Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Van Fanatec ClubSport írás, már megjelent, a szokásos helyen elérhetõ. 😊
Az a kep az mi akart lenni, karpotlas? Ebbol mar kinottem, mar a LFS jobban erdekel, ugyanis az megbizhatobb es namhasznal ki...<#vigyor3>#vigyor3>
Amugy igaz neha voltak a LFSnek korai bejelentesei amik nemvaltak be, mondjuk azt en se szeretem, de ami mar kint van es hasznalhato az jo.
Egy pici erdekesseg a multbol 2003-2004:
http://www.lfs.net/page_images/screenshots/MRT6_1.jpg
Sajna ez elmaratt.
sajna meg ez is
Meg emez is.
De attol meg ami kijott az tetszik <#smile>#smile>
Remeljuk a Scirocco meg a Rockingham UK nem marad el, es hamarossan jarhatunk a palyan.
Csak ugy kivancsi vagyok van-e aki tudott ezekrol a projektekrol, itt kiderul ki mekkora rajongo.
En brutal rajongo vagyok ugyhogy nekem a gyujtemenyembe vannak meg ilyesmik is:
Akit esetleg erdekel a tobbi: kep1
kep2
kep3
kep4
No mire emlekeztet??? Engem nagyonis a Terep 2-re <#smile>#smile> Emlekeztek ra az Invictus csapattol? Kesobb abbol lett az 1NSANE
Csak sajna az 1NSANE-t needforspeedesitettek, sok jo dolgot kidobott belole a codemasters, de azert meg eleg jo fizika maratt benne az eredetibol, es meg jatszhato is volt. De aztan az Invictusz is elromlott, mar csak olyan gyenge arcadekat csinalnak.
Gondoltam egy kicsit nosztaliazok, remelem nemzavartam be nagyon <#wink>#wink>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Aki esetleg nem lenne biztos abban, hogy az NFS Shift mennyire tré 😄
Abban a hengerben olaj és duattyú van.
Lehet szabályozni a rugó keménységét és az olaj átfolyás erejét.
És azt is be lehet állítani, hogy az a szürke rúd milyen
szögben kezdjen felkeményedni.
Remélem sikerül pedált csinálni belõle.
Hogy pl van változó idõjárás? Van benne létezõ pálya, annyi hogy meg se tudod számolni a két kezeden? Hogy létezõ autók vannak benne ? (és most autóról beszélek, ne gyere nekem a F szarokkal) Hogy normális hangja van ? Hogy az út nem tükör síma, vannak rajta huplik, és gödrök?
Ép eszû ember látja, hogy az LFS halott, és az is marad. És nem meggondolt munkáról beszélünk, hanem kurvára elhanyagoltról.
Az a kép amit lennt linkeltél meg a lófaszt élethû 😛 Azt a fényvisszaverõ rudat, mintha egy öt éves mozgatta volna be középre photoshoppal, layerként...
És ez is csak egy vélemény.
Viszont kíváncsi leszek majd a felmerülõ problémákra, lesz majd 3 év mulva egy igazi pálya, lesz mihez hasonlítani a köridõket....
LFS forumról:
"20.9.2009 - Scawen will in fact confirm, that LFS is getting a new track, released later this year along with the Scirocco and the new tire model.
18.12.2009 - The new patch will be delayed until early 2010 because of shadow bugs found with the new track.
30.7.2010 - The delay was extended, because the whole lighting engine had to be rewritten for the new track.
18.9.2010 - LFS running with weather effects and night racing spotted at a gaming convention, fans go wild.
26.9.2010 - LFS renamed to Online Forum Hype Simulator."
Az a harom fekete az mi? Azon van valami elektro-tekercs jel, mi az eredetileg?<#fejvakaras>#fejvakaras>
rbal, ratapintottal a lenyegre, orulok hogy egyetertunk. Pedig csak utanna olvastalak ahogy leirtam a velemenyemet. (Mindig sorba olvasom, es sorba valaszolok).
Ahogy nezem, Pointer szerint meg van jobb fizika mint a LFS? Hogy a NetKarba jobb lenne? No most meg nefogok vele vitatkozni, mar le van toltve hogy kiprobaljam, csak nembirok hozza jutni, nincs mikor. De azert kivancsi vagyok ra, majd kiproballom.
