Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat azzal tisztaba vagyok hogy nem olcso mufaj a modellezes, valamikor nagyon regen, mikor mar nagyobb voltam es nem a bilibe pisiltam , modellezes volt az elso amivel keztem foglalkozni mint kis gyerek, meg az elektronika es szamitogepezes elott. Mindig nyavicskoltam hogy ezt vagy azt vegyenek nekem mert osze akarom rakni. Plastic, vagy fa, vagy papir modellek. Van egy motoros hajom ami fábol van, az uszik is igazi vizen , akkor par plasztik modellt is csinaltam (repulok), de a legolcsobbak voltak a papir modellek (ABC magazinbol), ha kemenyre csinaltam es megfeleloen lakkoztam akkor nagyon popec lett a papir is. Meg hat persze a hires magyar parlament is megvan (akkor meg csillag volt a tetejen mikor csinaltam ) az olyan nagyobb darab kb 1 meter, azt ott vettek nekem Pesten egy kis boltba meg a regi rendszerbe. Meg rengeteg hajo, auto (teher, utcai es formula), meg hazak/varak/epuletek. Sajna mar a fele nincs is meg, anyukam sokat kidobott mikor takaritott, vagy en roszalkodtam akkor is buntibol kidobott valamit, en meg aztan meg jobban sirtam (persze akkor meg kisgyerek voltam).
    Meg van itt egy komolyabb modellem: kisvasut TT modell, szerelvenyekkel, mozdonyokkal, es komplet iranyito pultal. A kisvasut, ne is kerdezd, az 20-30 eve se volt olcso, de most meg mar irgalmatlanul mereg draga, de mar ahoz nemvasarolok cuccokat, esetleg ha lenne kisfiam ellennenk vele. Szoval van itt minden, 3 szobas lakasba nemferek el egyedul
    De most ha belekezdek, akkor nem oszerakni szeretnek, hanem kint a termeszetbe (nem a monitor elott) autozni es kikapcsolodni fuggetlenul. A start benne lenne kb 1000 Euroba, aztan meg a havi koltsegek persze (benzin/nitro, neha uj batrik, karbantartas), de anyit elviselek, olcsobb mint 1 igazi versenyauto uzemeltetese
    De most elsosorba cockpitet akarom finiselni.