Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ertem en , pontossan ugy is van ahogy irod, hisz latni a kepeimen is hogy ott a 2 PC egymas mellet. De mivel napi szinten hasznaltam az ATI ViVo-t, barmit allitottam a videon/DVD-n vagy este hirek, vagy valami rovid musor a TV-be, mindig csak ablakot nyitottam a Windowsba, meg fel is tudtam jatszani ha akartam MPEG1 vagy MPEG2 vagy DivX vagy MJPEG, szoval nagyon tuti es kenyelmes volt mindig. 1 gombnyomasra ment minden. De most mindig a regi PC-t bekacsolgatni minden aprosaghoz eleg gagyi dolog. Persze ha hoszabban felvenni vagy dolgozni akarok Video-IN-nel akkor nemmarad mas mint a regi PCt bekapcsolni (abba van 2 kartya is, egy ATI ViVo es egy FastMultimedia hardweres MJPEG kartya) vagy esetleg a DVD-Recorderre-re felvenni MPEG2-be ki-exportalni PC-be es ugy megvagni (tudja a DVD is vagni de PCn kenyelmesseb es gyorsabb es pontossab). Persze megoldas van tobb is, csak sajna mint OUTSIDE, az aktualissan mindig bekapcsolt PCn kivul van. Engem csak az szomorit el hogy regebben 10 even át milyen egyszeru es nagyszeru volt ez a megoldas, most meg ilyen egyszeru dolgot enyire lehetetlen oszehozni, vagy ha osze is hozza az ember akkor menyire bonyolodig az egesz, holott regebben pofon egyszeru volt az egesz.