Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Igen, a kb 15 perc nalam is stimmelt meg a regi szimun (ami most szamuzve van a konyhaba), mert azon mindent egyenkint kellet bekotnom, felszerelnem... kulon a pedalokkal sokat piszmogtam, meg pont jo helyre tettem a foldon hogy paszoljon.
Ezt a sok egyenkint macerat is likvidalni akartam, ezertis csinaltam a cockpitet (hogy minden 1 vazon legyen mar bealitva). Most ezzel csokkentettem idealis esetbe 5 percre, csak anyibol all hogy 90 fokot forditok a kerekes Frex cockpiton, bedug 220V, Main-Switch->ON, bedug 1db USB a PCbe, aztan, Switch, Switch, Switch, Switch a tapegysegeknek, aztan Switch, Switch a USB data, es mar idulhatok is. Az a sok switch ne zavarjon meg, az gyorsan megvan, de azert csinaltam a dashboardra, mert meg dashboard nelkul minden benne volt a hoszabitoba es csak 1 Switch-el egyszerre bekapcsoltam mindent, azzal meg nem mindig volt tisztaba a PC hogy mi minden tortenik egyszerre, aztan tobnyire ugyis a hoszabitobol kellet kiszednem ezt-azt, hogy kulon megtalalja rendessen. Most meg szepen egymas utan egyenkint elfogad mindent.
Persze ha indul rendessen a Frex SimConBASE, mert ha baszik neki, akkor lehet 45 perc is az inditas, esetleg a roszabik esetbe else indul. Mar csak arra szeretnek rajonni hogy miert baszik neki neha (mint egyepkent sok minden mas elektronikai cikknek mostanaba). Most 1 hetig OFF volt mert a dashboardot szereltem, utanna 3 napig mukodott rendessen, jo ment, most megint baszik neki.
Amugy miert a masik szobaba? Egesz olyan mesze parkolsz? En csak forditok rajta 90 fokot, anyival jobb a helyzetem. Inkabb bele se gondolok abba hogy ha at kellene hordanom masik szobaba az eloszoban keresztul