11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
thé #6502 kormányomban a poti túl sokat tudott már mozogni, emiatt nagy lett a kormány jelének a
holtjátéka, de azóta már elmúlt:
kép
tudom ez nem elegáns, de sokkal jobb így vezetni -
thé #6501 hát itt van, de ezzel gondolom nem mondtam túl sokat :)
szvsz ha nincs ismerősöd aki az országot járva fel tudná venni, akkor érdemes elpostáztatni, 2 ropinál kevesebbért már egy komplett bringát elvinek, akár utánvéttel is ;) -
#6500 Hát ha tudod hol van soltszentimre akkor sokat :P
Pointer Bp nem jó az közel van :P nekem is az ország másik oldalán kell kormányt
venni :D -
#6499 BP?:) -
thé #6498 szeged mennyire számít környékének? :) -
#6497 Skacok nincs itt valaki véletlenül aki Kecskmemét vagy környékéről van ? -
#6496 Bazz, keresnem kell egy váltó hibás logi g25 öt XD
Sámson havernak van, 5 öt kér illetve adok érte XD az máskérdés, hogy mennyit kér: D
Váltóhibás g25 ből meg összerakom 2 hét alatt szerintem, ha csak szabadidőmben csinálom: D -
#6495 de durva :D -
#6494 Ez komolyan jobb mint Simsonnal csapatni ? :D -
#6493 cockpitek új generációja :)
Részvétem, én sem ismertem, mivel október óta foglalkozom csak autószimulátorozással, de mégis, rossz érzés fogott el mikor olvastam. -
#6492 szegény Juan :((((( -
thé #6491 hát még így ismeretlenül is borzasztó ilyet olvasni, nyugodjék békében! -
#6490 Hát nem. -
thé #6489 értem, kösz az infót :)
amúgy a jobb felső sarokban lévő fekete szalagról mit illene tudni? gondolom nem vidám a story :/ -
#6488 Igen olyasmi is megteszi, habar nemtom milyen minoseguek ezek a termekek manapsag, mert en amilyet hasznalni szoktam meg a 80-90-es evekben, az nemsokaig birta, par hetig jo volt, oszt megint recsegett az erősitő (az KONTOX volt, de nemtom nalatok kaphato volt-e).
De az original potikba valo az olyan sötét szurke vazelin féle kinézetű
kenőcs, de nemtom mi a neve es kapható-e. Ha esetleg valaki tudná, akkor beírhatná ide -
#6487 ááááááááááááááá huh mit össze szívtam a pedállal bár még most is :) újra kéne kábelezni az egészet de nincs kedvem :D meg letört a végéről ami csatlakozik a kormányba olyan dugó kellen aztán az egészet újra csinálni -
thé #6486 értem, tehát vmalami ilyesmivel kéne befújni ha már szétszedem? -
#6485 Ha kikopik es nagyon kiszarad a poti akkor az erősitőbe az a redmenye hogy rettenetessen sercog es recseg ha hangositod, es a kormanyba (persze ha potis es nem optikai, vagy pedalba), ott meg a kormany rettenetessen ugral. A potiknal a carbon palya be van zsirozva olyan maszlaggal ami picit vezeti az aramot, hogy mindig megbizhato legyen a kontaktus a carbon felulet es a rajta futó kontaktus között, amugy recseg vagy ugral az eredmeny (a ugrallo nemstabil feszultseg miatt a futón). Szoval a maszlaggal szepen simán halad -
thé #6484 kiszáradt a poti?
potiknak a porcica eltávolításon kívül kéne még vmit csinálni?
