Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Wazze hat en azert csinaltam az egesz cockpitot, mert a G25 kormanyom az asztalon volt, max 30-40% forcet rakhattam utcai autokra es max 15-20% GTR szeleskereku versenyautokra, es mar akkor is ugy tancolt az asztal hogy potyoktak le rola a cuccok. Most cockpiton vegre fixre fel van minden fogatva csavarokkal, es itt az utcai autot 90% forceval szokom vezetni, es a GTR versenyautokat meg olyan 70-80-90% korul melyik hogy tetszik, mar vegre alapossan erzem az utat, a szelen a patkakrol nem is beszelve, mindent kitunoen erezni, es jo vezetni, olyan mint igaziba. De amekkorakot rantani szokok rajta, a billentyuzet a cockpiton ugral a levegobe
, es nekem nem csak 1 zartszelveny van, hanem sok precizen es stabilan osze csavarozott profil. Az a 1 zartszelvenyes cucc alattam szetesne
Meg jo hogy lemontam rola a legelejen, mert eloszor en is olyanon gondolkodtam.
Ha megnezed a videot amit most raktal fel a real versenyrol, abban is nagyokat rant ha pontossan korigal. Szoval en monitort cockpitra egyatalan semmi keppen nem szerelnek. Most ugy van hogy a cockpitot betolom az asztal ala, ahol a monitor van. De ha nem is asztalon lenne, akkor is kulon stabil alvanyt csinalnak neki. Persze mindenki megcsinalja maganak ahogy tetszik neki, ez csak az en tapasztalatom es velemenyem ahogy en csinalnam
.
PS: Ja, megy hozzateszem, hogy mikor szar ido volt kint es fojton csak bent peneszedtem munkaba meg itthon is, akkor anyira levoltam pusztulva, hogy meg 50-60% forceval is alig birtam megbirkozni (mar a cockpiton). Most meg mar januar 11-tol naponta jarok ki futolecen kb 20km-t, most jo kondiba vagyok, mar 90%-on vidaman tekerem a GTR versenykocsi kormanyat. Persze utobbi idobe a kezeimet is edzettem, mert jo sima jegesre volt fagyva a sínyom, es csak kezzel es palcakkal hajtottam magam elore, az marha jo edzes a test felso reszenek.