Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"SLI-PRO device (recommended configuration):
1 button assigned to Optimal Shift Points Tracking (OSPT)
1 encoder assigned to change speed display panels. Cycle through panels (rFactor):
1.speed
2.sector:speed
3.fuel:speed
4.position:speed
5.-speed-
6._speed_
7.speed right aligned
8.speed left aligned
9.engine RPM usefull during OSP tracking
1 encoder assigned to change time display panels. Cycle through panels (rFactor):
1.current lap time
2.sector1 time
3.sector2 time
4.last lap time
5.best setor1
6.best Sector2
7.personal best
8.time behind next
9.time behind leader
10. time remaining
11. Elapsed time (session time)
12. reference time
During OSP tracking the position 1 to 7 display the rpm value of each gear
1 switch or encoder assigned to change brightness (optional)
1 "On Board Computer" button or encoder (optional). Cycle through panels (rFactor):
1. tyres temp
2.tyres press
3.oil
4.water
5.engine
6.weather
7. track info
8.coffee break
9.tea time
10.lunch
11.drink
12.??
Optional button or encoder assigned to
1 Traction Control
1 Anti-Lock brakes
1 speedlimiter
1 brake bias front
1 brake bias rear
1 ignition
1 neutral
1 headlights
1 look left
1 look right
** All information related to SLI-PRO device and SLI-PRO Manager app and plugin are subject to change without notice... **
EK"
<#nyes>#nyes>
No de a lenyeghez:
Egyszeru mint a pofon. Csak kell hozza forraszto meg egy pici tapasztalat vele. Azok az eritkezok amik a gombokra mennek a gamepadba, azokra kellene raforrasztani drotokat, es a drotok masik vegere nyomo gombot forrasztani. Igy megcsinalod az oszes gombot amenyit akarsz belole. A tobbi marad rendessen mint gamepad, ugyanugy fog szerepelni a Winbe mint azelott. De azokat a gombokat kivezetheted azokkal a drotokkal ahova akarod, kormanyra vagy dashboardra, ahogy tetszik. Kormanyra nehezebb, mert az forog, ott be kell fuznod a kabelt a kozepebe, ahoz szet kell szedni a kormanyt. Egyszoval ha igy kivezeted azokat a gombokat, akkor kesz is, meg van oldva a dolog. Nekem gamepadom sose volt, ugyhogy arrol kepeket nemtudok csinalni, de ha kinyitod, akkor megtalalod azokat a kontaktusokat ahol a gombok vannak rakotve, es azokat kell kivezetned kulso gombokra amik ott lehetnek ahol csak akarod. En ugyanezt megcsinaltam Joystickal <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Mostmar vágom, haver <#eljen>#eljen>
koszi
Huha, mar megyek aludni mert 2 es fel oramulva kelek meloba.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Elvileg, arra való, hogy vékonyabb lemezt, vagy fát tudjál vágni, akár még íven is, lehet vele kanyarodni 😄
Bár én még nem találkoztam olyannal, ami ne karmolná össze az alatta lévõ fémlemezt, és sosem sikerült vele pontosan vágni 😄 Inkább flex, és köszörûvel becsiszol 😄
<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
Most olvasok mindent viszamenoleg, es mennek a valaszok <#nevetes1>#nevetes1>
De jo tudni hogy hianyzok neked Pointer <#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
Ilyenekbe nem vagyok jartas, ilyet nem is tanultam meg nem is dolgoztan. Csak azert kerdezem mert anyi cuccot akartam (akarok) csinalni a cockpithoz, hogy tudjam mivel lenne a legjobb. Esetleg hosonlisd a CNCvel, azt mar tudom mire van <#vigyor3>#vigyor3>
Kedves sKeezo, szivesen leirnam neked, de az bovebb mende-monda, es 3 ora mulva kelek munkaba. De ha kicsit visza lapozol akkor par hete, vagy honapja is mar pont ezt a kerdest vitatjuk itt a forumba jomagam es Tomi555, rbal, pummis, meg par masik forumozo. Meg ezen a lapon is van belole (#5178), de viszamenoleg is nagyon sok van.
Esetleg 1 mondatba roviden anyi, hogy a legegyszerubb Joystickbol vagy Gamepadbol csinalni. Ott minden megvan, csak ki kell vezetni a gombokat, esetleg meg ott van a Leo Bodnar BU0836. Esetleg ha nemertenel valami konkrettat akokr kerdezz ra, majd elmagyarazzuk <#smile>#smile>
De az nembaj, mert az eredmeny nagyon jo, kepek johetnek batran <#smile>#smile> Foleg az a F1 kormany paratlan.
No latod Pointer, a gyerek csak 1 kormanyt csinalt es 4 honapot tartott neki csak az. Akkor nekem teljessen jogos a 3-4 honap egy komplett cockpit betervezese es felepitesre <#smile>#smile> Pont most jart le a harmadik honapom (amiota nekifogtam), es mar elegge a vege fele jarok. Ma elhoztam a pleheket a dashboardra, de nem emberi amit kertek erte. <#wow1>#wow1> 77 Euro penz volt, ebbol maga az anyag 7 Euro a tobbi a munka, beleszamoltak minden furo hasznalatot <#guluszem1>#guluszem1>
http://rbalint.atw.hu/G25tunning.rar
http://rbalint.atw.hu/G25tunningver2.rar
http://rbalint.atw.hu/cockpitem.rar
Ha jól olvastam készít egy másik kereket már az új bodnár kijelzõhöz, biztos oda tartogatja a csavarokat.
Jó, igen, nekem is ez volt az elsõ, ami eszembe jutott. Gondoltam is, számolom a perceket ,Tika mikor szól hozzá. Megelõzték, így járt <#nyes>#nyes>
Biztos a erkélyen barkácsol.
semmi
kár hogy nem értek az ilyen dolgokhoz 😞 szeretnék én is 1-2 ilyen színes gombod a dfp-re, de nem tudom hogy kell
A kerti versenyt meg tanusitsak a kerekek es pedalok allapota <#nevetes1>#nevetes1> Es nerohogjetek ki szegeny gyereket, hisz ilyen univerzalis cockpitja meg Pointernek sincs <#nevetes1>#nevetes1> Ha megunta a szimut, akkor viszi a kertbe <#nevetes1>#nevetes1> Habar akkor az olyan Fredi & Beni meghajtas, no de mind1 <#nevetes1>#nevetes1>, de az idot akkor kell merni valamivel <#nevetes1>#nevetes1>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Pont ez a G25-G27 között is egy elõrelépés, tudom a példa nem épp ideális, de az elv ugyan az.
Én amúgy váltót, motort, tengelykapcsolót tervezni tanultam 😄, de sajna még kb az ókori technológiákkal, és csak papíron, elméletben, ilyen lada kategóriájú autókat...