11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6138 En probaltam minden verziot, foldon, megdontve bizonyos szögben, es megforditva. De most vegre megforditva a legjobb es nemcsinalnam visza. Az egyetlen ami nekem megfelel hasznalat kozben eredetileg is, az a gáz pedal, de a tobbi nekem sokkal jobban bejon megfoditva, sőtt nagyon az a gyanum hogy meg a gazt is finomabban tudom igy kezelni, a tobbinel egyertelmu, ott nincs vita, sokkal jobban es erzekenyebben megy a dolog. Nagyobb es szabadabb mozgastere van a labamnak is, es vegre a heel-and-toe technikaba is belekostolhattam, mert az a normal pedallal sose ment, majdnem a gaz eltores lett a vege, azert inkabb normal viszintes helyzetbe nem is gyakoroltam. A kinezettel az van hogy mikor terveztem akkor ugy terveztem hogy hogy jol nezzen ki mert a szoget nemtudtam pontossan mig ki nem probaltam. Ime a terv:
De mikor felszereltem akkor a szog nagyon nempaszolt. Allitanom kellet rajta sokat es mikor a legjobb volt akkor ilyen lett:
Igy nagyon tuti az egesz, foleg a loadcellel:
Itt meg tudom precizebben allitani:
[IMG] http://lh6.ggpht.com/_nAuME7_fqgE/StmvtiFm8tI/AAAAAAAAASc/GuGcpYIUlRI/18092009%28001%29.jpg[/IMG]
En most mar visza nem raknam semmi keppen. -
#6137 Ez sem olcsó, francia motionsim, X-sim progival. -
#6136 Aszontad raksz fel fotót, max levesszük :D És csak annyi marad fennt hogy" D. Cock " :D -
#6135 Bazi tiszta az :P -
Pitti #6134 Na várjá azért a DIY cockpit builder nagyon erős kifejezés a fejlécemben :D -
Pitti #6133 Kéne valami rajz vagy kép a fordított felszerelésről. Legfőképpen milyen szögben kéne állnia. A #4102-ben látható képen nagyon béna :) -
#6132 Én azért nem, mert a Gáz íííígy nagyon fasza. Tika megfordította, aszonta neki fasza. -
Pitti #6131 Épp a pedál elhelyezésen vagyok elgondolkodva...:)
Nem tudom, hogy érdemes-e fordítva felrakni (fejjel lefele) ahogy nézem nektek "normál" állásban van kicsit megdöntve.
Pointer: nem próbálkoztál vele fordítva? -
Pitti #6130 Van, de csak nagyon jóindulattal nevezhető cockpitnek :)
Csinálok róla képet, de csak ha megígéritek, hogy óvatosan bántok a szmájlikkal. -
#6129 Ott rend van :D
Amúgy írjátok már kinek milyen cockpitje van, akár ide is :D
Nem vágom fejből.
Neked pl van Pitti ?
Tikájét amíg élek úgy se felejtem el pedig még nem is láttuk. -
#6128 Örülök, hogy a képen sikerült észrevenni a cockpitet is :P -
Pitti #6127 Kupit nem reklámozunk, mi?! -
#6126 Wooow, micsoda ujdonsagok tortennek...
