11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#6018 4 rongyért maxx akkor visznek téged egy kört, ha mindenkit lecidázol a boxban :D
Radical Winkler Hungarirong -
#6017 Vuhaha: DDD Imádom a radicalt: D
Ha lenne MO-n ilyen talicska, fizetnék akár 4 rongyot körönként, hogy vezethessem:] -
#6016 De még az is bőven a legjobb, amit próbáltam, és van benne Radical. -
#6015 Csak valami másfél éves verzió van fent, sok pálya meg autó nincs benne, ami azóta megjelent. Azt torrent oldalakon megtalálod. De csak egyedül tudsz benne körözni. -
#6014 ez szimulátor ha az udvaron marad az se baj mert élethű lesz az eső -
#6013 Ne reménykedjetek :D Több helyen csavarozható szét :D -
#6012 Lehet most vág magán eret, hogy úúúbazmeg! :D -
#6011 Vág egy nagy lyukat a falra és beviszi, utána meg befalazza a lyukat :D -
#6010 Nektek az iracing eredetibe van meg? Ha nem akkor honnan tudnám letölteni?:) Bocs az offért!:D -
#6009 Kimondottan pont ugyanazt a kerdest akartam feltenni amit elottem Gilbert, meg szerintem sokan masok is
Lehethogy ezentul az udvaron szimuzol, hogy meg realisabba tedd a Cabrio vezetest -
#6008 hogy a faszba cipeled ezeket be a szobába, mikor minden heggesztve van.....:D -
#6007 az én szimulátrom a pincébe prosodik 2 napja :D -
#6006 wow grat -
Csak hogy legyen valami történés. -
#6004 az uj gépel is csak lassan kész leszel :)Skacok ja valakit elküldök a picsába vagy szidom vagy furát irok az nem én vagyok csak most törték fel az összes cucomat -
#6003 Igen, a kb 15 perc nalam is stimmelt meg a regi szimun (ami most szamuzve van a konyhaba), mert azon mindent egyenkint kellet bekotnom, felszerelnem... kulon a pedalokkal sokat piszmogtam, meg pont jo helyre tettem a foldon hogy paszoljon.
Ezt a sok egyenkint macerat is likvidalni akartam, ezertis csinaltam a cockpitet (hogy minden 1 vazon legyen mar bealitva). Most ezzel csokkentettem idealis esetbe 5 percre, csak anyibol all hogy 90 fokot forditok a kerekes Frex cockpiton, bedug 220V, Main-Switch->ON, bedug 1db USB a PCbe, aztan, Switch, Switch, Switch, Switch a tapegysegeknek, aztan Switch, Switch a USB data, es mar idulhatok is. Az a sok switch ne zavarjon meg, az gyorsan megvan, de azert csinaltam a dashboardra, mert meg dashboard nelkul minden benne volt a hoszabitoba es csak 1 Switch-el egyszerre bekapcsoltam mindent, azzal meg nem mindig volt tisztaba a PC hogy mi minden tortenik egyszerre, aztan tobnyire ugyis a hoszabitobol kellet kiszednem ezt-azt, hogy kulon megtalalja rendessen. Most meg szepen egymas utan egyenkint elfogad mindent.
Persze ha indul rendessen a Frex SimConBASE, mert ha baszik neki, akkor lehet 45 perc is az inditas, esetleg a roszabik esetbe else indul. Mar csak arra szeretnek rajonni hogy miert baszik neki neha (mint egyepkent sok minden mas elektronikai cikknek mostanaba). Most 1 hetig OFF volt mert a dashboardot szereltem, utanna 3 napig mukodott rendessen, jo ment, most megint baszik neki.
Amugy miert a masik szobaba? Egesz olyan mesze parkolsz? En csak forditok rajta 90 fokot, anyival jobb a helyzetem. Inkabb bele se gondolok abba hogy ha at kellene hordanom masik szobaba az eloszoban keresztul -
#6002 Ha talalsz olyan csapatot (ill. ha az olyan csapat megtalal teged ) aki fizet is erte, akkor miert ne... Lehethogy letezik olyan, de en meg nemhallotam olyanrol -
#6001 Szerintem maxx akkor, ha olyan ligában van a futam, ahova van éves díj, nevezés stb.
Egyedül az iRacingben van valami nyeremény, ha bajnok vagy.
GTE-Mastersnél pl épp fanatec kormány/pedál az évad végén.
-
#6000 nem kap :) -
#5999 Lenne egy lehet hogy hülye kérdésem. Aki nagyon jól tud vezetni szimulátorral és benne van valami csapatba (pl. LFS csapatba) az fizetést is kaphat? -
#5998 Szerintem lfs-játszotam :D .Huh az én ülésem meg a sok dőléstől meghajolt :D de nem kicsit :D a sok drift :) de van egy őtletem :D igy a képeket nézve :D ugy is a tejes láda idegesit :D Tegnap teszteltem menyi idő kell még elrakom a szimulátort a szobából komoly 15 perc ebből lekel faragni -
#5997 -
#5996 Najsz. Mentek hokizni hétvégén? -
#5995 Yuppie!
