Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hisz mondom hogy az is van, ugy is szokom csinalni. De meszze nem olyan kenyelmes mint regebben minden egy PC-be. Neha vannak olyan dokumentumok amiket soholse szerzel meg. Meg multkor a regi csaladi VHS videokat digitalizaltam, mar epp idelye volt, mert a szalagok mar kezdtek elegge ugralni. Filmeket semmi esetre se veszek fel TVbol - arra ne is gondolj , de DVD-re se, meg internetrol se szedek le. A filmek nalam mar elmultak, azokbol mar kinottem
    De a ViVo foleg arra volt jo hogy rovid dolog miatt (peldaul hirek vagy hasonlo) nemkellet semmit intezkednem (nappaliba, TV, stb...), csak egy gombnyomas ablak nyitas es Video/DVD bekapcs es nezem es melozok kozbe. Es a videot meg tehettem Overlap is, azaz a munkaasztalon tele ablakokkal dolgoztam es rajta mehetett atlacossan (amenyire bealitottam - halavanyan vagy erosebben) a video, szoval brutal tuti cucc volt, csak fel kelett fedezni. De sajna most mar nincs mit felfedezni