Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Macbook Air M1 2020
ilyennel oldanád meg ????
Ez egy 25 állású xaley kapcsoló van kevesebb állású kevesebb szintes is!
Macbook Air M1 2020
Szerintetek ez mi lehet?
Ami eloszor az eszembe jutott az a loadcell, mert arra emlekeztet, meg nemreg itt nyomta mindenki, ez is olyan kis aluminium ketyere, persze mas is lehet, de fingom nincs hogy mi. Mar arra sem emlekszem honnan hoztam 10 eve. Gondolom valami ketyereket/berendezeseket szedtem szet ripityara a munkahelyemen, azzal hogy ezek meg jok lesznek valamire...
Tippek johetnek. <#smile>#smile>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
ez marha kemeny. Vettem parat de eleg erossen kell megnyomni hogy kapcsoljon. Ez "<on> OFF <on>". De a francba semilyen mas nincs. Az oszes uzletbe kizarolag csak ilyenek vannak. A gyerek az mini joystickbol csinalta, no de az mar egyatalan sehol sincs, megint csak neztek ram hogy mit akarok, de azt mar ebbe az allamba megszoktam, itt semmi nincs. Szoval ezt brutal erossen fog kelleni rogziteni ha olyan nehezem megy, hogy tekeresnel neessen szerte. Lehethogy megcsinalom az egesz tekero kapcsolot oszt nemfogja birni hajtani se, de ilyesmit is megszoktam mar. Ugyhogy ezzel most huzodik, mert addig meg nem 100% hogy milyen kapcsolok lesznek rajta, addig nemtudom beadni a requesztet a plehekre amit csinatatni kell hozza. Meg kell csinalnom az egesz kapcsolot, s ha mukodni fog az lesz ott, ha nem akkor meg 4 pici gomb joystick helyet mert azt se lehet itt szerezni.
No meg itt van amit sikerult oszeszednem az oszes uzletbe itt es a fovarosba.

Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Nah, megy is a hírdetés^^
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
készen egyszerûbb lesz.
És arra vigyázz, hogy ha jól emlékszem (azért olvass utána) Vista/win7en nincs gameport támogatás.
Valaki nem tud kormány áttkötetését gameportról usb-re?
Pécsen lenne!
Köszönöm!
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
1
2 Gas
3 Brake
4 +5V
5
6 Ground
7 Gas
8 Brake
9 +5V
No, ma megvettem, illetve pontossaban oszeszettem a gombokat kb 33 Euroert. "Pont" ideallisak nemvoltak amilyet elkebzeltem, illetve amik jok voltak designailag azok nemvoltak szinesek, amik meg szinesek voltak, azok meg nemvoltak a legjobbak designailag. Mar a gomboknal en ugyelek a designra, eleg fontos a forma es tipus, hogy verseny kozbe az utra koncentrallas kozbe nekellesen keresgelnem a megfelelo gombot, csak odanyuljak es kenyelmessen megnyomjam, ha kell esetleg a kezemmel masodperc toredeke alatt kitudjam tapizni a megfelelot. Ami eleg szegyen, hogy a fovarosba Pozsonyba sehol se talaltam delkis lecsukhatos gombokat (mar mint a delkit kulon vagy egyut gombal), de szerencsere nalunk itt Ersekujvarba van 1 dragabb fajta uzlet ahol vannak jo cuccok, es ott tudtam venni dekliket, de kapcsolojuk az nemolt hozza. Kimondottan osze kellet szednem amit szereztem, parat itt, parat ott, de a dekli ala meg ugyis is hianyzik 2 kapcsolo. Olyan nagy uzlet mint a G&M Electronic Pozsonyba, szegyen, hat alig vannak ott valami gombok, nemelyik amelyik meg volt, csak 2 darab egyforma, semmi tobb. Ez lo*asz ebbe az alamba, szart se kapni. Hogy meg gombokat is kulfoldrol rendeljek, ez ma szegyen.
