11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6058 Ebből hogy szállsz ki? Lerúgod magadról az elejét? :)
És hogy jutsz bele ? :D -
#6057 no, nemtom miert nem ment bele az oszes a 6055-be?
Akkor itt vannak:
esetleg a link ha nemmene a kep -
#6056 -
#6055 Egy kis design
-
#6054 Lehet, irta hogy uj adagot rendelt, de a regi koddal, csak kesobb jottunk ra hogy az uj rugok 1 picit hoszabbak mint az elozo adagba, pedig egyforma kód alatt rendelte. -
#6053 RBR topic? Kijelző RBR topicban kérdezted? Hol akadtál el?
Fél perc alatt ezt találtam, google, lehet kell hozzá, de az EKS oldalán le van írva hogy kell. -
#6052 Lehet neked Tika a rugóra várt a srác. Lehet ő nem kapott időben alapanyagot.
Nekem a LeoBodnar megjött 3 vagy 4 nap alatt. És hétfőn délben rendeltem ezt, USA-ból, és fater ma vette át 3kor odahaza. -
Pitbull1111 #6051 Amúgy richard burns rallyv-al itt senki sem játszik?
az sli kijelzőt sehogy se tudom ott működésre birni,nem tudom milyen plugin kellene hozzá.
-
Pitbull1111 #6050 sli kijelzőt
de még a legelső szériát,nem pro nem m,sajna. -
#6049 Leo Bodnar 2 nap? Nekem az is kb 12-13 nap utan jott meg. Pedig Leo meg az nap feladta ahogy megrendeltem.
Apelectrix USAbol meg 2-3 nappal hamarabb kaptam meg, es csak 4 nappal a rendeles utan adta fel.
Nov 5 itteni delelott rendelve
Nov 9 feladva (de benne van a hetvege!)
Nov 16 delben kaptam meg
A Bodnar cucc meg sokkal hoszabban utazott.
Te mit rendeltel Leo-tol? Komolyan erdekelne, aruld el. -
Pitbull1111 #6048 ok köszi !
Jó sokat kell rá várni,a leo bodnar cucc 2 nap alatt megjött.
-
#6047 Igen Apelectrix.
11 nap volt a szalitas (2 hetveget belertve, csutortokon rendeltem, hetfon kaptam 11 nap mulva). Ja most nezem hogy ez valasz a Pitbull1111 kerdesere is (multkor valahogy elneztem mert zavaro korulmenyek voltak korulottem).
Pitbull1111 - meg a szombatot is most regisztralom, ha szombat Nov 21 rendelted, akkor nyugott lehetsz, teged mar biztos nem illet a problema. Az mar azutan volt ahogy tudomasara jutott hogy hoszabb rugokat kuldtek neki. Ugyhogy te mar nereszeld! Neked mar ugy kuldi hogy jo a dolog -
Pitti #6046 Ez az Apelectrix kütyü ugye?
Rendeléstől számítva menyi idő alatt ért ide? -
Rendelhető -
#6044 Egy kicsit lefoldeltem hogy nehogy megrazzon menet kozbe
APA KEZDODIK!!!
Kezdenek kiszivarogni az elso informaciok, megbizhato forrasbol
Ilyen fasza alvazon gurul az egesz. Allithato hoszusag es magassag.
De ezek nem a Frextol vannak! Ez ITEM-bol van es en talaltam ki Azok a 60x30 profilok 33 Euro 1 meter, majdnem dobtam egy hatast mikor megtudtam De szobatiszta, nem kell festeni, allithato, szetszeheto, nem kell hegeszteni, design-os, konyu, es ugralhatok rajta, stabilan megbir. Majd erre megy ra az egesz Frex. Igy majd konyen lehet vele tili-tolizni a szobaba -
#6043 Jaj, az elozot neked akartam valasznak -
#6042 Ja, abban vezetek,... ha nem is mezitlab Abban tuti a fekezes, persze az uj pedallal. Azelott, nagyon szarul fekeztem, mert a potmeteres es a real auto fek kozott nem volt semmi hasonlosag -
#6041 Hanyadikan rendelted? Mert biztos irt volna ha olyat kaptal volna. Mert maris ahogy rajott a hibara, tobb olyat nemkuldott. 9 embert illet, es anyinak is kuldott mailt engem beleertve. Ha nemvoltal kozottuk akkor nincs gondod vele. A tobbit mar ugy kuldi hogy jo legyen.
