
    beteg lehetett az a 12 órás, még 90 perces darabokban is...

kár, h elől kaparós autókkal mentek, hátsókerekes autók között is nehezen váltok, sok lenne ez nekem :P
    kíváncsi leszek, h mi lesz a seat leon eurocup után
  • Pummis
    de télleg hogy irjam le hogy olvassa ezt a forumot itt vannak le írások
    tehát ha ezt akkrom írni :

Szia
    sok jó dolgot találtam a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1084209955 oldalon és igy készült el a cockipt.Ha vissza olvasod a forumot tettem fel képeket Pummis néven.

valami ijesmi duma
  • Pummis
    na akkor a magyar is tud valamit :D áhhh szakmai titok :D olvassa vissza a itt a forumot
    itt mindig irtam hogy haladok:P
  • pointer4
    Tudom hihhetetlen, de ezek nem magyarok, és dícsérnek :D
    "Nagyszerű cockpit. Egy igazi házilag készített cucc. Szeretnék hallani a váltódról és a kézifékedről is. Működik ?
    Kösz hogy írtál a TWIP-re, isten hozott."

Szerintem tegyél fel képet a váltóról és a kéziről :D Már hogy a beléről.