Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
En probaltam minden verziot, foldon, megdontve bizonyos szögben, es megforditva. De most vegre megforditva a legjobb es nemcsinalnam visza. Az egyetlen ami nekem megfelel hasznalat kozben eredetileg is, az a gáz pedal, de a tobbi nekem sokkal jobban bejon megfoditva, sőtt nagyon az a gyanum hogy meg a gazt is finomabban tudom igy kezelni, a tobbinel egyertelmu, ott nincs vita, sokkal jobban es erzekenyebben megy a dolog. Nagyobb es szabadabb mozgastere van a labamnak is, es vegre a heel-and-toe technikaba is belekostolhattam, mert az a normal pedallal sose ment, majdnem a gaz eltores lett a vege, azert inkabb normal viszintes helyzetbe nem is gyakoroltam. A kinezettel az van hogy mikor terveztem akkor ugy terveztem hogy hogy jol nezzen ki mert a szoget nemtudtam pontossan mig ki nem probaltam. Ime a terv:
De mikor felszereltem akkor a szog nagyon nempaszolt. Allitanom kellet rajta sokat es mikor a legjobb volt akkor ilyen lett:
Igy nagyon tuti az egesz, foleg a loadcellel:
Itt meg tudom precizebben allitani:
[IMG] http://lh6.ggpht.com/_nAuME7_fqgE/StmvtiFm8tI/AAAAAAAAASc/GuGcpYIUlRI/18092009%28001%29.jpg[/IMG]
En most mar visza nem raknam semmi keppen.