De rbal, amit irtal teljessen igaz, jo volt olvasni a szoveged <#worship>#worship>
Egyatalan nem azt kapom a programtol ami prezentalva van. Es negyere nekem itt a rengeteg letoltessel, mert nincs hozza se turelmem, se idom, hogy letoltogessek tonnanyi szemetet oszt napokig teszteljem meg valogassam, asztan a kivalasztott 1%-bol aminek ertelme is van abbol a nagy szemet kupacbol, oszerakjak valami mukodokepes dolgot. No ne maaaaa...
Amit a LFS-rol lattam prezentalva, az pont az volt amit a programba is kaptam, sott, a programba en meg felfedeztem rengeteg uj es jo cuccot amiket senki se prezentalt, mert lehet, nem is tudjak hogy ott van, mert elvannak foglalva a rengeteg sok mas zagyvasaggal, es nemlatjak a nagy szemet kupactol a lenyeget.
Szoval ha betarcsak amit igernek, es foleg megcsinaljak rendessen hogy jo legyen, akkor en a LFS-vel nagyon meg leszek elegedve. Ami az uj palyat illeti, brutal iggggazi, szinte alig lehet kulombseget talalni a fenykepek es shotok kozott. Nehamarkodjak el, nem a release date a fontos, inkabb a minoseg sokkal fontossab nekem. Ugy is ebbe a elhamarkodott bolond eszeveszett vilagba mar alig talalni minosegi cuccot, ugy is tobnyire minden csak hurrraaa szisztema, es el van hamarkodva. Es igen. En rengeteg idot elszokok tolteni egy LFS patchal (arányossan a patch nagysagahoz gondolom), meg mindent alapossan letesztelek, atnezek, es kiprobalok minden lehetosegekek, meg stb..., szoval alapossan atragom magam az uj cuccokon, es sok jo es erdekes dolgot szokok benne talali, es nem csak berakom a patchet oszt ranezek oszt elso ranezesre - semmi uj akkor szar a patch mer semmi uj lathato dolog nincs benne.
Tudd meg, hogy az igazi ertekek tobnyire rejtve vannak es fel kell fedezni oket! Es ami ranezesre lathato az nem jelent sokat, mert az csak a csomagolas. Es en nagyon utalom a szep csillogos dobozba csomagolt szart. Nalam sokkal tobbet er egy szuper atgondolt kidolgozott cucc, ha meg csak egyszeru szurke papirdobozba is van becsomagolva. Es ezt lehet szoszoros ertelembe is venni, mert tobb esetben is jartam igy. Sose felejtem el a Tseng ET6000 grafikus kartyamot 2.25MB MBRAMmal a 90-nes evekbe, ami itt total ismeretlen cucc volt (a kartya is meg a MBRAM is, akkoraba a VRAMot nyomtak, de a MBRAMnak a bokajaig se ert), mar az uzletes is levette a polcrol oszt eldukta a pult ala a kartyat, mer meg szines dobozza se volt, csak egy egyszeru sima feher papirdoboz feliratok nelkul. Annak idejen en nembirtam egy normalis grafkartyat szerezni amivel meg lettem volna elegedve, az uzletbe ami a haverome volt mar az oszes grafkartyat kiprobaltam mart a legdragabbakot is es nemtetszettek. Akkor mar neki is elege lett a dologbol, osz elovette a pult alol azt a feherdobozos grafkartyat hogy akkor probaljam ki azt mert mar csak az maratt. En is csodalkoztam hogy honnan szerezte, monta hogy valaki hozta amerikabol de nemertett hozza es elakarja adni. No kiprobaltam, es bevalt, a legjobb kartya ami akkor volt, a kartyat visza se adtam neki, csak a penzt erte. Abba az idokbe olyanokat tudott amirol a nagymeno itteni kartyak nem is almottak, csak a nagy reklam ment korulottuk, meg gyonyoru csomagolasu dobozok, de benne nem nagy szam az egesz.
Szoval mindent bele fiuk, a minosegre koncentraljatok es ne a release datera. Csak nejelencsetek be olyat amit nem tuttok betartani, inkabb legyen varatlan meglepetes.
