Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Pontossan ahogy rbal irja. Az elozo G25 kormanyomon nekem is vacakolt, azt csinalta (szinten a jobb pillango valto), hogy vagy bekapcsolt magatol, vagy megnyomas utan nemkapcsolt visza. En a pillangovaltot jobra-balra nezesre hasznalom 99% (az F1-et kiveve, mert annak original is pillango van), es elkepzeheted hogy milyen szar volt mikor elorenezes helyett oldalkepet kaptam. Eleg volt szet szedni es azon a rugozos plehecsken allitani ahogy rbal mondja, utanna tuti mukodott. Csak asztan kessob meg kiegett az egesz G25, de az mar mas tema, meg mar amugyis megszoktam hogy manapsag ha valamit veszel akkor reklamacio nelkul nemuszod meg. Szoval en a rugozos pöcökre fokuszalnak. Egyszeru szetszedni, 6 csavar a kormany kerek, es alatta 3 csavar a pillango valto, meg 1-2 apro csavar (ha jolemlexem).