Arra oda kell figyelni mert sok fajta van. 7,9,15,25 meg mittomenmilyen stb... Sajna olyat kell venned hogy paszoljon, ha 7 akkor 7, de azt nemtom menyire beszerezheto, mert a standard 9 pines amiket soros portra hasznalnak, azt kapni minden sarkon, de 7 pineset meg en se hajszoltam. Ha legalabb paszolnanak a pinek ugy hogy kitorod a felesleget, de azt nemhiszem hogy pontossan paszolni fog, de ki kell probalni legalabb vizualissan hasonlitani ha mar megvetted, de azok filleres dogok.
Az a henger a kebelen az meg olyan dolog hogy filter/szuro zavaras eliminallo, most nemtom a magyar helyes kifejezest mert szlovakul van a fejembe. De az nem olyan eletbevagoan fontos dolog, de jo ha van. Az eliminalja, kiszuri a zavarasokat a kabelbol, ha megfigyeled monitor kabeleken is szok lenni. Ha nagyon zavaros kornyezetbe vagy akkor teszi a dolgat, de othon a gyerekszobaba a kormanyodon nem fog hianyozni. De nekunk a cockpitenken (Pointernek meg nekem) amik mar total be van drotozva 220V es USB data kabelekkel egymas mellet, ott jot tesz az olyasmi.
Azzal a zavarszûrõ mágnessel (ferritgyûrû) ne foglalkozz, csak dísznek van.
De a G27-tel meg nemtom mit akarnak bizonyitani <#ijedt>#ijedt><#csodalk>#csodalk><#conf>#conf> De az kulomben kb anyiert van nalunk is.
A legerdekesseb az egezbe az hogy a Logitech kulombseg nelkul minkettot 350 Euroert adja/javasolja mint end user arat, de ez valami remlik hogy mikor 1 honapja hot news volt a G27 akkor csak ketszaz valamenyi volt ott. De ezen nemis csodalkozok, mert mult heten a sajtot meg 3 euroert vettem, most meg nemhitten a szememnek, szinte 6-7 euroert voltak ugyanazok a sajtok. Milyen draga lett a vilag 1 het alatt. A citromot nem is mondom, az egyik nap 0.50 euro, mas nap meg 1.50 euro.
Nalunk az Alzan a G25 200 es a G27 352 Euro.
De persze a szoveg a reklamba kell, mert akkor a szegeny paraszt ember honnan tudna hogy paszolni-e fog ra a G27. <#smile>#smile>
Kép
Szereztem olyan dugót meg vezetéket de nekem valami nem tetszik elõször is azon a dugaszolón 9 olyan pöcök van a dfp pedáljába viszont csak 7. Aztán amit a képen bejelöltem fekete körrel az fontos? Mert olyanom sincs<#vigyor>#vigyor>
De ebbõl nem lehet többet kihozni.
Valami olyasmi kéne mint Pointernek van. 😄 Az jóféle 😊
A G25 H valtoval nem vagy megelegedve?
Voltam nezni gombokot es kapcsolokot a dashboardra, hat valamilyet csak szerzek. De haromszoges nincs sehol. Van nedzetes meg gombolyu. De akartam haromszogesset is olyan dolgokra ahol +/- alitasz fel vagy le, oda jo lett volna olyan, de uzletbe nemkaphatok.
Persze én is szoktam kezet mosni, de nem kell mondanom nyáron hogy izzad az ember keze 😄
Most lesz 3 éves decemberben (szinte mindennap használom)( igaz 1-2 helyen már simára kopott a bõr mintha 150 ezer km lenne benne 😊 lehet hogy van is 😄 ) De azt kell hogy mondjam megérte a pénzt és nem csalódtam benne... 😊
Viszont egy jó H-pattern shifter nagyon kellene már 😞 meg egy jó kézifék.. de az utóbbit megcsinálom még évvégén ,remélem lesz rá idõm..
Vegre valaki ugy latja a dolgot ahogy kell. Te vagy az elso aki ezt ilyen egyertelmuen megerositi nekem. Nem is szovegelek tovabb, te tokeletessen kifejezted a lenyeget.
