Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Anonymus20 #6373 Kössz a sok infót mindenkinek, meg a poénokat is mindkettőtöknek 
Kicsit bizonytalan vagyok még angolból, hiszen nem rég kezdtem csak tanulni, ezért még bizonytalan vagyok a szövegekben, szóval ide kérdezem
Erre a BU0836-ra lehet 1 állású, 2 állású, akárhány állású kapcsolót rakni? Meg ledes kapcsolót, (ha találok olyat) mert elég király lenne, hogy az ajtónyitó gombok világítanak, ha például jeleztek a buszon, vagy külön ledet rakni rá ami világít bizonyos esetben, szóval mik a lehetőségek, és mi az ami tuti nem megy ezzel. Biztosra szeretnék menni, már elég közel vagyok hozzá, de azért meg akarok győződni tapasztaltabb emberek véleményéről is
Nem tűnik innen már olyan nehéz dolognak ez, csak a kábelezés, de Istenem, mindent meg lehet oldani
A jövőben megszerezendő G25-ös kormányom mellé perfekt újítás lenne