Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• waneksubaru
    Sziasztok
    Ma írok ide először ,bár kb egy éve rendszeres olvasó vagyok .
    Másodszor mindenkinek gratulálnék ,nagyon komoly dolgokat készítettetek .
    Egyszer csak látom ,Pointernek ( üdv ,és neki köszönet ,)mozog a szimulátorja ,
    na az volt az ugró pontom, fejest bele ,én is csinálok a fiamnak egy ilyet ,mert az nagy autós ,
    jól meglepem .
    Alapvetően műszaki dolgokkal foglalkozom a felszerelésem is megvan ,a mechanikai rész az nagyon gyorsan el is készült ,le utánoztam a sárga fekete Pointer félét ,mert azt tartottam a legjobbnak ,vagy az tetszett,aztán igazából azért köszönet mert minden nagyon tisztán le volt írva ,még én is meg értettem ,összeraktam a pneumatikai részét ,aztán walleman ,potit máshová forraszt ,igazából innen építettem az egészet ,most ott tartok hogy a laptop az ölemben ,belebírok ülni és faszán elringatom magam hogy ezzel majd játszani is lehet,csak teszt programig jutottam ,látja a potikat, tudom kapcsolgatni a 8 szelepet ,
    mozog .
    Aztán jött az X sim ,calibrációnál mindig megfagyott , hoztam az otthoni gépet az nem fagyott de az X simről ez a dög még nem moccant ,kb eddig jutottam én a saját kútfejemből , ennyit is tudok, magamtól is lefagyok néha , mondtam ismerősöknek mi a bajom , jöttek is a nagyszájú majd én beállítom ,aha , máig az van hogy ,néha megjelenik valaki nagyon okos és azt mondja majd otthon át nézem ,hogy mit is kell .
    Megállt a tudomány !!! Legalább most rá is jöttem ,én ezt magamtól soha az életbe nem tudnám be indítani játékkal együtt . Keletkezett egy jó nagy vasam és egyéb szemetem ,mert ez így csak halott .
    Most jön a részemről keserű leves ,segítséget szeretnék kérni !
    Tudom én ide nem tettem semmit ,ezért el sem várhatom ,olvastam hogy sok építőnek vas ,vágás ,hegesztés ,kis baszok megcsinálása gondoz okoz ,nekünk van egy műhelyünk ,van szalagos daraboló ,co hegesztő ,eszterga ,stb ,nem csak lakatos ,vizes vágó vagy lézer az nincs .
    Valaki aki elmondja vagy inkább beindítja a gépezetet annak én ingyen megcsinálnám a cocpitjét ,vasat állom ,esetleg a szimulátorját is ,de ahhoz már kéne vasat is venni ,annyi nincs raktáron , csapágyakat biztos nem tudom állni .hegesztés vágás az sima .

Sziasztok

üdv Wanek