Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Szep
de en most inkabb arrol almodom hogy mar vegre megoldjam a 3 eve tarto problemat a volt ATI Radeon ViVo kartyak helyett talajak egy korrekt HW es SW megoldast. Lehet 2 HW Video-IN kartyabol es 5 SW-bol ki is jonne az amit valamikor konyeden eltudtam vegezni egyetlen sima ATI Radeon ViVo kartyaval es egyetlen sima ATI_MMC_Video-IN softwerrel, meghozza pontossan 25.000 FPS, mert ezek az ujak Leadtek es AVerMedia Video-IN kartyak eleg instabilan jatszanak fel 23-24-25 FPS. Mar kezd elegem lenni az egeszbol. Most sajnalom hogy 10 eve felfedeztem az ATI ViVo kartyakot, rengeteget vettem belole, mint tuti volt (persze Rage-val kezdve, aztan mindig ujabb Radeonok), de most (ill 2006-ba) ahogy az AMD szetcseszte az egeszet, azota se tudok olyan idealis megoldast talalni, most meg nagyon hianyzik, mert napi renden hasznaltam a ViVo-t. A regi AGP kartyamat meg sajnos nemgyomoszolom bele a PCI-Express gepbe.