Amugy az csak olyan kicsi 4cm plasztik henger, amit a rugo nyom. Ha a rugo 1mm hoszabb akkor azert a hengerbol kell 1mm reszelni. Az pontos hoszusagra van csinalva hogy nelegyen a pedalnak nagy holtjarasa, meg ne is nyomjon ha szabadon van.
Ha oszerakod akkor egy nagyon ici-pici holtjaras kell, de minimalis alig 1mm, hogy meg a sajat pedal suja uresben se nyomja a load cell-t.
Nekem a henger 41.05mm volt es azt reszeltem 40.05mm-re. De ha nem irt mailt akkor nereszeld!!! -
#6040 ott a cipőd -
Pitbull1111 #6039 Tika !
Arról amit le kell reszelni nincs képed,mert én is most rendeltem meg,illetve szombaton,szóval lehet én is ugy járok mint te.Illetve mennyi idő alatt kaptad meg a cuccost? -
#6038 Tudom, mar a teszt verzio is hozzaferheto par napja, ugyanis utobbi idobe naponta levelezgetek Shige-val, lassan mar chatra alakul at, de nem a driver temarol, en inkabb egyenlore maradok a regi jo bevalt XP-nel, ebbe meg elviselheto a hiba menyiseg, es az analog video is jobb tamogatast elvez.
Amugy par napja nemjelentkeztem, volt nemi dolgom, meg valami szerelni valo.
Csengetett a postas (2x ), es hozott 1 ilyet
kibontottam es ez volt benne:
Vegre valami pozitiv is tortent (Azon kivolt hogy azonnal parhuzamossan katpam Andytol 1 mailt is, hogy elnezesemet ker, van 1 pici gond amire azutan jott ra hogy mar elkulte, hogy a hagyomanyossan, mindig egyforma kód alapjan megrendelt rugok most eloszor 1mm hoszabbak jottek neki, es en vagyok az elsok kozott, amire kesobb jott ra, de nagyon korrektul elmagyarazta a problemat es a megoldast is, hogy van 2 megoldas, lereszelek 1mm-rt a pici hengerbol amit a rugo nyom, vagy ha ragaszkodom hozza akkor problema nelkul hajlando kuldeni masik megfelelo hengert a picit hoszabb rugohoz. Montam nemkell komplikalni kuldozgetni, megreszelem, nem gond, aztan jelentkezem. Sikerult Ugyanis nem a ő hibajabol picit hoszabb rugokat kapott, pedig mindig ugyan azt a kodot rendeli a szalitotol, es raadasul nekem jutott belole az elsok kozott. De nagyon korektul elrendezodott a dolog, en nagyon megkoszontem neki hogy elore jelentkezett, es nemhagyott szarba. Az egyetlen aki bevalotta es elismerte hogy ha valami gond akadt a termekkel amit eladott, sőtt, ő jelentekzett előre. Nagyon rendes srac, es nagyon megkoszontem neki a korrekt hozzaalasat, ez nekem nagyon sokat jelent foleg az utobbi idobe, mikor szinte semmi se mukodik ugy ahogy kellene, nagyon sok a pocsek áru! Megkoszontem az egyutmukodeset es segitseget, es a pedalert meg is dicsertem őt, mert hihetetlen elmeny, oriasi szuper, nagyon jo!)
