11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#5978 Valaki él ? meghalt a foum -
#5977 Most kapcoslok mit akartok Tikátol :D még nekem se csinálta meg a képet a fa szimulátorol -
#5976 Nehm aztmondtam hogy egy totál full képet csak a dashboardról elöröl egyet hogy egyáltalán hogy néz ki.... -
#5975 nem volt semi ötlet igy jött ez -
#5974 nem tudom de megrázott az biztos :D -
#5973 Igy vagy ugy... de latom mindenkepp mar mindenki nagyon turelmetlen a "full scale" kepekkel. Nyugi, meglesz de ahogy Cselt irja, eloszor el kell keszulnie. De azokat mar nem mobillal fogom, eljon unokatesom digi fenykepezovel, ez azzal kapjuk le, nemfogom ocska mobilos kepeken prezentalni a hyper draga Tuning Frex GP cockpitemet Turelem mar nincs sok hatra.
Amugy nemkell anyira oda lenni erte, gyorsan elmulik. Ha kesz lesz, felrakom, megnezitek, oszt anyi, el is van intezve. Mindenki ugy vajra mint a "megváltást", pedig csak par fotorol van szo Ja persze meg a Frex-rol
Nyugi, majd jon. Ez most olyan mint a TVbe, eloszor csak nehany kep commnet nelkul, aztan 1 comment, aztan rovidebb elozetes, aztan hoszabb elozetes, es csak aztan a nagy film.
De komolyan, lesz full is, csak egy pici turelam kell.. -
#5972 Mostmár valami olyat is linkelhetnél ami szemből látszik a dashboard a kábelrengetegből úgyse lehet kivenni semmit, csak hogy sok van belőle.. -
#5971 Nem mer senki sem megszólalni, nehogy elvonjuk a figyelmedet a cockpitedről és minél előbb elkészülj vele -
#5970 Mindenki cockpitot epit? Alig van mozgas... -
#5969 Mar alakul
Latom te is az utcai autok fele hajlasz jobban mint a versenyautok fele (mint en is) Klaszikus kezifek, 3 pedal, stb...
De a kijelzot miert olyan odatamasztottnak deszkara csinaltad? Az eredeti a kormany korull jobb volt, mint dashboard/muszerfal.
En mar 3 delutant a dashboardal csesztem el, kinezesre mar szinte nemvatozik semmit, de a kabelokkal szoszmotolok mar 3 delutan. Kemeny melo, mert kicsi a hely, rosz hozzaferes, meg nagyon sok drot es kapcsolo - persze egy real auto dashboardba se lenne egyszerubb turkalni, ott is ugyanaz a helyzet, tudom tapasztalatbol
A legtobb ido azzal megy el hogy igyekszem a legjobb helyet megtalalni az öszes kabelnek, de ugy hogy nelegyen agyon csomozva, meg legkevesebbet keresztezzenek, mar ami a 220V es low level signal kabeleket illeti. Azokat igyekszem a legjobban elkuloniteni, legalabbis ha hoszabb parhuzamos vonalon mennek. Sok helyen 5-6-szor szetszedtem es ujbol oszeraktam mert mindig valami nemtetszett nekem ott. Ulök fölötte aztan töröm a fejem hoszu idejig hogy merre es hogyan lenne a legjobb rakni a kebeleket. Mar a Knight Riderre emlekeztet a sok drot mikor raktak ösze, meg az a öszedughato konektor is ott van a kormany allat pont mint a KITT-be Ezt lehetetlen lenne csak ugy kitalalni a vonatba hazafele, hogy majd aztan otthon ugy megcsinalom. Azt mar sokszor probaltam, de mindig kiderult hog oriasi nagy kulombseg van a teoria es kitalalt/elkepzelt verzio es a realitas kozott. Mindig felmerult valami aprosag ami közbe jött. Az mukodott amig a frame-t (vazat) csinaltam, de a kabelozassal mar komolyabb a helyzet.
Kepekben kifejezve enyire jutottam tovabb:
Meg par utolso simitas aztan START. Meg eltart egy idejig meg bekonfiguralom a 36 gombot -
#5968 Ez elég valószínűtlen :D Nem lehet, hogy a föld meg az usb negatívja között volt inkább fesz? :D -
#5967 hát majdnem -
#5966 Kostolgattad a nyelveddel? -
#5965 és és és elkészült végeztem a már csak egy valami kell a kézifék vissza jelző ha kivan engedve a kézifék egy led jelleze de miden más kész képek : -
#5964 na ma megtanultam hogy a usb is tud csipni -
#5963 Akkor vegyél 7k ér egy 14" monitort, és kösd a videókarira. -
ratb #5962 Konkrétan? A Samsung 7"-osa 20rugó ezt kicsit sokallom.Digitális képkeretet nem lehet rákötni a gépre e célból-igaz annak a felbontása fele ennyi lenne,no meg az ára is... -
#5961 LCD. OLED még drága.
-
ratb #5960 Milyen monitort érdemes motec-hez ami kicsi,lapos és olcsó?Ötlet? -
#5959 Az egesz Motion es controll egysegek az original Frex meg a cockpit fele. Azert a fele mert a felet kicsereltem hoszabra, mert bovitettem nagyobra (nekem eleg szoros volt az original), plusz kerekes alvaz allithato magassagal, plusz kezifek, plusz dashboard. Szoval elegge feltuningoltam.
A game controllerek (kormany, pedal, shifter) az G25.
Eddig csak reszletes fotokat mutattam be, de az egeszet csak akkor teszem kozze ha kesz lesz. Mar az utolso fazisnal tartok, remelem nemsokara finish -
#5958 Ismerős. a "menő manó" (vagy "freno a mano"?) kezifék.
De a tobbi cucc mar "IN ARRIVO" fél éve (kormany, pedal). Hamarább kesz lesz az en Frex GP cockpitom mint az ő termeklistajuk -
#5957 basza meg elszált a 3 sebeségem kellet nekem egy kövér 3 nyomni :D -
#5956 -
-
#5954 nem én csináltam :D én csak letöltötem :D
thé #5953 aha, értem, pofásabb lett ezekkel az átalakításokkal
csak a váz frex? -
#5952 juk =lyuk :D -
#5951 Na sikerült a lekerekítés. A kormény egész pofás lett. Most kéne nekiállni a váz megrajzolásának. A Mabo cockpithez hasonlót szeretnék csinálni. Tehát szeretném, hogy állítható legyen. Az AUTOCAD-ban meg lehet ez valahogy oldani, hogy jól látható legyen, valamint , hogy legyenek a fémen jukak, amik segítségével állítani lehet?
+ Ilyen MIMO-t lehet venni Magyarországon? Egy SAMSUNG U70 jobban megérheti nem? Az 20K sincs. -
#5950 Köszi.
Ne is mond, kockasra ultem a seggemet meg megrajzoltam. Es meg nemlatni az imbusz csavarokat+anyakat (az ITEMhoz), amiket egy egesz ejjel rajzoltam 100valamenyi darabot, persze kopiroztam iket, de egyenkint rakocsgattam oda ahova kelletek, hogy tudjam menyi fog kelleni.
Az elso verzio csak papiron ill. 3D maradt, abbol nemlett semmi, eredetileg azt akartam hazilag csinalni, de az heggesztett ALU lett volna, de nemakarta senkise valalni, hogy tul komplikalt.
A masodik az meg a Frex GP bovitese, a vilagos kek az origional, a sotet kek meg a bovitett anyag/frame a rajzon. -
thé #5949 pfff, ez kemény, jók sok meló lehetett már megrajzolni is
amúgy a második verzió sokkal elegánsabb :) -
#5948 Tudom, mar tavaszal akartam is venni egy MIMO-t (meg vannak a Samsungok is), de mondom, nagy a helyhiany. Itt mar a gombostut sincs hova letenni Majd lehethogy idovel majd valahogy kialakul, de most marha nagy a felfordulas. Az egesz lakasom egy nagy 3 szobas muhely -
#5947 Neaggodj a kerekitesek miatt, en is ACAD2009-be rajzoltam az egeszet, es totalis NULLAROL kezdtem, elso ACAD telepites az eletembe. Volt amikor 3 napig nemtudtam tovabb mozdulni. De a kerekitesekkel mar igazan nem idegeskettem. Nekem csak a lenyeg kellet, foleg a meretek a gyartashoz, a mereteket nagyon komolyan vettem de a kerekitest hagytam a banatba. Orulok hogy enyi sikerult.
Render_1/1
Render_1/2
Render_1/3
Render_1/4
Render_2/1
Render_2/2
-
#5946 :D
Kis USB-s, 7"-9". -
#5945 Ja, ertem a celzast
De jo hogy kiraktad, szep progi, jo design, es szinte minden ott van, nekem tetszik. Csak nincs hely masodik monitornak, de lehet hogy majd valamikor a jovobe lesz -
#5944 Melyik másik működött nálad? :D -
#5943 nem rossz csak a desing lapos -
thé #5942 nabazz, 2007-es a legfrissebbem
és ha a lekerekíteni kívánt élet alkotó két síkot választod ki? letörés vagy lekerekítési sugár értéke 0--tól eltérő? móDszer lehetőségre mit dob ki? az is lehet, h nem egy vonalat akar kijelölni, hanem egy vonalláncot -
#5941 A 2009-essel próbálom csinálni, de sehogyse akar sikerülni. Eleve sose engedi, hogy egy élre kattintsak. Mindig mind a négyet mutatja.
Itt tartok -
thé #5940 a link lemaradt:
http://www.star.bme.hu/epinf2/cad3d2/index.html#FIL -
thé #5939 "A 2D-ben megismert Lekerekít (Fillet) és Letör (Chamfer) parancsok a 3D testmodelleknél is alkalmazhatók; itt értelemszerűen a lapok közti élek lekerekítésére ill. letörésére."
amúgy milyen cad-el tolod? ha nagyon nem megy, akkor felrakhatom a gépre és ránézek