Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Pitti #6225 Huhh, bíztam benne, hogy nem fogsz spórolni a szavakkal most sem :)
De nehogy sértésnek vedd :)
A múlt havi "vitát" én napra készen követtem, mint ahogy általában az egész topicot, szóval tisztában vagyok vele maximálisan. Most, hogy nekem is megjött a loadcell, vagy 3x olvastam végig újra hátha elsiklottam valami fontos felett.
Szóval értem én a potméter kontra loadcell kérdést, csak lehet, hogy félreértek valamit.
Arról szólt a vita, hogy ha valaki 20kilóval szeretne maxra nyomni akkor arra kalibrálja be ezek után ha 30-at nyom az már nem írja felül a 20kilós bekalibrált értéket.
Na de nálam most pont az van, hegy felülírja. Ha jól értem az elektronikai határ az amit a loadcell mérni tud, jelen esetben 45kiló (100lbs) Na most ha megtaposom ennyivel akkor persze, hogy jó, na de én csak 25-30 kilóval akarok maxot. Akkor most mivan?