Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    En a multheten ugyanezt megcsinaltam a regi THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel kormanyommal (amit ocsem hasznal), de nemcsak a pedallal, hanem a kormanyal is, föleg azzal (a fene az a 1000 csavar...), mert az ugy ugralt a PC-be mint valami rezonator, lehetetlen volt vele kormanyozni (az meg potis, nem optikai, es kiszaradt a poti benne). De dokumentalni elfelejtettem, meg idömse nagyon volt, mert ez olyan szuper gyors expresz szerviz volt, mert siettem ki futolecen, amig van hó. De sikerűlt, olyan mint uj korába De meg hatra van a Logitech MOMO (abban eleg idetlen potik vannak, ahogy nezem olyanok mint a tiedbe), de most az ráér, amig van hó, es műkodik a Thrustmaster.