Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• ajem kisa
    Nagyon köszönöm, igy teljesen érthető volt a dolog!
    Nemvagyok méhész (sajnálom), de láttam egy méhszimulátort, azzal sokat tanulni...majd leírom nemsokára!
    A bontóba elmegyek még ma, bár nemtudom milyen autóból fogom kiszedni, mert én "nyugaton" vagyok,
    és itt skodát találni elég nehéz lesz! Mindegy, lehet most beülök a kocsiba, és keresek egy lukas kézit!
    Az analog joy az mostmár rájöttem egy gamepad (faxom elirtam), valami 12€-s trutmaszter ilyen, és ebben az a bizonyos analog az a 2 "bot" ami csak x/y axis, ami ugye nem fordul, csak "billeg"!:S
    Ebben nincs "ravasz"!:(
    Mindegy, legalább lesz gombom plusszba!lol
    Namost azthiszel leis lépek a bontóba...meglátjuk milesz, aztán nézek valami olcsó gagyi analog izét délután!
    Ahhoz még szerintem mégegy tanács kellene!
    Olyan joy kell nekem amin van egy "ravasz" is? Soha nemláttam a belülről "ravaszt"!
    Előre is köszönöm (ismét)!