Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát igazából nekem van itthon egy momo-m aminek elõjött a pedál gondja már, de a kormánya az tökéletes. Esetleg megállapodhatunk.
nincs valakinek egy szétgyilkolt momo-ja?
Az a baj, hogy az enyémet nem akarom megbontani, mert akkor nem lesz mivel játszani amíg kész nincs a másik.
Az a baj, hogy az enyémet nem akarom megbontani, mert akkor nem lesz mivel játszani amíg kész nincs a másik.
Azt megköszönön.A felbontásom szerintem nem romlik.
Akkor csak egy nagyobb tárcsa kellene! 😄
Ha jeltárcsa van az sem baj, mert akkor azt használom fel.
Akkor csak egy nagyobb tárcsa kellene! 😄
Ha jeltárcsa van az sem baj, mert akkor azt használom fel.
Ezzel a megoldással csak az a baj hogy nagyon leromlik a felbontásod, amúgy emlékeim szerint momoban már nem poti van hanem jeltárcsa. Vagy külön bementként akarsz egy potit rá? Tudok egy céget (pontosabban apa) pesten ahol vannak szíjjak, majd megkérdezem és elküldöm a nevét.
Szíj vagy fogaskerék áttétellel.A poti tengelye csak 270-et fog forogni de kormányé sokkal többet.Áttétel kérdése, hogy mennyit.A potira nagy fogaskerék a kormány tengelyére pedíg kicsi.
Következõ átalakításom a Momo kormány lesz.
Terveim szerint a kormány marad az eredeti csak kap fém tengelyt és csapágyakat.Az ffb bordásszíjal lesz megoldva a 900°-os fordulat pedíg
áttétellel.De az is lehet hogy kevesebb mint 900-ra csinálom.Ezt még nem tudom.
Terveim szerint a kormány marad az eredeti csak kap fém tengelyt és csapágyakat.Az ffb bordásszíjal lesz megoldva a 900°-os fordulat pedíg
áttétellel.De az is lehet hogy kevesebb mint 900-ra csinálom.Ezt még nem tudom.
be se kötötte magát.. :-/
Esetleg te is megpróbálhatnád ezt a dx2tweak-al a kalibrációt limitálni 😄
És hogy kötötted rá a gépre a három pedált, mert ugye momo pedál helyett nem lehet rátenni. Csináltál külön elektronikát?
Köszi.
Nekem király is! 😄
A momo után furcsa, kuplunggal akarok fékezni. 😄
A fék egy kicsit kemény, vagyis olyan mint az autóban.A gázpedál rugóját egy picit keményebbre kell cserélnem.
Nekem király is! 😄
A momo után furcsa, kuplunggal akarok fékezni. 😄
A fék egy kicsit kemény, vagyis olyan mint az autóban.A gázpedál rugóját egy picit keményebbre kell cserélnem.
Elkezdtem tervezni a CST(-hez hasonló) pedálomat. Mire kész a terv szerintem fizu és mehet a gyártás. <#alien2>#alien2><#wave>#wave>
semmi
Üdv!
Ma elkezdtem olvasgatni a topikot, és akkor láttam meg ezt a hsz-t ....
Kiegészíteném azzal, hogy HIVATALOSAN nincs gameport Vista és Win7 alatt ...
32 bites Vista és Win7 alatt ellenben ez a probléma megoldható SW-esen ...
64 bit alatt viszont sajna csak az USB-Gameport átalakító marad ...
Ma elkezdtem olvasgatni a topikot, és akkor láttam meg ezt a hsz-t ....
Kiegészíteném azzal, hogy HIVATALOSAN nincs gameport Vista és Win7 alatt ...
32 bites Vista és Win7 alatt ellenben ez a probléma megoldható SW-esen ...
64 bit alatt viszont sajna csak az USB-Gameport átalakító marad ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Köszi, akkor használható? Ez powershape, abból van exportálás autocad-re, csak nem tudtam használható lesz-e. Remélem a méretek is stimmelnek nagyjából.
A szembe forgalom jóbb 😊
<#eljen>#eljen>
Mi az hogy nincs fényképezhetõ állapotban ? 😄 Készen már ki a bánatot érdekel ? 😄
Mi az hogy nincs fényképezhetõ állapotban ? 😄 Készen már ki a bánatot érdekel ? 😄
Végre mûködnek a pedálok Dxtweak 2-vel elég jól sikerült kalibrálni.
Szerencsére áttétel sem kellet.Majd teszek fel képeket.
Még egy kicsit szokni kell a momo pille könnyû pedáljai után.
Szerencsére áttétel sem kellet.Majd teszek fel képeket.
Még egy kicsit szokni kell a momo pille könnyû pedáljai után.
ez a piké aki direkt falhozvágta az f1es verdát.. 😄DD
van aki szimulátorral kezd.. és van aki végül csak azzal mehet.. xD

Hát mûszered van-é? 😄 Ellenállást kéne mérni 😄 Melyik az amelyik között állandóan megvan az 5 vagy 10 kiló ohm. És melyik az ameiknél változik a csavargatással 😄
Teljesen mind1, úgy kösdd be hogy amikor benyomod a pedált akkor a játékvezérlõben +irányba mozduljon el, ha másikba megy simán csak megfordítod a két szélsõ lábat.
Törölt felhasználó
Igen ugyanaz, csak ugye az oldal nézete 2Dben. A 3D-s kép az nx-bõl van ugye?
Sziasztok! Nézegettem az ilyen house fabric dolgokat. Szerintetek érdemes ilyenbe belevágni? És kb mennyibe van egy h-váltó vagy egy pedál ha így házilag csinálja valaki? Köszi elõre is a segítséget.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb