Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ha valami az rFactorbol, akkor a HistoriX az elegge bejon ugy videok alapjan turheto a fizika is meg a grafika is. Csak azt nem ertem ha az rFactor engine adott es anyit tud amenyit (az eredeti fejlesztoi verzio) akkor hogy tudnak egyesek olyan modot csinalni ami tobbet tud az eredetinel. Nem csak arrol van szo hogy szebb azt meg megertem (felturbozzak a grafikat, texturakot es a modelleket) de a fizikai tulajdonsagok hogy lehetnek masok? Hogy tudhat a modba olyat a fizikai engine amit az eredeti nemtud? (Nem csak erre a videora ertem, mar lattam tobb HistoriX videokat is ahol tengok, felfuggesztesek tortek el meg kerekek repkettek balesetek utan). Meg ami a kocsikat is illeti azok jonnek be a legjobban mint tipusok jo lehet vezetni azokat, de ha csak minnel realissabak.