Szoval reszeles utan, szereles:
El is keszult:
Ez meg kimaradt a pedalokbol:
Remelem sose fog mar kelleni
Sracok, de szavakkal leirhatatlan elmeny! Nem lehet oszehasonlitani a potmeteres fekkel! Sokkal kozelebb van a realis autohoz! Nagyon elvezetes, foleg meg ha a Motion is elore nyom a fekezesnel, szinte igazi erzes! Vegre tudok fekezni a igazi vezetes tapasztalataim alapjan, ami a potmeteres feknel nemmukodott. Es a kemenysege is igazi, nagyon tetszik, pont jol van kitalalva az egesz! Es nem is hianyzik az a alithato potmeter onnan, nagyon jo igy ahogy van! A fekezes ezelot nekem sose ment, sose tudtam idealissan eltalalni a fekezest, mindig tulfekeztem, vagy alul fekeztem. De most nagyon szuper.
Es a kalibralas is jo! Megvan a fizikai max es nemlehet tulnyomni, csak start elott eloszor Windows indulas utan be kell nyomni a fizikai maxra, hogy jol kalibralodjon. Ezt mar sose cserelnem visza potmeteresre! Marha jo vezetni, vegre tudok effektiven fekezni pont a csuszas hataran! Ki kellene probalnotok! -
#6037 Nem :D hanem hanem kinyirom a macskát epizod a fék és a gáz uszik a pipibe egész szimulátor :D -
#6036 Remélem ez nem kritika volt a részéről :D
Én tuti elkapnám, és lehugyoznám a bundáját :D
Tika, állítólag jelent meg 64bitex Frex driver! -
#6035 Ha valaki mától megkérdi mért nem szeretem a macskát.Akkor azt fogom mondani hogy :Mert az a hülye macska lepisilte a szimulátoromnak a pedál részét -
#6034 A monitor a cockpit előtti íróasztalon lenne. Majd még azt is megrajzolom. -
#6033 Jól néz ki. Monitort hova gondoltad?
Állítási lehetőségek közé még a pedál dőlését vedd bele, a pedál táv, meg kormány táv mellé. -
#6032 Szerintetek jó eddig nagyjából? Nagy részét állíthatónak képzeltem el.
-
tomi555 #6031 Én PPJOY-t régebben ahhoz használtam hogy az RC távirányítót rákössem gépre. -
#6030 Ezt olvasgasd, majd jól kikérdezlek :D -
#6029 szoval pc nem jó :D nem tud valaki olyan oldalt ahol usb okoságok vannak barkácsolás stb unatkozóm :D -
#6028 "PPJoy is Windows device driver for digital joysticks (e.g. old Atari, Spectravideo, etc.), NES, SNES, Playstation and Sega pads connected to the parallel port. PPJoy supports Windows 98, Me, 2000 and XP. Please see the Interfaces section for a list of supported interfaces. "
" Supported joystick interfaces
The following joystick adapters are currently supported:
* Amiga 4 Player
* CHAMPgames
* DirectPad Pro
* IanHarries
* Linux0802
* LinuxDB9c
* LPT JoyStick
* SNESkey2600
* STFormat
* Tormod
* TheMaze
* TurboGraFX
* PCAE
* Linux gamecon
* LPTswitch "
Valami adapter kábel, párhuzamos portra a listában felsorolt vezérlőkhöz... -
#6027 ez mi lehet ? -
Milyen jó lesz G25-el cod6-ozni :D -
#6025 Radicallal még addig sem jutsz. -
#6024 Aston? Az egy fosrakás: DDDxD
Hamár GT széria, akkor csakis viper competition, sallen s7(konrad MS!!: D), és mosler MT900.
Amúgy jah, radical nem egy teljesítmény bajnok, de olyan módon meg van építve, hogy hehe: DD -
#6023 Vacak :D -
#6022 Nagyon csodakocsi lehet az a Radical ha anyira odavagytok erte...
En boven megelegednek egy Aston Martin DBR9-el GTR ha kiprobalhatnam. Azert kotve hiszem hogy barki is elsore meszire jutna vele -
#6021 Nem. -
#6020 Gondolom az valami húsvéti akció :D -
#6019 Mi az, hogy visznek? easter 1600 al 3 rongy 1 kör ..Ismerősöméké a talicska mondjuk, de nekem is három, mint mindenkinek.