11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6582 Azt a Mervet, meg ott kéne befizetned, ahova viszed :P -
Csavez #6581 Wien,Vösendorf Mediamarktban vettem 319 euro,ebböl 20% mervert visszakapok. 266 eur / 73000 ft. -
#6580 De ülnék a csávó mellett...... csak lehet hogy összevisszaszarnámagatyámat:D:D -
#6579 Na olyan szim kellene már, ahol ez a gépészkedés az alap.
És nem lehet kiküszöbölni othon trükközéssel :D -
#6578 Gondolom, a legkézenfekvőbb lenne, egy konzolt a jobb első üléstartóhoz rögzíteni. -
Anonymus20 #6577 80-at perkáltál a g27-ért? -
#6576 Sajna nincs akkora monitorom ! /Amúgy elég stabil/ Az egyetlen "hiba": nem tudom hova tenni a váltót -
#6575 Nem kellene oda is egy oldaltámasz szár, ahol a kormány/monitor tartó lejön?
Szerintem az ott billeg oldalra, egy erősebb ffb beállításnál. Fosnék rátenni egy 70-80cm-es monitort. -
#6574 -
thé #6573 ubazzeg, de gáz :$
mabo mabo mabo mabo mabo mabo mabo mabó mabó mabó mabó
mostmár csak nem rontom el... -
#6572 az MABÓ :D -
#6571 Az is igaz. -
thé #6570 igen, ezen sokat gondolkoztam, mamba és a playseat üléseknél is hasonlóan középen van, állítólag nem zavaró, nem tom, ki kéne próbálni
de az üléshez közelebbi függőleges zártszelvény lehet, h már nagyon megnehezítené a beszállást -
#6569 Középen a vas nem túl sikeres, vagy nagyon közel kell lennie a székhez, hogy ne zavarjon. -
thé #6568 ha én most nem "deskpit"-ben gondolkoznék, akkor vmi ilyesmit csinálnék sztem:
-
#6567 Max szánkózni :D -
#6566 Csak azert kerdezem, mert ha nekem is kellene akkor postazni kellene Szlovakiaba. Ha mesz erte, akkor kerdezd meg legyszi hogy Szlovakiaba postazzak-e. Ha igen, akkor kb menyi postakoltseggel. Aztan ird meg. Koszi. -
#6565 Mész végre síelni?
Lassan en is keszulok, de most meg itt is van hó, addig minden nap futózok, mert szuper, végre van valamilyen minimális tél itt nálunk is Már 2000-óta nem volt ilyen szuper idő. -
Csavez #6564 Személyesen veszem át.Holnap van itt,lentebb linkeltem 29000ft. -
#6563 Én jövő héten megyek szabira :D :P Viszont mi van a jazz/rock bakelitekkel ? :D -
#6562 Hát, viszont ez tuti nem képernyővel oldják meg, hanem valami holografikus ábrázolás lesz akkor :D
Meg ugye ehhez most ezek rávették Hollywoodot, hogy így vegyék fel a filmeket. Ha ahhoz máshogy kell felvenni, akkor az bazi nagy szopás :D -
#6561 Ide bakker tuti nem férnék be :D magzatpóz :D
Erről jut eszembe:
-
#6560 Aha, ertem, na ugy gondoltam en is hogy ezek kellenek, mert az egesz mas technologia.
De a szemuvegnelkuli 3D TV-t en ujabb tipust gondoltam ami meg csak fejlesztes alatt van. Ahoz mar nem fog kelleni szemuveg, es tobben is nezhetik külombozo szögekből es minden szogbol mas kepet fogsz latni, mint realba. Ugy ertem ha mozogsz a TV előtt akkor a szögnek megfeleloen latod a kepet a TV-be. De ez meg a jövö zeneje. Mar ki van talalva csak tömeggyartas van meg arreb. -
#6559 Az enyém nem EVO, 23.500,- is volt ugyanott. Viszont kezd is megsűllyedni az alja :S
De most 30ért már dönthetőt árulnak. Az szimpibb, vagy ez. -
#6558 Szó sincs róla, 3d-s TV már régóta lenne szemüveg nélküli, tavaly már bemutatták, de nem terjedt el. Egyetlen óriási hibája, hogy egyetlen egy ember látná csak, aki miliméterre pontosan középen ül.
Szórakoztató elektronikában szemüveges polárszűrös rendszer lesz, mint a moziban. Viszont kell új TV, BluRaylejátszó, a 3Ds felvételt tartalmazó lemez, meg a szemüveg. -
Cockpit rack.
De azert enyire nincs megdontve nekemse, ez nagyon Formula tipus. En meg jobban preferalom az utcai autokat vagy rally, vagy GTR. -
#6556 Az ullest postazod, vagy szemelyessen veszed? Mert eleg erdekes arba van. Altalaba ugy 180-200 Euronal kezdodnek.