amúgy ja, nálam is ugrált össze vissza a jel, de csak a gáznál, esőben így a saleen-el vhogy nem ment a kigyorsítás :] -
#6483 En a multheten ugyanezt megcsinaltam a regi THRUSTMASTER Force Feedback GT Racing Wheel kormanyommal (amit ocsem hasznal), de nemcsak a pedallal, hanem a kormanyal is, föleg azzal (a fene az a 1000 csavar...), mert az ugy ugralt a PC-be mint valami rezonator, lehetetlen volt vele kormanyozni (az meg potis, nem optikai, es kiszaradt a poti benne). De dokumentalni elfelejtettem, meg idömse nagyon volt, mert ez olyan szuper gyors expresz szerviz volt, mert siettem ki futolecen, amig van hó. De sikerűlt, olyan mint uj korába De meg hatra van a Logitech MOMO (abban eleg idetlen potik vannak, ahogy nezem olyanok mint a tiedbe), de most az ráér, amig van hó, es műkodik a Thrustmaster. -
#6482 Sose lehet tudni, még kinek jön jól az ilyen info :D -
thé #6481 hát igen, egy darabig igazgatni kellett a kábeleket meg a potikat, h jól álljanak :P
pointer:
meg lennék lepve, ha vmi számodra érdekeset vagy újat mondtam volna :D -
Szabi1991 #6480
én egyszer szedtem szét, az még könnyű volt.. de az összerakassál elvoltam egy jó darabig.. :D -
#6479 Jeee, köszi az útmutatást :D Hasznos lehet még! :) -
thé #6478 Formula Force EX pedálomat tegnap szétszedtem, kitakarítottam és újra bezsíroztam, lőttem róla pár képet hátha másnak is jóljöhet cockpit építéshez vagy egyszerűen csak kedvet kap kitakarítani:
tisztítás után (a felső gumitappancsok alatt is csavar van)
gáz poti a bal felső szám: 50
fék poti a bal felső szám: 50
rugó ugyanolyan rugó van a féknél és a gáznál, csináltam róla 3D-s rajzot, ha kellenek méretek akkor lesz műhelyrajz is -
#6477 A szimudra gondoltam elektronikával. -
#6476 Az én szimum, vagy az elektronikád?
Ilyen hidegben nincs erőm kimenni dolgozni. De talán nemsoká :D
Az eletronikához csak megkéne venni az alkatrészeket, ~15-20k . -
#6475 Mikor lesz kész? -
#6474 Már lassan vedd számításba a motion részt! :D -
#6473 Nem nem hagyok fel vele.
Szeretnék egy újat készíteni.
-
#6472 De ugye csak azért adod el, mert lecseréled egy jobbra és nem azért mert felhagysz a szimulátorozással? -
#6471 Sziasztok.
Eladósorba került a saját cockpitem.Ha valakit érdekel dobjon egy privátot.
Fent a banner-ben látható.Kormány,pedál,váltó és monitor nélkül.A hangrendszert adom hozzá.
Bocs hogy ide írtam de nem akartam hirdetésbe feladni. -
Solt #6470 Hmmm... jó kis alap...
Lenne a pénze az embernek, egy jó szakember gárdával iszonyat szimulátort lehetne fejleszteni... -
#6469 Na felraktam, itt vannak az Invictus elso Off Road alkotasa, de ezt ugy kell nezni hogy tobb mint 10 eves engine.
A real time tores eleg hasonlo a ROR-hoz, csak nem olyan reszletes. Mashol nemnagyon talalkoztam ilyen tipusu tores enginevel.
-
#6468 Hat igen szep munka. A ROR honlapon abba a videoba az Off-Road resz marhara emlekeztet meg az 1NSANE kezdeteire, mikor meg "LAND RAIDERS: Off the Road" cim alatt volt fejlesztve meg a regi szep idokbe 1997-8 kornyeken. Megvannak meg az elso bemutatott videok rola, habar ott meg nemvolt tores, az asztan kesobb az 1NSANEba lett bemutatva. De kar hogy a kiadó lecsonkitotta nekik szimpla (majdnem arcade) gamera. Az eredetibe benne volt az uzemanyag fogyasztas, defektek, stb... Az elejen ez nagyon szep fejlesztes volt az Invictustól, csak kar hogy kesobb mar hanyagoltak ezt a stilust, es atmentek inkabb olyan arcade game stilusba. Kicsit elkeseredtem hogy a youtuben anyi minden van, de az elso Land Raiders video nincs fent. Aszzem felrakom. -
#6467 Igen fasza, biztos buli volt megcsinálni :D Ez a fordulatszám alapján pörgetett excenter, ami rázza a keretet, ez felizgatta a fantáziámat :D -
#6466 Ez a ROR. Olyan terep2 szerű cucc.
Igen, jó irányzat lenne már szimukba bevezetni legalább ilyet :D ! -
Solt #6465 De komoly! :D Ez mi a szösz? -
#6464 Meg ez a töres fizika hianyzik a mai legjobb szimulatorokbol
-
#6463 Szép alkotás