Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Anonymus20 #6415 Na, megemésztettem a napokban pár dolgot. Belegondoltam az egészbe, hogy hogy működhet. Először is kell legyen egy program, ami érzékeli a játékban a funkciókat, és ezeket jelekben kiküldi a gombok felé az usb-n keresztül. Úton a gombok fele, meg van egy alaplap, vagy nem tom mi a neve, ami szétszedi ezeket a jeleket több irányba, és onnan megy külön minden gombhoz a jel. Ez a ledes része a dolognak. Kb ugyanez megy ha megnyomok egy gombot. Szóval, ahhoz, hogy legyen nekem egy fullos műszerfalam, kell írni egy programot, és csinálni egy hasonló izét, mint a BU0836. És az ehhez tartozó programban kell beállítani, hogy mi mire való. Minden játéknak más felépítése van, tehát külön kell egy kompatibilitás, hogy fölismerje a játékfunkciókat a program. Ha esetleg sikerülne elkezdeni ezt, akkor már arra törekednék, hogy kerek legyen a dolog, tehát led, 1, 2, 3, 4, sok állású kapcsolók, sebesséjelző, és sokminden visszajelző jönne szóba. Ez azt hiszem nem egy könnyű dolog, szerintem ezt mostanába nem fogom megkezdeni, talán ha majd pár évvel okosabb és gazdagabb leszek, gyűjtök infókat. Addig Megveszem a gombokat szépen, és megnézem mivel varázsolhatok. De ez a fullos dolog jelenleg kilátástalan, szal lehet hogy marad a BU0836. Vélemény? Esetleg hibásan gondolom a működést? Szeretnék tisztán látni.