Csak a velemenyemet mondtam el <#wink>#wink>
Amúgy, ha sok pályát akarok, meg jó fizikát arra ott van a iRacing. Ha sok autó és pályát akarok, arra ott az rFactor, meg lassan az EVO (úgy néz ki csak a minõségi módok kerülnek át rá rF alól, jól megszûrve nekünk a jót) Ha meg vérbeli tuti fizikát akarok, arra ott a NetKarPro. Van LFS-em is, de minek.... gyûjteménybe elfér, max annak.
Sracok, ajanlom megnezni a http://www.lfs.net/ webet. Nagyon popec ami keszul <#smile>#smile>
Minden nagyon szuper, csak nemtetszik ahogy sietnek a S3-ba. A S2 csak Alpha, meg nemvolt Beta se, es egyatalan nem S2_Final. Remelem nemakarjak befejezni a fejlesztest, mert a S3 van utolsonak tervezve.
Elkepeszto a hasonlosag es realitas. <#finom>#finom>
Varjuk!!! Fejlesztok, mindent bele.
Bocsi hogy ez nem kimondottan cockpit szoveg volt, de muszaj volt megosztanom veletek, mivel brutal LFS rajongo vagyok, es jarok futamokra is.
Amugy a LFS csapatunk 1 tagja volt Cseh-be 2 napos gokart versenyen, es persze ki nyerte meg? Hat ki mas mint a Inferno Team, gondolom ismeritek - magyarok http://www.teaminferno.hu/
Macbook Air M1 2020
Mission Impossible 2010: PRO Class
De amugy nemtom hogy manapsag megeri-e epiteni. Amig az ember oszeszedi a kellendo cuccot, alkatreszeket, agyonhajszolja magat, nemhiszem hogy sokat nyersz vele. Megsporolod az agyonhajszolast ha bemesz az uzletbe es kijosz 1 kormanyal <#smile>#smile> De ha vannak lehetosegeid akkor nyugottan.
Te tenyleg szeretheted a Rumba csokit <#finom>#finom>, amugy finom, enis szeretem. Es Aranyfacant iszogatsz kozbe? hehe...
Amugy jo hogy betetted a Troyton cimet, koszi <#smile>#smile>
akkor nem kellene nagyon mûszerészkednem.
viszont azt meg lehet az usb nem bírná!
az elképzelésem : sportkormány,fémtengely,2 db csapágyon.
szerintetek ha vennék még egy momo-t a mostani mellé, akkor meg lehetne oldani, hogy a két ffb motor együtt mûködjön?Gondolkodom egy masszív kormány építésén.
Troyton ceget nemlatom az uj flash menuban. Pedig profi cuccokat csinalnak. Kormany, pedal, valto, es cockpit is! Ajanlom berakni <#vigyor0>#vigyor0>
http://www.troyton.com.au/

Lenne egy kérdésem tudom nem nagyon tartozik ide:
Van egy Logitech Formula Vibration kormányom és ha összekötöm a PC-vel nem áll egyenesen a tengely magyarul jobbra húz. Egy kicsit balra kell fordítani, hogy egyenesben legyen. Kalibrálni se tudom normálisan. Mi lehet a probléma?
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Szia!
Nem tudod, LCDStudio -val használható ?
Köszi
Pointer
Ha valamit csinálsz, csináld komolyan...<--------- ennek mi lett a vége ? Lehet programozni ez a
http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://hardverapro.hu/dl/upc/2009-03/15753_image005.jpg&imgrefurl=http://hardverapro.hu/apro/usb-lcd_vezerlo/hsz_1-50.html&usg=___KiL04haRc4bVjBzgUl9oiT57PY=&h=480&w=640&sz=75&hl=hu&start=383&um=1&tbnid=Qo3gE-2fwRePFM:&tbnh=103&tbnw=137&prev=/images%3Fq%3Dusb%2Bbek%25C3%25B6t%25C3%25A9s%26ndsp%3D20%26hl%3Dhu%26sa%3DN%26start%3D380%26um%3D1
oldalon van
Feltettem par kepet a muszerfalrol... Uj kepek
igerem hozok meg bekapcsolt allapotban levot is is csak idõ.. idõ.
koszonom a hozzaszolasokat igyekezni fogok a kepekkel
Udv Fly