11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#5938 Kösz szépen csak ezzel az a baj, hogy 2D-re vonatkozik nekem meg 3D-be kellene. -
thé #5937 http://www.geo.u-szeged.hu/~zalan/GIS_szoftverek/03_AutoCAD%202007%20Tutorial%20HUN.pdf
24. oldal :) -
#5936 Jó ez az AUTOCAD, de az élek lekerekítése sehogy sem akar menni. Hogy van angolul az, hogy lekerekítés, vagy hogy tudnék utánanézni, hogy hogy kell lekerekíteni? -
cyber #5935 Az az igazság hogy közzéteszik mert megvolt a rajz csak elveszett a vinyomról sajna.Valahol láttam a neten is de sehol nem találom nem emléxem hogy hol láttam. -
#5934 -
#5933 LFS Telemetry
Második monitorra/hálózaton át, motec.
Már akit érint
-
#5932 Gondolod, hogy egy cég aki ilyet készít és árul, az közzéteszi a terveket?
Mlretezett Cockpitek sajnos nagy korlátozottan rohangálnak a neten, főként csak fából. -
cyber #5931 Sziasztok!
Valakinek nincs meg véletlenül a raceframe pro cockpit méretezett rajza? -
#5930 Nem olvastam még bele, csak nehéz észrevenni, ha csak úgy berakom a bannerba. -
#5929 Mar épp ideje hogy elhidjetek
Miert, eddig te nemhitted el hogy van? Pedig itt autozok benne mar juliustol Csak sok volt korulotte a tuning, de remelem lassan mar elkeszul, aztan mar tenyleg mehetnenk valami versenyt
Amugy az a perfect pedal marha borsos, tobb mint az egesz G25 vagy a CSP. Gondolod van anyival jobb a tobbinel amenyivel dragabb?
Kinezni biztos jol nez ki -
#5928 Ja amugy most kapcsolok, persze, az a CRC, hisz azt is a Debreceni Invictus team csinalta mint az 1NSANET. Az is megvan, kulomben az volt az utolso ertelmes turheto jatekuk, azutan mar a Project Torgue nem nagy szam.
Es akkor azokat a NDK (DDR) kocsikat te modoltad? Amik a masodik videon vannak azok nagyon jo neznek ki. De ezek akkor a legjobbak ha a fizikajuk is igazi, a puha Warbi, meg a kemeny Trabi -
#5927 Perfect Pedal -
#5926 Jeee, képek :D Lassan elhisszük hogy tényleg vettél FREX-et :D -
#5925 hát nem tudom miröl beszélsz a Crc egy játék és abba modoltam be a wareszt -
#5924 Aha,
http://slm.i-host.hu/
mukodik, csak roszul kopiroztam be. -
#5923 Az a elso nem preciz munka. De a masodik video az szuper, tetszik. De meg kiprobalnam a fizikat benne abba a szimuba. Mert a ketto kocsi nagyon kulombozo fizikaja, radial/diagonal gumik, kemeny/puha rugok, szoval nagyon eltero fizikajuk van, azt akarnam szimuba kiprobalni, meg azert is jobb mert tudjuk es ismerjuk mindkettot igaziba is, hisz hasznaltuk (hasznaljuk) azokat a kocsikat.
Az a masodik az milyen progi (valami SLM)? Az csak mod benne, vagy az eredeti?
De most nezem youtuben hogy az valoszinuleg mod, valami Max introductive modders csinaltakk, de a slm.i-host.hu nemmukodik. -
#5922 Egy hoszabb "cockpit jelentes" szunet utan, vegre lett egy pici idom a tegnapelott igert kepekre. Akkor fel is rakom.
Elso sorba beszamolnak arrol hogy sikerult legyoznom az akadajt amit a NYAK gyartasa jelentette (16 ev szunet utan). Egy ici-pici egyszeru NYAK miatt nemakartam nagy felfordulast csinalni meg nagy beruhazasokat. kb 16 eve nemcsinaltam NYAKot, de addig szinte naponta. Ugyhogy ott fojtattam ahol 16 eve abba hagytam. Elovettem a jo regi NYAK keszito keszletem es nekilattam, es meg mellete nosztalgiaztam is egy kicsit.
Jo oreg centrograf tinta mar beszaratt, de felontottem tiszta szeszel es par nap alatt olyan volt mint ujkoraba. Akkor kihalasztam a pincebol a HCL savat es a H2O2-t higitasra. A sav amit meg a regi renszerbe vasaroltam 88-ba az jo volt mert rendessen csipte az orromat, de a H2O2 hatasara nem volt hajlando maratni a NYAKot Akor interneten talaltam egy megoldast hogy lehet HCL savval H2O2 nelkul maratni. Rá kell konti az egeszet arramra Fuuu , ez mar igen, marhara beindult az egesz. Rendessen felizgattam 12V-al a savat anyira hogy meg a trafom is elfustolt tole. Ekkorat meg nemizgult a trafóm 1 deci sav hatasara Ki gondolta volna hogy 1 deci HCL kepes 4 Ampert is kihuzni egy tápbol. Na minde1 meg lett a NYAK is.
Es most mar vegre itt tartok:
Ezenn bal oldalt ott lóg a NYAK ami hianyzott az egeszhez.
Ugyhogy lassan mar keszul a dashboard is, az oszes "direct-connection" kabelt kiszedtem mindenhonnan, es hogy ujra kabelezzek mindent a dashboardon keresztul. Marha fingatos melo az egesz, mert mindennek pont ki kell jonni hoszusagra elorol a cockpit hatuljaig ahol a control egysegek vannak. Foleg az original konektorozott es USB kabelekkel rengeteget kellet probalkoznom mindenfele konbinacioba hogy pont eleg legyen es ne legyen rovid. De remellem nemsokara mar elkeszul.
