Szimulátor Cockpit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na igen, ez pl egy olyan eset, amikor az imbuszt a seggembe dughatnám, mert nem férnék vele oda 😄
Viccet félretéve nagyon jól néz ki a dolog, de mi lesz a tapasztalat leírással? El ne feledkezz róla!
Egy potit a két áramkörre kéne rákötni, ezen akárhogy is töröm a fejem kivitelezhetetlennek tûnik. Mivel egy házilag épített pedálszett sem képes egy potit teljesen kihajtani, ezért valami programnak kell lennie, ami veszi a poti forgásának minimumát és maximumát és ezeket a kalibrációs értékeket menti. Nézd meg ezt a progit. És majd írd meg mire jutottál.
Pedig egyszerû, kimész a kiszemelt munkadarabbal a munkaterületre, megcsinálod, behozod al akásba lefotózod, és kész is 😛 😛 😛
Na, ma beszereltem az új USBhubot, nagyon tutin bennetartja a dugókat. Kapott egy 2A-es adaptert, és már száguld is 😄
Szépnek nem szép, de tuttin mûködik, majd rácelluxozok egy imbuszcsavart, hogy jól nézzen ki.
mostanság igen gondolkodok egy mabo féle cockpiten de még nagyon csak tervezem!
és azt szeretném kérdezni hogy ugye a ott van a kormányt tartó zárt szelvény a lábak között!
na és az a kérdés hogy ugye 3 pedálnál mikor kuplungolok meg fékezek egyszerre és akkor mikor a jobb lábamat átrakom akkor nem zavaró az a zárt szelvény?😄
elõre is köszi
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Hat te holvoltal eddig?
Csaknem te is cockpitozol? <#vigyor3>#vigyor3>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Akkor majd meglatjuk kinek sikerul hamarabb kepet feltenni. En mar nagyon igyekszem, de meg mindig nem jott osze a cucc. Most meg a Leo Bodnarra varok, mar csak az hianyzik hogy kesz legyen <#smile>#smile>
Meg aztan a carlosfly is tartozik par uj keppel az igeret szerint, de gondolom annak se akar osze jonni, gondolom ki se latszik a melobol a fly cockpit korul. De el kel ismerni, carlosfly te tenyleg csucs minosegi munkat csinalsz, jobb mint sok mas gyari <#vigyor0>#vigyor0> Amit lattam, mar attol eldobtam magam. Toled meg Pointer is nagyon sokat tanulhat <#nevetes1>#nevetes1>
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Képet meg még nem kaptam szépet újat a bannerba 😄 Sürgesd az asszonyt 😄
Igen én készítem, és nagyon megvagyok vele elégedve.<#vigyor>#vigyor>
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ha megis lenne, meg vagy vele elegedve?
Amugy miert nem veszed ki az originalt es azt hasznalod fel barmire, az azzal az elektronikaval mar hangolva van. De ha megse akkor mondom, 10k-100k kozott linearis.
Persze a HydroBrake mar egy ideje hozzaferheto, de ez most uj, es nem kell hozza levego, eleg az aram. Jo lehet mukodes kozben, szivessen kiprobalnam.
Akit erdekelne oktobertol meg lehet venni, csak 215 Euro penz <#smile>#smile>
Gondolom beszurok egy ujdonsagot, mostanaba ugyis elvoltunk itt a LoadCellekel, meg kulombozo vibratorokkal. Akkor nesze itt van ez is <#vigyor0>#vigyor0>
Mikor nincs idom, PC-hoz se jutok hozza, akkor vastagon jon a duma ide a forumba, oszt nemgyozom behozni...<#zavart1>#zavart1>
Most meg itt ulok a forumon majdnem egesz nap, osz semmi szoveg, csak egymast cseszegetitek itt...<#nyes>#nyes>
Necsinaljatok máááááá.....<#vigyor3>#vigyor3>
A mai gyartmanyhoz meg nem kell hozzaerni se, az mar szar eleve...<#idiota>#idiota>
gömbcsukló van M6, M8
Kép (A képen a pedálszárat a menetes szárral köti össze az kellene szóval ha tudjátok a nevét bátran írjátok le<#vigyor>#vigyor>
Szoval errol enyit, hogy miert ne mukodne... (a mai minoseg es mai termekek...)
Amugy meg csak ugy kerdeztem, erdeklodtem <#smile>#smile>
Majd ird meg.
A regi USB-hubodbol meg kipotyognak a kebelek??? <#wow1>#wow1> Ilyet se hallotam meg.