Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Jaaaaj, nem vagy nem vagy mehesz, elcsesztem, akkor nem is kellet volna segitenem 
(csak viccelek)
En gamepadot sose tartottam a kezembe, ugyhogy annak nemtom milyen a belseje, azt mar neked kell megnezned. De a kialakitasbol kiindulva szerintem az nem poti benne, legalabbis nem hagyomanyos, az pedig kezinek nem jo. Mert a kezit ahogy behuzod, kell hogy tekergesse a poti tengot. Hacsak valami mas modszert nemtalalsz ki oda. Azert kellet nekem a kezibe a lyuk is, oda megy a poti tengo. Max veszel valami olcsó gagyi analog izét délután
es meg egy pici dashboardra is jutnak gombok belole.
Amugy bocs, picit tevedtem, a Skoda 1203-ba nem olyan kezi van. Ott a kormany alatt olyan kihuzhato mint a furgonokba. De ez nekem Skoda 120-bol van, abba van ilyen. No de nyugaton Skodat szerezni eleg nehez lesz. De amugy nemkell Skodas, mindegy milyen, csak oszeszerelheto legyen a potival. Tavaj en is leakartam cserelni a Skodasat egy Fordosra, de nemvolt rajta lyuk es 15 Eurot kert erte a pasas, akkor inkabb otthagytam neki, fizessek neki, meg idegeskedjek vele otthon hogy valahogy oszerakjam a potival, meg nem is paszol. Itt a Skodas, az nagyon szuper, a Fordos csak anyival volt mas hogy designossab volt, meg olyan bör boritassal is mint a sebvaltokon van. No de ahoz hogy nempaszolt, tul draga volt. Barkacsolasra meg nincs nagy lehetosegem, akkor inkabb maradtam a Skodasnal vagy Scouda (ahogy a Britek mondjak
).
Szoval valamit keress, bontoba csak talalsz valami megfelelot, es lehet meg pofas is leszz. De majd asztan minden keppen szamolj be a folyamatrol es eredmenyekrol, fotokkal is.