Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hanyadikan rendelted? Mert biztos irt volna ha olyat kaptal volna. Mert maris ahogy rajott a hibara, tobb olyat nemkuldott. 9 embert illet, es anyinak is kuldott mailt engem beleertve. Ha nemvoltal kozottuk akkor nincs gondod vele. A tobbit mar ugy kuldi hogy jo legyen.
Amugy az csak olyan kicsi 4cm plasztik henger, amit a rugo nyom. Ha a rugo 1mm hoszabb akkor azert a hengerbol kell 1mm reszelni. Az pontos hoszusagra van csinalva hogy nelegyen a pedalnak nagy holtjarasa, meg ne is nyomjon ha szabadon van.
Ha oszerakod akkor egy nagyon ici-pici holtjaras kell, de minimalis alig 1mm, hogy meg a sajat pedal suja uresben se nyomja a load cell-t.
Nekem a henger 41.05mm volt es azt reszeltem 40.05mm-re. De ha nem irt mailt akkor nereszeld!!!