Most 2 nap szunet, munkaba vagyok, de hetvegen remelem fojtatom.
Aztan majd ujra beszamolok ujdonsagokkal -
#5921 Crc
http://www.youtube.com/watch?v=p4huWwApaec&feature=fvw
de nagyon komoly game :D -
#5920 Szendehely egy igazi nyugis falu,hegyek veszi körbe mint pl a Naszály hegy de ha az embernek nincs kocsi az se baj mert félóránként van busz.Huh annó és is megakartam csinálni de nem tudtam :( pedig nyomtam volna Wareszal Crc be viszont tutam Wareszal menni.
Ez a játék kellene nekem vagy csak a cime :
http://www.youtube.com/watch?v=4-l_HPtyVLI&feature=fvsr -
#5919 Olyan fasza helyen laksz? Nagy a nyugalom, az jo, csak egy hatrananya van, amit irsz. Valami komolyabb boltba akarsz menni akkor 20km vagy tobb. De amugy van boven sok elonye a falusi elletnek, en mar csak tudom. En se voltam mindig paneles varosi gyerek
Amugy mindig arra vagytam (meg most is) hogy egy kombi Wartburgot vezethessek valami nagyon jo fizikaju realis szimulatorba. Egy igazi Wartburg rugozasra vagyom meg most is. Annak idejen meg is csinaltuk 1NSANEba, de most meloba vagyok, nemtudok bizonyitekot (shotot) mutatni -
#5918 jah főleg most vagyok egy motor cserén egy kis izelitö rolam :D -
#5917 waresz Legjobb -
#5916 na ez az ami idegesit kénne 1 db microkapcsolo és a bolt tölem 20 km :S valamit szét kell szednem :D -
#5915 Én is akkartam mobelezni Wartburgomat de nem jött össze -
#5914 csináltatok bele majd valami nagyon masszívat :D -
#5913 Ahha , az mar nagyon regen volt mikor ilyeneket modelleztem, az ember felejt -
#5912 Még egy kicsit idébb van, de ami késik... :D -
#5911 Ja, vagy ugy, mar selejtezed is le? Szerintem eleg kijelenteni, jopáran maris sorba fognak alni a bejarati ajtonal -
thé #5910 formula force ex-ben tök hasonló van, ránézésre csak a menetes csavarókában különbözik
amúgy a menetnek jót tesz néha egy kis zsír :) -
#5909 Szétszeded és kitudod emelni simán.
Ha tudod csavarral fogatod fel, a hátuljába megy kettő is.
Vagy, jó pénzért veszel ilyet:
Bontott G25 ből épen megmaradt :D , és nem téped meg máskor ennyire a csavart :D
-
#5908 Maga a felfogató, a kormány belsejében tőből letört basszameg... Asztalon van.....Valahogyan nem lehet kiszedni a gyári felfogatókat? Mert akkor az épet még kiveszem, és csináltatok fémből... -
#5907 óhh nagyon szépen köszönöm -
#5906 segitek de akkor a csomagtartomba rakom :D -
harci repűlő gép :D -
zoleeka3 #5904 Hátha segít.
Fater innen szokott rendelni kapcsolókat+potikat. Elég nagy a választék meg annyira nem vészesek az árak:
(bocs de még nincs 1hónapos a regem,nem linkelhetem...)
www.tme.eu/hu/katalog/#id_category%3D100056%26%26page%3D2%2C20 -
#5903 Pedig igazán segíthetnétek levinni a szobából :D -
#5902 Varjá, azt a Curtiss 40 dolgot nemertem
Amugy Pointer cockpitjat nem lenne konyu megmozditani, nem meg elvinni. Az egesz nehez fémbol/vasból van, szerintem 100kg-nal tobb. De nemkell, nekem már van jobb -
#5901 4 boltba voltam ls sehol nem kaptam bár most a cockpitem is a kamrába van :D nekem csak 1 db kell majd meglesem Pesten .Jah mért nem mondtad hogy a Curtiss P - 40 kell :D levadászod pointert és viszük a cockpitet :D -
#5900 Hát marhák, 2400-2800 Ft-ot kerni egy kapcsoloert, az mar nem emberi. Nekem ugyan olyan van, csak nincs benne a LED, es a kapcsolo+dekli 2 Euro volt, en mar azt is dragallotam, de kibirhato 4 drabnal, egyszer veszem, nem minden nap
Csak nem azt akarsz venni 2400-ert?
Kulomben LEDesset en sehol se lattam nalunk, meg internetes aruhazba se.
A LED nelkulit is alig tudtam szerezni, seholse volt csak 1 boltba.
En vettem 4-et, itt csak 2-ot latni (masik kettot kesobb vettem) es latni hogy ennek 6 polusa van, es atkapcsolo, nem csak 1 polus bekapcsolo. De aranyos, munkaba mindenki azzal jatszott, tetszett nekik, meg nemertettek hogy minek kell nekem olyan. Nemertettek hogy bombazot, vagy vadaszgepet gyartok -
#5899 Azt hogy lehet letorni? Masziv, es rovid anyag, nemkonyu eltorni meg ha muanyag akkor se.
Nem csak lepattant neked onnan az a talpacska ami rajta van es leveheto. Mert az nem gond az nelkul mukodik, be lehet huzn rendessen. Esetleg visza lehet pattintani ha az volna a baj.