Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Egy hoszabb "cockpit jelentes" szunet utan, vegre lett egy pici idom a tegnapelott igert kepekre. Akkor fel is rakom.
Elso sorba beszamolnak arrol hogy sikerult legyoznom az akadajt amit a NYAK gyartasa jelentette (16 ev szunet utan). Egy ici-pici egyszeru NYAK miatt nemakartam nagy felfordulast csinalni meg nagy beruhazasokat. kb 16 eve nemcsinaltam NYAKot, de addig szinte naponta. Ugyhogy ott fojtattam ahol 16 eve abba hagytam. Elovettem a jo regi NYAK keszito keszletem es nekilattam, es meg mellete nosztalgiaztam is egy kicsit.
Jo oreg centrograf tinta mar beszaratt, de felontottem tiszta szeszel es par nap alatt olyan volt mint ujkoraba. Akkor kihalasztam a pincebol a HCL savat es a H2O2-t higitasra. A sav amit meg a regi renszerbe vasaroltam 88-ba az jo volt mert rendessen csipte az orromat, de a H2O2 hatasara nem volt hajlando maratni a NYAKot
Akor interneten talaltam egy megoldast hogy lehet HCL savval H2O2 nelkul maratni. Rá kell konti az egeszet arramra
Fuuu
, ez mar igen, marhara beindult az egesz. Rendessen felizgattam 12V-al a savat anyira hogy meg a trafom is elfustolt tole. Ekkorat meg nemizgult a trafóm 1 deci sav hatasara
Ki gondolta volna hogy 1 deci HCL kepes 4 Ampert is kihuzni egy tápbol. Na minde1 meg lett a NYAK is.
Es most mar vegre itt tartok:
Ezenn bal oldalt ott lóg a NYAK ami hianyzott az egeszhez.
Ugyhogy lassan mar keszul a dashboard is, az oszes "direct-connection" kabelt kiszedtem mindenhonnan, es hogy ujra kabelezzek mindent a dashboardon keresztul. Marha fingatos melo az egesz, mert mindennek pont ki kell jonni hoszusagra elorol a cockpit hatuljaig ahol a control egysegek vannak. Foleg az original konektorozott es USB kabelekkel rengeteget kellet probalkoznom mindenfele konbinacioba hogy pont eleg legyen es ne legyen rovid. De remellem nemsokara mar elkeszul.
Most 2 nap szunet, munkaba vagyok, de hetvegen remelem fojtatom.
Aztan majd ujra beszamolok ujdonsagokkal