De a vegeredmenyre marha kivancsi vagyok, azok szerint amiket eddig irtal, az brutal komoly cucc lesz, mar szinte eltudom kepzelni magam elott, csak sajna megcsinalni nemtudom <#vigyor3>#vigyor3> Meg ilyen tipusut nem is lattam sehol a vilaghallon se. Nagy leszel ha megcsinalod.
Pointer kulonossen orulne neki ha meg mozogna neki egy ilyen kicsi peldany az asztalon is, ahogy ismerem <#wink>#wink>
Macbook Air M1 2020
Kulomben en is olyan 0.5 Euros gombokra gondoltam, sima egyszeru gombok, mert ugy is 40 darab kell, es az 1-2 Euros gomboknal nem lenne kis oszeg. A dragak is ugyanugy elromolhatnak mint az olcsok, foleg a mostani vilagba a mostani minoseg, semmi ertelme draga meg minosegi cuccokra hajtani mint regen. Na itt is elertek az Amerikaiak amit akartak, at jott ide az a szisztema hogy kidobod az egeszet oszt veszel masikat. En inkabb minosegi jo cuccokat szoktam vasarolni ami sok-sok generacion at kibirt, de mar ilyen nincs, sajnos ez a mostani stilus nekem nem felel meg de muszaj belenyugodnom, mert minoseg mar ugy sincsen. A draga is , olcso is egyforman elromlik. Akkor inkabb veszek jol hasznalhato (hogy jo legyen nyomni) de olcso gombokat, ha elromlik akkor meg kicserelem. Olcsobb 10db 0.5 Euros gombot kicserelni mint 10 vagy 8db 2 Eurossat (ha mar 2-vel kevesseb is romolne el a dragabbol). <#smile>#smile>
Amugy mia a Mo? "egyszerûbb mintha Mo-ból szeretnél vásárolni" - ezt most tenyleg nemtom mi az a Mo?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Azoknak tetszik a formaja, jo lehet nyomkodni ha nemnezel oda akkor is. Jol gondolom. Te mar hasznalod, milyen a tapasztalatod vele.
A Distrelec az jo, valamikor az volt a Radio Blaster uzlet Pozsonyba, a legdragabb volt, de a legjobb, ott mindent lehetett kapni. Voltam ott parszor, annak idejen ott vasaroltam a SMD cuccokat, mashol nemvolt kaphato. De most eleg szarul van megcsinalva a webjuk, mert minden dologhoz szet kell clickelni, az meg marha idoigenyes. Kar hogy nemrajzol ki mindent egy oldalra ahogy tobnyire mas lapok.
De OK, koszi a linkeket.
Meg voltam a www.gme.cz -be de raktaron szar sincs nekik Pozsonyba.
De ha valamit csinálsz, és jól, akkor százszor annyi esélyed van boldogulni. Ráadásul autót is csak õk tudnak gyártani 😛 Ha rosszabbul élnék mint most, akkor kimennék, és sose jönnék vissza.
Az amerikai rozsaszinu szemuveget meg mar levehetned, ha azt hiszed hogy ott minden olyan jo es szep mint a filmekben, es nem szar. Onnan mar nagyon sok szar at jott ide, es a valos elletbe ott se jobb mint itt. Szerintem inkabb orulj hogy itt vagy, es nem ott. Ha valamikor jobb is volt ott, az is mar reg elmult a 80-as evekben.
Felejcsd el Amerikat, es maradjunk baratok itt Europaba, inkabb nyomj ide par javaslatot meg linket gombokrol. <#smile>#smile>
Azt tuti nem, hogy nekik szar. 😄
És mindenkinek arra van ideje, amire szán.
Hogy miért féltékenységbõl, azt nemtudom, ezt rendezd le a lelkedben.
http://www.conrad.sk/
https://www.distrelec.com/ishopWebFront/home.do/para/language/is/en/and/shop/is/SK.html
De figyelj, mert mindegyiknek 2 fajtája van! Neked olyan kell ami benyomáskor zár!
De ha tudsz, akkor johetnek a javaslatok, vebek, aruhazak, szakuzletek, linkek. Batran, elfogadom mindet. <#worship>#worship>
ha esetleg kell olyan kék billenõ kapcosló akkor adok szívesen ,van itthon egy csomó