Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Amugy eredetileg nem rolam volt szo Mellesleg ami azt illeti mar sokszor csinaltam, es ide is fel raktam az eredmenyeket, te holvoltal olyankor?
    Amugy 99% kesz van, sőtt mar a stuplikat is felraktam a profilok végeire, mar csak 2 dolog van hatra. Az egyik hogy montam hogy a vegeredmenyt nemfogom mobil fotokkal tonkretenni, a finale igazi tuti fenykepezovel lesz fenykepezve. Mobillal csak in-progress fotokat csinaltam szereles kozbe. A masik az, hogy meg hatra van amit mult heten megbeszeltunk Anonymus20-al, szoval a dashboard LED signalizacio kijelző. Azt eloszor ki kell talalni (olyan nincs a weben), es kigyartani, meg a programokat is megirni a PIC-be es PC-be is. Ez kicsit bonyolultabb folyamat. Es aztan ha kesz, jőn unokatesőm fenykepezogeppel es dokumentallunk.