1. Latom ki lettunk tuntetve a kovetkezo fokozatra Cockpit Ownerek lettunk
2. Kiteregetjuk egymas szenyeset, kupit reklamozunk
3. Mabo HTPCt megy epiteni
4. Lassan de biztossan keszul Pointer uj cockpitje, latom a kerekek mar megvannak hozza
5. A szimu kormanyok motorolajat isznak. Azt a jobb also sarokba melyik kormanyba ontod?
6. Uvegtigris helyett gumitigris van ott
7. A ketto TV egymast bamulja. Ja mar ertem, a biciklizes miatt vannak. Hogy oda es visza fele is lasd a musort
Csak arra nemjottem ra, hogy az a ulles melyik mogotte levo kocsibol van kiszedve
Meg a mattracokban is van logika, ha a cockpit nagyon kidobna, akkor puhara landolj No de ha hasznallnal biztonsagi ovet, akkor nemkellenenek a mattracok
Pointernel amugy lehet kezdeni epiteni a kovetkezo emeletet kacat szobanak, mert ez mar tele van De jo otlet a kep, majd en is csinalok ilyen kepet, csak osze kell hoznom egy rakasra, mert minden szobaba a sarokba van valami szerte-szejjel. Mert a lakasom mar ugy is muhely, raktar, kupi status kozott mozog. Most mar fel ev utan ideje lenne viszaalitani a muhelybol raktarnak. -
#6125 Nem tudnak hozni olcsó üléseket.Ezért átállok sportülésre. -
#6124 Úgy néz ki én is beállok a drága cockpitkészítők sorába. -
#6123 Takarítsad ki a garázst most azonnal:O -
#6122 Hétvégén lesznek új képek. -
#6121 Olyan mint a Transformers.:D -
Már van neki karja :D -
#6119 Nem vesztem én el.:D
Folyamatosan olvasom a fórumot, de mostanában nagyon kevés az időm. -
#6118 Áhh megvagy :D Jól kidekorállak :D
Őt kérdezd meg, amikor vettem a fanatec-et érdekelte volna az én g25 pedálom. És a nevemben is kérj tőle bocsánatot, mert most jutott eszembe, és nem válaszoltam. -
#6117 Sziasztok.
Van egy G25-ös pedálom eladó 5k-ért.HTPC-t építek kell a zsé.
Tudom, hogy nem ide való de szerintem itt lenne jó helyen valakinél. -
#6116 Házigazda :P gyengébbek kedvért :D Levegyem ? :P Gagyi?
Kupit meg nem reklámozunk :P -
#6115 itt aztán van miden mint a piacon -
#6114 hát ez meg mi HG,Cockpit Owner? -
Tuti szívroham :D -
#6112 Na, mivel az én agyam nem rendelkezik jó kis tárolókapacitással, jöhetnek privátban az üzik, kinek milyen szimuja van, amit kitegyünk itt a topicba a fejlécekbe, Mint ami van pl nekem is, Pummisnak meg Tikának.
Meg ha az angol szöveg túl idegen, akkor jöhetnek jobb magyaros ötletek. Illetve, ha valaki tud 18px magas jobban sikerült képet. :D -
#6111 Nem az a pince volt :D és új potik és probléma megoldva :D csak a pedál rugó szar -
#6110 Melyiket? Azt amit szamuztel a tyukolba? Azt ugyemlexem lehugyozta a cica -
#6109 Én is kicsit csináltam a szimulátort de lusta vagyok képeket felteni Vasárnap -
Pitbull1111 #6108 csak annyit vettem észre ,nekem nem tűnik masszívabbnak. -
akkor a váltó csak annyiban más hogy nem kattan? de azért maszívabb lett, vagy nem? -
Pitbull1111 #6106 Ha a H váltóra gondolsz,akkor annyi a különbség ,hogy nincs az a kattanó hang amikor sebességbe teszed,a többi nem nagyon változott.
Falemez van bebőrözve,illetve fogok csinálni rá feliratot is de ahhoz még szereznem kell ismerőst akinek van olyan kis szövegnyomtatója,és akkor az is rendben lesz.
A nyákról majd teszek fel még képet. -
thé #6105 meredek kérdés :D
először még ennek kéne kiforrnia -
thé #6104 pofásan néz ki
a nyák betyúkbelezéséről tudnál lőni egy képet? -
#6103 Jo nez ki Mibol van? Fa lemez borrel bevonva?
De jeloles nelkul nemkevered osze verseny kozbe? -
#6102 Kiirály, na, és milyen a g27 váltója ? -
Pitbull1111 #6101 Na csináltam egy műszerfalat,mert kevés volt a gomb a kormányon.Majd a cockpitról is teszek fel pár képet,addig ennyi.
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/pitbull1111/uploads/photo2.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/pitbull1111/uploads/photo3.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/pitbull1111/uploads/photo4.jpg
http://users2.ml.mindenkilapja.hu/users/pitbull1111/uploads/photo5.jpg -
#6100 Jól néz ki. A sorozatgyártás mikor indul meg? -
thé #6099 lol, állítólag Rockfire Spacehunter controller nyákja van a frex h váltókban :D
amúgy vmennyire összeállt a pedálsor :]
http://kephost.com/images/63pedalsor_skicc.png