Pointer, hogy ez lenne neked is? A tied nem Evo, vagy igen? Mert arra emlexem hogy irtad hogy nemfertel bele. Mondjuk en se vagyok nagy darab, de most anyira hullamzik az elletem hogy 20 kilok csak ugy jonnek mennek. Nemreg szedtem fel 24 kilot (72-rol 96-ra), aztan nagynehezen ledolgoztam 86-ra, most meg hirtelen 80 lettem. De nem vagyok nagyvalagu tipus -
#6555 Azok gondolom szemuveges TV-k lesznek. Ugyvan? Olyasmi mint a nVidia 3D Vision, hogy szemuveg nelkul nincs eredmeny. Az igazi szemuvegnelkuli 3D TV-k meg arreb vannak, meg jo par ev kell hogy piacra keruljenek. -
thé #6554 ba, G27, úri cucc :)
a ferde fogazás miatt tényleg teljesen halk a kormányrángatás?
akkor neked vmi ilyesmire gondoltál:
Mamba Cockpit Extra LCD tartóval ? -
thé #6553 pedálok rajzaival nagyjából kész vagyok, lézervágott alkatrészekről csináltam dxf file-t, kértem árajánlatot, pár alapanyagot már be is szereztem, csak időközben egyéb okokból minden anyagi kiadást vissza kellett fognom. szal most jegelve van a project, addig is belőttem egy jó pedál, kormány és üléshelyzetet a parkettalapos-gyorsszorítós módszerrel gányolva az íróasztalomat, egyrészt h a cockpit méreteit belőjjem, másrészt h jobban bírjam a sokórás gémelést (1,5 óra verseny + bemelegítés + időmérő + gyakorlás) sajnos eléggé fáj a végefelé a hátam ebben a szar forgószékben... ha jobb idő lesz, akkor a már beszerzett autóülést megpróbálom hadrendbeállítani, csak jobban fog az tartani
és te ebben a jóidőben hajlandó vagy bűvölni a hideg vasdarabokat? :P -
Csavez #6552 Thx! Indulásnak nem rossz.
Logitech G27-em van.
Monitor tartó kell,váltó tartó kell. -
#6551 Neked nincs má cockpitod? :D
Meg ne hívjuk asztalba gányolsának :D Deskpit :D -
thé #6550 kérdés az, h milyen cockpitet akarsz
-íróasztalba gányolt cockpit
ha nincs túl sok helyed vagy nem akarsz külön gépet vagy monitort szimulátorozáshoz
- normál rendes cockpitet, jó példák vannak pl az x pit vagy a mamba cockpit oldalán, itt egy rajz is van
monitortartó kell?
váltókatartó kell? -
#6549 Tervrajzot majd linkelnek a srácok, pár héttel ezelőtt is volt ez kérdés, akkor is adtak infót.
Ötletet meg találsz sokat a bannerban, főleg a Szimulátor keretek menüponnt alatt, illetve a Autószimoldalak/TheWayIPlay -
Csavez #6548 :D
Nem vagyok nagydarab.
Valaki segítene tervrajzban v. képekben? -
#6547 Remélem nem vagy nagydarab mint én, Mert én ebbe nem fértem be átalakítás nélkül :D
Nekem maradt az autóemelő a két merevítő közé, és a feszítés :D -
#6546 Jááá, elolvastam, megtudtam amit nem értettem. Jópofa, de polárszűrővel jobb eredményt érhettek volna el. Ha már úgy is új monitor kell :D
Itt melóba, 1,5 hónap múlva jönnek a 3D-s TV- :D Kíváncsi leszek az árukra :D -
Csavez #6545
Ülés már megvan,jövő hétre kész a keret. :D -
Csavez #6544 1 szoftver gondoskodik róla,csak nvidia kártyákhoz lehet felrakni
itt 1 link itt le van írva minden:Nvidia 3D Vision teszt -
#6543 Hisz mondom hogy az is van, ugy is szokom csinalni. De meszze nem olyan kenyelmes mint regebben minden egy PC-be. Neha vannak olyan dokumentumok amiket soholse szerzel meg. Meg multkor a regi csaladi VHS videokat digitalizaltam, mar epp idelye volt, mert a szalagok mar kezdtek elegge ugralni. Filmeket semmi esetre se veszek fel TVbol - arra ne is gondolj , de DVD-re se, meg internetrol se szedek le. A filmek nalam mar elmultak, azokbol mar kinottem
De a ViVo foleg arra volt jo hogy rovid dolog miatt (peldaul hirek vagy hasonlo) nemkellet semmit intezkednem (nappaliba, TV, stb...), csak egy gombnyomas ablak nyitas es Video/DVD bekapcs es nezem es melozok kozbe. Es a videot meg tehettem Overlap is, azaz a munkaasztalon tele ablakokkal dolgoztam es rajta mehetett atlacossan (amenyire bealitottam - halavanyan vagy erosebben) a video, szoval brutal tuti cucc volt, csak fel kelett fedezni. De sajna most mar nincs mit felfedezni