Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Szó sincs semmiféle szembe evezésről, ellenkezőleg, szerintem előrébb járok a gondolatmenetben. Munkám során sok ilyen szőrözős/idegesítő embert kell gyorsan leráznom, tapasztalt vagyok benne (képzelheted, hétvégente egy plázában mennyi agyhalott zombi csámborog, és jön a marhaságával). És még olvasok is, a problémádat az első perctől értettem, de csak mert marha sok feles időm van.
- Azt már tudjuk hogy ideális esetben hogy kéne működnie a loadcelles pedálnak elméletben.
- Amit te még nem tudsz - és ha nem merült fel benned a kérdés, akkor majd fog - hogy valószínű nem lehet AP electrix módján állítani az erősítést, emiatt akkor milyen súlyra maxol be, hogy otthon kipróbálhasd, hogy neked jó lenne-e.
Ezt persze csak tőlük tudod meg, ide kár is lenne feltenni a kérdést.
Miután válaszolnak, kipróbálhatod mérleggel hogy milyen lenne, olyan erőt kifejtened.
És mint házigazda, az a dolgom, hogy a témához nem illő hozzászólásokat töröljem, se több, se kevesebb.
Az, hogy mások problémáin segítek, nem kötelességem, azt csak szívességből, szívesen teszem. És emiatt nem is vagyok felelősségre vonható, még csak szóvá se teheted, ha nekem nincs hozzá kedvem.