Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Ja a regi szimu? Hat azt nagyon regen igerhettem, mert mar olyan regen teljesitettem hogy mar el is felejtettem. Te hol voltal akkor? Talan elkerulte a figyelmedet 
Na jolvan, akkor megegyszer, csak neked, csak itt, csak most, csak a te kedvedert
Akkor kezdek feszíteni a kigyurt testemmel
No ez volt 2009 nyarig, akkor kezdodott a Frex GP tortenet.
A régi meg sajnos igy vegezte fereteve, de nincs szivem csak ugy kidobni. Nem az ulles tart visza, az mar ugyis szakatt, de ami alatta van az a doboz. Apámmal barkacsoltuk (mar szinten itt a panelba a pici eloszobaba, meg anyukammal bevontuk az egeszet muborrel), szoval sajnalom kidobni. De ha kell odaadom, elviheted
vagy barki mas aki hasznalni akarja. Ha jo helyere kerul akkor nyugott leszek, de a kukaba nincs szivem kidobni, hisz anyit LFS-ztem annak koszonhetoen.