-
#5994 Nincs csak az 5ös széria tudja az eyefinytit! -
#5993 Szoval atmesz 3 monitorra? Vagy esetleg 9-re? Jaj, jaj, nagy bevasarlas lesz, szinte biztos vagyok 1 bizonyos markanevbe ami P-re kezodik es C-re vegzodik, es panaszkodik, de nemtom kire vagy mire -
#5992 Ja a regi szimu? Hat azt nagyon regen igerhettem, mert mar olyan regen teljesitettem hogy mar el is felejtettem. Te hol voltal akkor? Talan elkerulte a figyelmedet
Na jolvan, akkor megegyszer, csak neked, csak itt, csak most, csak a te kedvedert
Akkor kezdek feszíteni a kigyurt testemmel
No ez volt 2009 nyarig, akkor kezdodott a Frex GP tortenet.
A régi meg sajnos igy vegezte fereteve, de nincs szivem csak ugy kidobni. Nem az ulles tart visza, az mar ugyis szakatt, de ami alatta van az a doboz. Apámmal barkacsoltuk (mar szinten itt a panelba a pici eloszobaba, meg anyukammal bevontuk az egeszet muborrel), szoval sajnalom kidobni. De ha kell odaadom, elviheted vagy barki mas aki hasznalni akarja. Ha jo helyere kerul akkor nyugott leszek, de a kukaba nincs szivem kidobni, hisz anyit LFS-ztem annak koszonhetoen. -
#5991 miden van de doboz :D az nincs :D tudod ingé volt a kari :D ahoz meg dobozt nem adnak :D -
#5990 Dobozán, ati oldalon, bárhol ahol van specifikáció róla. -
#5989 azt hol tudom meglesni ? -
#5988 Ha van benne eyefinity, én úgy tudom csak az ötös szériában van, de lehet tévedek. -
#5987 Na várj most akkor én is tudok 3 monitort használni nekem egy ati eah4650 van
-
#5986 Pontosan!
Íme egy displayport adapter:
Vettem is egyet, mert kell a négy kimenet, és olvastam, hogy az eyefinity üzemmódnál az egyik kimenetnek muszáj a DP-nek lenni. Belekerült 5.200,- Ft ba.
Persze maga az átalakító működik, tutin megy át rajta a jel. Csak az eyefinity nem megy, mert csak akkor hajlandó bekapcsolni, és egyszerre három monitor hajtását engedélyezni, ha ez az adapter aktív! (na ezt nem reklámozzák) Persze akinek van bazi drága displayportos monitorja, annak nem is kell :D
Tehát ha a kártya érzékeli, hogy ilyen szipi szupi adaptered van, akkor hajlandó engedni hogy három monitort párosíts.
Persze ez nem 5 rongy, hanem 30 vagy 130€.
Ebben az egészben csak az a dühítő, hogy semmi féle hardware követelmény nincs, egyszerűen csak szopatás. -
tomi555 #5985 Lehet rosszul emlékszek de nem pont te linkelted h ha nincs displayport kell adapter mert max 2 DVI/HDMI kimenetet kezel? Valamelyik fórumban volt erről szó. -
#5984 Nem kellene, ha olyan monitorom lenne, amin van displayport bemenet :D
Ráadásul sehol nincs leírva, se kicsi, se nagy, se döntött, se láthatatlan betűvel :D
Felhasználói fórumban találtam rá a megoldásra, de legalább van :D
-
#5983 Nalátod, kelkl a f@sznak ATi radeon...Szép és jó, de miért nem olvastad akisbetűs részt?: D xDDDD
Najah, ez az atepteres dolog jónagy átbaszás:C
-
#5982 Jó de tudod gondoltam hát ha valami nem láttot képel jön :D .Na akkor megvan ki miatt lettem beteg te vagy a virus hordozó Hol a nod32 karanténba vele -
#5981 Már soxor belinkelte, de újra megteszi neked :D Ott fog feszíteni a vézna testével
Amúgy szabin vagyok a péntek óta, de ez most nem jön össze. Péntek este lázas lettem, alig bírtam aludni, (H1N1) szombatra jobban lettem, de nem akartam kimenni a hidegbe. Vasárnap már kutya bajom volt, de azért mégse. Hétfőn kimentem, elvágtam vagy 3 flex korongot, és a szemembe ment védőszemüveg ellenére egy fémdarab, irány az sztk, kiszedték 1 perc alatt. Nem fájt, nem csípett, de a tükörben láttam ahogy ott pihizik a szemem fehérjébe. Kedden szemcseppes pihenő nap volt, illetve az 5870-es izzitás, persze kiderült, hogy ez az ayafinity, nem megy egyből, kell még hozzá egy baszott adapter. Ma megint vágdostam, meg hegesztettem kicsit, de az apróságok voltak soron, semmi látványos nem történt. -
#5980 jááá egy meber a forumba :D
Semmi meg igérted hogy töltesz fel képet a régi sziulátorodrol :P -
#5979 Ha péérsze...en meg ugy-ahogy birom huzni a belem, de ha nem fordul jobra a helyzet akkor mar nem sokaig.
Ami Pointert illeti, gondom mostanaba sokat visel heggeszto szemuveget/sisakot, azon kerestul meg eleg nehez lehet forumba irni, gondolom az uj cockpitjan melozik nagy gözerövel
A tobbiek meg elmentek versenyezni ha elkeszult a cockpitjuk
Amúgy vájrá.... most nezem hogy milyen fa szimulatorrol van szo? Most mi va ilyenkor? Tudom hogy igertem a Frex GP fotokat, de az nem fa, es azok meg is lesznek, de hogy igertem volna valami mast is? Akkor legyszi segits, mert akkor valami szer hatasa alatt lehettem, mert masra nememlexem