Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Mar alakul
    Latom te is az utcai autok fele hajlasz jobban mint a versenyautok fele (mint en is) Klaszikus kezifek, 3 pedal, stb...
    De a kijelzot miert olyan odatamasztottnak deszkara csinaltad? Az eredeti a kormany korull jobb volt, mint dashboard/muszerfal.

En mar 3 delutant a dashboardal csesztem el, kinezesre mar szinte nemvatozik semmit, de a kabelokkal szoszmotolok mar 3 delutan. Kemeny melo, mert kicsi a hely, rosz hozzaferes, meg nagyon sok drot es kapcsolo - persze egy real auto dashboardba se lenne egyszerubb turkalni, ott is ugyanaz a helyzet, tudom tapasztalatbol
    A legtobb ido azzal megy el hogy igyekszem a legjobb helyet megtalalni az öszes kabelnek, de ugy hogy nelegyen agyon csomozva, meg legkevesebbet keresztezzenek, mar ami a 220V es low level signal kabeleket illeti. Azokat igyekszem a legjobban elkuloniteni, legalabbis ha hoszabb parhuzamos vonalon mennek. Sok helyen 5-6-szor szetszedtem es ujbol oszeraktam mert mindig valami nemtetszett nekem ott. Ulök fölötte aztan töröm a fejem hoszu idejig hogy merre es hogyan lenne a legjobb rakni a kebeleket. Mar a Knight Riderre emlekeztet a sok drot mikor raktak ösze, meg az a öszedughato konektor is ott van a kormany allat pont mint a KITT-be Ezt lehetetlen lenne csak ugy kitalalni a vonatba hazafele, hogy majd aztan otthon ugy megcsinalom. Azt mar sokszor probaltam, de mindig kiderult hog oriasi nagy kulombseg van a teoria es kitalalt/elkepzelt verzio es a realitas kozott. Mindig felmerult valami aprosag ami közbe jött. Az mukodott amig a frame-t (vazat) csinaltam, de a kabelozassal mar komolyabb a helyzet.
    Kepekben kifejezve enyire jutottam tovabb:

Meg par utolso simitas aztan START. Meg eltart egy idejig meg bekonfiguralom a 36 gombot