Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• tomi555
    Na elég rég jártam erre el vagyok havazva, két sulit csinálni egymás mellett nem egyszerű:S
    De azért meg szoktam nézni olvasgatni:) LED-es témához (csak mert nincs még kedvem elkezdeni DSP beadandót:D) LFS-esben "nagyon" egyszerű az ilyen dolgokat megcsinálni az insim/outgauge miatt. Ha valaki ilyenbe vágna én azt javaslom azzal kezdjen próbálkozni. Nekem is van egy ilyen elkezdett LEDes LCD-és projectem de nincs befejezve (meglepő módon, ugye Pointer?:D) egyszer linkeltem róla itt is videót, na azóta is úgy áll pedig már rég volt. Na mind1 nem tudom mit akartam ebből kihozni, tegnap archi 2 vizsga után éjfélig PCB-t terveztem úgyhogy most kicsit pihent vagyok:D Holnap lehet kaptok 1 meglepetést, ha megtalálom:)