Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát ha cserélnék, akkor csak a monitor csatik miatt. Viszont ez a folyamatos Ati problémák, hogy ezt nemszereti, azt nemszereti....
Macbook Air M1 2020
Pl a fele ati tulaj nem tud játszani a resident evil5-el pl, capcom meg azt nyilatkozta, hogy Nvidiával megy 😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Biztos hogy lehet DFP-re is kormányt szerkeszteni! Kell egy adaptert csinálni(tatni) az új kormány felfogatásához és kész. Gombokat ugyanúgy lehet rá pluszban tenni mint a g25re! Sõt a dfp nek eleve van sok gombja a kormányon. Biztos hogy van valami széthúzható csatlakozó a kerék és a tengely között. Lehet hogy arra is lehetne csatlakozni az új gombokkal, nem kell valami más usb-s gamepad, vagy hasonló. Ezt nem tudom nem volt dfp-m nem szedtem szét még olyant. Ha a kerékben van a full gomb elektronikája, akkor érdemes helyette a gamepad, ha nem szertnét teljesen szétszedni a dfp-t hátha egyszer vissza kell állítani az eredeti állapotot. Nézzd itt meg, ötletnek nagyon jó:
http://www.frex.com/gp/
amúgy dfp-re lehetne home made kormány kereket tenni, vagy azt csak a g25re lehet?
Az speciális polipuritolismitttudomén, speciálisan, professzionálisan kifejlesztett Hidorgén és oxigén sajátos elegyének szállítására. 😄
Elõfordulási helye, kerti csap, és környéke 😄
Fater nem is értette, miért nem ér el a kert végéig a szórófej, ahogy szokott 😄
Macbook Air M1 2020
Macbook Air M1 2020
Tessék itt a link!
Macbook Air M1 2020
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Viszont ha tényleg van belõle kifejezetten Eyefinity mód, akkor azt kell venni.
Macbook Air M1 2020
Szép és jó, de az aktív átalakító itthon 30 pépör:C
Szal, jóllehúzzák az embert.Ennyi pénzért akkor már jobban megéri egy x2 es radeon.4 kimenettel.
Saor Alba
Sajnos nincs dokumentalva az egesz, csak ez a foto kivulrol. De benne se latnal tul sokat, nagyabol hasonloan van mint a japan kepeken (rbal-tol), De 1 heten belul akarom csinalni a dashboardot a Leo Bodnarral, es akkor kiszerelem a Joyt (kimarad) akkor ha anyira akarod szetszehetem es fenykepezhetem majd. A lenyeg az hogy minden kapcsoloba 2 drot megy es azt te parhuzamosan (1:1) kihuzod ahova akarod.
Kulomben azok a gombok ott lejebb a kepen azok csak a szines nyomogatok a kapcsolora. Maga a kapcsolo nincs benne (szerintem, en ugy nezem).
A kapcsolo itt van:
http://www.leobodnar.com/products/BU0836/
Majdnem leg lent nezd.
Az meg 6.99 angol penz. A 150Ft-hoz az horibilis. De ezek brutal draga gombok, de alj meg 1 szakuzletbe barhol otthon es ott vannak ugy 150-250Ft-korul kaphatok, masmilyenek de az szumiba boven eleg.
Ezek a cuccok kb olyan 35 Euro volt, es kb anyi kapcsolo is van ott (kb 35 db), de valamelyik dragabb, valamelyik olcsobb volt, nem egyforma arban.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Na most ez azért lesz vicces, mert a 3 monitor rákötéshez, kell majd valami spéci kábel a vga-hoz, amit tuti nem lehet majd kapni az elején, és kurva drága is lesz tuti. Gyárilag persze nem jár hozzá.
Elõszõr még elfogadtam hogy hát jóó, pro a srác aztán furcsálltam a kormány mozgást, meg a váltás hiányát 😄
sKeezo tippjeim szerint olyan max 150Ft lehet egy ilyen gomb. Ha nincs gameport a gépeden, akkor mindenképp usb-s cucc kell. Léteznek átalakítók, de annak ára vetekszik egy egyszerûbb gamepaddal, és akkor már az egyszerûbb. Nézzd meg ezt az oldalt:
http://www.pushpushpush.net/archives/2008/03/16213252.php
Japán oldal, de tele van képekkel hogyan csinált a srác G25re gamepaddot. Van kép hogy hová forrasztotta a gombok kábeleit. Szal valami ilyesmit kell csinálni ha + gombokat akarsz, a lehetõ legolcsóbban.

Az a baj hogy nincs gameport a gépemben.
sKeezo: ha nem akarsz belebonyolodni a bekotesekbe, akkor neked egyszerubb lenne az a gamepad, ahogy mondtam kihuzni belolle a gombokat, de forrasztani kell ott is egy picit, de egyszerubb, csak nemtom hogy alsz a forrasztassal, de az egyszeru dolog <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer