11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6422 készülget a cockpitem :D azt hiszem ez az este ere fog rá menni :D -
Anonymus20 #6421 Az egész poénja a ledekben van De a programírás az nem egyszerű. -
#6420 Ahha :) -
#6419 Ezt én sem értem. :'D De jól látom az DFP kormány? -
#6418 WTF? minek a monitor oda? :D -
#6417 Jól gondolod, ha eltekintesz a világító, visszajelző ledektől, akkor gyerekjáték az egész. Csak drótot kell dugdosni, meg forrasztgatni az elektronika, meg a gombok közé. -
-
Anonymus20 #6415 Na, megemésztettem a napokban pár dolgot. Belegondoltam az egészbe, hogy hogy működhet. Először is kell legyen egy program, ami érzékeli a játékban a funkciókat, és ezeket jelekben kiküldi a gombok felé az usb-n keresztül. Úton a gombok fele, meg van egy alaplap, vagy nem tom mi a neve, ami szétszedi ezeket a jeleket több irányba, és onnan megy külön minden gombhoz a jel. Ez a ledes része a dolognak. Kb ugyanez megy ha megnyomok egy gombot. Szóval, ahhoz, hogy legyen nekem egy fullos műszerfalam, kell írni egy programot, és csinálni egy hasonló izét, mint a BU0836. És az ehhez tartozó programban kell beállítani, hogy mi mire való. Minden játéknak más felépítése van, tehát külön kell egy kompatibilitás, hogy fölismerje a játékfunkciókat a program. Ha esetleg sikerülne elkezdeni ezt, akkor már arra törekednék, hogy kerek legyen a dolog, tehát led, 1, 2, 3, 4, sok állású kapcsolók, sebesséjelző, és sokminden visszajelző jönne szóba. Ez azt hiszem nem egy könnyű dolog, szerintem ezt mostanába nem fogom megkezdeni, talán ha majd pár évvel okosabb és gazdagabb leszek, gyűjtök infókat. Addig Megveszem a gombokat szépen, és megnézem mivel varázsolhatok. De ez a fullos dolog jelenleg kilátástalan, szal lehet hogy marad a BU0836. Vélemény? Esetleg hibásan gondolom a működést? Szeretnék tisztán látni. -
#6414 holnap de lesz itthon szimulátor szerelés :D -
#6413 buttkicker :P eszembe juttot -
#6412 Pontier multkor kérdeztem hogy lehetne megoldani azt amit az ülés alá kell rögziteni az hangszóró vagy mi a bánat na itt van egy srác barkácsolt egyet kat ide -
#6411 lehet ere az oldalra holnap felteszem a képeket csinálok jo minöséget meg videot is töltök fel :D -
#6410 na van minden féle bakelit :D Rock jazz :P ,tud valaki még ilyen oldalt ez nagyon jó ,barkácsötletek :P -
#6409 na jó mert jó vagyok 600ft :D senki többet ? ,ez a kalapos úr adott őtletet csak a monitort is kéne vinni közbe :D majd azt is a sapkára rögzitem :D -
#6408 Igaz, az eredeti ár töredékére gondoltam, de nem ennyivel :D -
Felteszem amiket küldtél , így láthatja minden potenciális vásárló. -
#6406 A marha :D -
Peter da Vinci #6405 Szia!Vázam van pedál és kormánytartóval,és kagylóüléssel.G25-höz csináltam,kormány mellett van a sebváltó.Privit nem tom h kell irni,fénykép meg nem fér bele a feltölthető mennyiségbe.Lehet-e gémél címet irni,onnan mennének a fényképek.És még annyit,h anyagárban adnám. Üdv Neked. -
#6404 Ez nem semmi :O:O:OOO -
#6403 510 ft :D -
#6402 500 Ft-ot adok érte xD -
#6401 Tegyél ajánlatot és viheted. :)
Alapanyag kb ~200.
De még lehetne rajta pofozgatni dolgokat. -
#6400 és mivan a régivel becsomagoltad már nekem ? :D -
#6399 Hát a karácsonyt heverem még ki. Puhány vagyok már. Plázás heti 7*12 óra melót kifárasztott decemberben.
Talán most hétvégén kinézek a műhelybe :D
Pedig már csak 3-4 napi szöszmötölés hiányzik :D -
#6398 mizu a szimoval ? nézztem az oldaladat de semmi uj dolog :( -
#6397 Azz :) -
#6396 Este megnézem mi finomság van neked :) De tuti van valami finom max ha nem jó akkor ki rakod a cockpit vissza pillantó tükőre :D a radar ne fogjon be :D -
#6395 Nem a nyersanyag kell, hanem a rajta lévő zene :D Ilyen Neoton família azért nem izgat :D
Viszont minden használható rock/jazz kategória izgat :D -
#6394 ne baxxx érdekelnek a bakelit lemezek hallod van vagy 2 dobozal kellenek :D ? akkor nem használom agyag galambként :D és nem lövöm szét :D -
#6393 Hmmmm, iggeeen ? Akkor pénteken beugrom :D -
#6392 huh akkor említeni foglak hát ha több kedvezményt kapok :D vagy lehet még dupláz is :D Nem rég hoztam tőlük gamepadokat :D lassan törzs vendég leszek :D Gamepad gyilkos Bár most a bakelit lemzekel vannak el foglalva -
#6391 Hát, én inkább Mogyi idegeire megyek néha :D Cuccot még igen keveset hoztam el tőle :D -
#6390 csak nem te is szoktál náluk shopingolni ?:D ott aztán a tanga bugyitol a tundrájig miden van -
#6389 Igen, azt látom hogy a felső a motec :D Én mondjuk a kormány el raknám, és alulra a motecet :D
Mogyinak meg adj egy pacsit a nevemben :D -
#6388 azé van igazából egymásra rakva mert a felső monitor az adatokat közli sim -tools az also a game :D áhh még messze is van. van a szimotol már irtam a mogyoro.hu-nak becserélném a 3 monitoromat egy nagyobbra :) -
#6387 Wááááá
Az egymásra rakott monitorok, nagyon tuti eredeti ötlet! :D
De nincs túl közel ? :D -
#6386 na akkor egy kis ünnepi játék,bocsi a minőségé:)Pointer apunak meg Gratulálok :P -
#6385 MABO! Milyen ülést használsz most?
Nekem is kellene egy normális, ha lehet állítható támlás sport. (olcsón) -
Fatert akkor ne engedd többet játszani :D -
#6383 Szia! Most akkor mi van eladó ? :D
Ez ? vagy csak egy ülés ? Vagy ülés nélküli váz ? :D
Szerintem ne írj ide semmilyen adatot, csak privátba.
Ami neked van, arról meg fotót ide de gyorsan!