Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Tudom, mar a teszt verzio is hozzaferheto par napja, ugyanis utobbi idobe naponta levelezgetek Shige-val, lassan mar chatra alakul at, de nem a driver temarol, en inkabb egyenlore maradok a regi jo bevalt XP-nel, ebbe meg elviselheto a hiba menyiseg, es az analog video is jobb tamogatast elvez.

Amugy par napja nemjelentkeztem, volt nemi dolgom, meg valami szerelni valo.
    Csengetett a postas (2x ), es hozott 1 ilyet

kibontottam es ez volt benne:

Vegre valami pozitiv is tortent (Azon kivolt hogy azonnal parhuzamossan katpam Andytol 1 mailt is, hogy elnezesemet ker, van 1 pici gond amire azutan jott ra hogy mar elkulte, hogy a hagyomanyossan, mindig egyforma kód alapjan megrendelt rugok most eloszor 1mm hoszabbak jottek neki, es en vagyok az elsok kozott, amire kesobb jott ra, de nagyon korrektul elmagyarazta a problemat es a megoldast is, hogy van 2 megoldas, lereszelek 1mm-rt a pici hengerbol amit a rugo nyom, vagy ha ragaszkodom hozza akkor problema nelkul hajlando kuldeni masik megfelelo hengert a picit hoszabb rugohoz. Montam nemkell komplikalni kuldozgetni, megreszelem, nem gond, aztan jelentkezem. Sikerult Ugyanis nem a ő hibajabol picit hoszabb rugokat kapott, pedig mindig ugyan azt a kodot rendeli a szalitotol, es raadasul nekem jutott belole az elsok kozott. De nagyon korektul elrendezodott a dolog, en nagyon megkoszontem neki hogy elore jelentkezett, es nemhagyott szarba. Az egyetlen aki bevalotta es elismerte hogy ha valami gond akadt a termekkel amit eladott, sőtt, ő jelentekzett előre. Nagyon rendes srac, es nagyon megkoszontem neki a korrekt hozzaalasat, ez nekem nagyon sokat jelent foleg az utobbi idobe, mikor szinte semmi se mukodik ugy ahogy kellene, nagyon sok a pocsek áru! Megkoszontem az egyutmukodeset es segitseget, es a pedalert meg is dicsertem őt, mert hihetetlen elmeny, oriasi szuper, nagyon jo!)

Szoval reszeles utan, szereles:

El is keszult:

Ez meg kimaradt a pedalokbol:

Remelem sose fog mar kelleni

Sracok, de szavakkal leirhatatlan elmeny! Nem lehet oszehasonlitani a potmeteres fekkel! Sokkal kozelebb van a realis autohoz! Nagyon elvezetes, foleg meg ha a Motion is elore nyom a fekezesnel, szinte igazi erzes! Vegre tudok fekezni a igazi vezetes tapasztalataim alapjan, ami a potmeteres feknel nemmukodott. Es a kemenysege is igazi, nagyon tetszik, pont jol van kitalalva az egesz! Es nem is hianyzik az a alithato potmeter onnan, nagyon jo igy ahogy van! A fekezes ezelot nekem sose ment, sose tudtam idealissan eltalalni a fekezest, mindig tulfekeztem, vagy alul fekeztem. De most nagyon szuper.
    Es a kalibralas is jo! Megvan a fizikai max es nemlehet tulnyomni, csak start elott eloszor Windows indulas utan be kell nyomni a fizikai maxra, hogy jol kalibralodjon. Ezt mar sose cserelnem visza potmeteresre! Marha jo vezetni, vegre tudok effektiven fekezni pont a csuszas hataran! Ki kellene probalnotok!