Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Miert, mit gondolsz, a Frex es a jokora bovites kb cakompak 4500 Euroert minek az eredmenye? Arra en mindig csak vagytam, de soha se gondoltam komolyan megvenni meg enyit belefektetni. Meg a LFS-t se. Eredetileg eleg lett volna mindenbol csak olyan feluletessen egy kicsit ebbol, abbol...
De eloszor mikor felbaszodtam akkor azt montam, nemerdekel senki, le van cseszve mindenki, es megvettem a LFS-t. Az volt szeptember 2008.
Aztan mikor tovabra se ugy alakultak a dolgok ahogy akartam volna es ahogy terveztem, szinte mindtha minden ellenem dolgozott volna. Akkor eljott az ido mikor alapossan felbaszodtam, es azt montam: No most mar mindenbol eleg, belevagok egy nagy dologba es leszarok minden mast, es lesz ami lesz, mar ugy is mindegy. No akkor rendeltem meg a Frexet, es mondom belevagok es nemerdekel mas. Azota elvagyok a Frexel, cockpittal, most meg a versenyzessel. (De akkor is elcsesztem, mert a francba, vagy rendeltem volna 1-2 hettel korabban, vagy 1-2 hettel kesobb - de ezt nemreszletezem - hoszu, de pont a legszarabb idopontba rendeltem).
No de ha a dolgok ugy alakultak volna az eletembe ahogy terveztem vagy ahogy akartam (vagy legalabb csak valami vagy egy resze) akkor nagyon konyen lehet hogy most ugy allok hogy nincs se LFS licence, se original Frex. No de nemeleg hogy 1-2 dolog nemjott be, de oszeomlott meg az is ami addig jo volt. Ugyhogy mostanaba az volt hogy cockpit-cockpit-cockpit-cockpit-LFS es stb... (sok cockpit epites es keves verseny)
Most meg az lesz hogy LFS-LFS-LFS-LFS-LFS-LFS... es stb... (sok verseny, de a furas-farajasnak vege) meg par aprosag korulotte.
Ugyhogy az van ahogy te is irod > Lfs telepités ls cockipt össze rakás és game ez a terv - akkor talakozunk a palyan.