Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na latod errol beszelek, de legjobb ha tapasztalja az ember, mert elmagyarazni eleg nehez, leirni meg nehezebb 
Szoval kiprobaltad alapossan, persze eloszor a legelejen (meg LoadCellrol nem is almodtam, meg a legelso kormanyomnal piszkalta a tudatom) nekem is felkeltette az erdelkodesem hogy hogy is mukodik. Aztan akkor erti meg az ember ha alapossan kiprobalja ahogy te is mondod "extrém helyzeteket kalibráltam" - igy egyertelmuen mutatkozik a dolog. Mert az tenyleg kellemetlen ha csak latszolag bekalibralod, aztan verseny kozbe tul nyomod, es erzekeled hogy valami nem stimmel.
A G25 tekeri magat automatikussan, az jo. Ez nemtom hogy van mas kormanyoknal, de a regi Thrustmaster kormanyom (de akkor meg Win98 volt) nem tekergett, pedig FFB volt az is. Ott ha nemtekergettem meg start utan akkor versenybe nagy pofara eses volt indulaskor, mert a default kozepallasbol a kegpicibb mozditasra is MAXra kipergett, pesze a szomszedom maris letaroltam a palyan. Es azt addig csinalta meg nemvolt megtegergetve MIN-tol MAXig. Persze aztan mar tanul az ember es minden Windows start utan minden potmeteres vezerlot megmozgattam MIN-MAX kozot tobszor is, es aztan mar nem volt gond. Ezzel kapcsolatban erdekelt engem a LoadCell is mielott megvettem volna, azert erdeklottem iranta olyan hevessen mult honappan, aztan vegul Tomi555-el eremenyre jutottunk.
A ballab fekezes meg persze nekem is bonyolult, mert real kocsiba, amibe jobban vagyok megszokva mint szimuba, mindig jobb labbal fekezek, es mulkor probaltam Skoda Fabiaba a Heel-and-Toe technikat, de pofara estem, mert sokkal roszabb volt mint itthon a szobaba a cockpitbe. Persze hogy a cockpitet ugy alakitottam ki hogy jo legyen, mint egy meretre szabott versenyautot, de a Fabia gyarilag nem heel-&-toe technikara van gyartva, es ott egyatalan nemfertem el a hoszu es nagy 12-es labaimmal a pici pedaloknal. Jo fére nyomkodtam az egeszet. A szimuba is szokatlan volt nekem a ballab fekezes, regebben a regi 2 pedalos kormanyom is csakis jobb labbal hasznaltam a bal meg unatkozott, de csak addig meg nemgyartottam hazilag kuplungot
De mar kezdem szokni, mert realissan hasznalom a kocsikat, ugyhogy 2 pedalos autokat ballabal fekezek. Sőtt most mar anyira megyek, hogy kuplungos kocsiba G25-el verseny kozbe is ha lehetseges neha ballabal fekezek be egy picit (persze a egyidobe nemkell a kuplung), proballok fejlodni versenyzo iranyba, de azert jol jonne egy profi oktato is 
Csak arra vagyok kivancsi hogy mi lesz ha majd valamikor ujbol beleulok egy real kocsiba
, mert most egy ideje nemvezetek, meg a kozeljovobe se igerkezik vezetes 
A torolt postot meg akkor lehet en neztem el, mert egy pillanatra ugytunt mintha 6225 vagy 6226 ki lett volna hagyva a 6227 előtt, fel ora mulva, frissites utan meg mintha atszamozodott volna sorba. De lehet csak en neztem el, ha ki se ment a forumra a szoveg. Amit Pointer torolt az meg tenyleg kemeny lehetett ha Citroennek el ment a kedve a ragcsallastol