Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hallod baratom neked csaknem olyan kapcsolod van amit en egesz nyaron hajszoltam de semilyen boltba nem volt beszerezheto, es meg az internetes aruhazakba se talaltam.
    Jo lenne ha tudnad hogy kapcsolnak azok a kimenetek, van ott boven kimenet, de azzal nemfoglak nyaggatni, ha nincs ra lehetoseged lemerni, vagy nem vagy muszaki szaki
    De egyre biztos rakerdeznek: En ugy latom hogy az 3 allasu kapcsolo. Nem olyan fajta hogy van alapertelmezett kozepallasa, es lehet billenteni jobra es balra? Olyan vagy masmilyen?, az a kerdes.
    Es akkor meg a kovetkezo kerdes hogy ha 3 allasu default kozepallasal, akkor locking switch - illetve magyarul hogy ha kapcsolod/billented akkor ugymarad egyik vagy masik oldalon, vagy magatol visza all a kozepalasba? - Ezeket lecci aruld el nekem
    Honnan vannak neked azok a kapcsolok, mert hogy nem boltbol az biztos, semilyen boltba nemtudtam ilyet szerezni, aztan mar feladtam a hajszolast.