Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Persze azt tudom ha az apelecrixre gondolsz hogy azon nincs poti, arra en mar rakerdeztem e-mailba par hete mikor irtam neki. Az nem allitahato, de nem is szukseges. De a poti az csak arra van hogy milyen kemeny legyen a pedal, ahogy te is irtad. Ha nem all fenn az a tulkalibrallasi problema amit en a potis pedalokrol irtam abba a hoszuba, akkor rendbe van, nem kell oda poti. Hisz te is irtad, a realis autoba se lehet kedvunkre allitgatni hogy milyen erossen keljen nyomni a feket.
    En csak azzal a dologgal nem voltam tisztaba hogy hogy jelentkezik az a kalibralasi dolog amit leirtam a potikrol.
    Igy poti nelkul ugy tudom elkebzelni hogy az egesz fixre be van allitva valami nyomasra ami a MAX, peldaul 15kg-ra es nemvaltoztathato. De most kapcsolok, hogy akkor is be kell nyomkodni mint a potissat, mert ha bekapcsolas utan eloszor csak 5kg-mal nyomom be, akkor csak peldaul 2V jelet kult es az nem a maximum, azon meg tul lehet nyomni egesz 5V-ig. Ugyhogy azt le kellene tesztelni hogy hany kg-ra van bealitva (de az fugg a konkrett modrol es kialakitastol), es elso bekapcsolas utann ugyanugy mint a potis pedalokat, akkor a LC feket is be kell nyomkodni maximumra hogy 5V-ot kuldjon, es annal mar verseny kozbe hiaba nyomod tul, mar tobb voltot nem fog kuldeni. Ugyhogy nyomni lehet mint az allat, de mar bizonyos eronel peldaul 15kg-nal eleri a maximumot ami 5V, es annal mar hiaba nyomja jobban az ember mar nemtortenhet meg hogy tul nyomod es arréb kalibralja magat.
    Ha az igy viselkedik akkor az nagyon jo. No de ezek a mi teoriank, de remelem hogy igy van igaziba is. De pont ez az a dolog amit a load cell tulajdonosok ki tudnanak probalni ha hajlandok lennenek, vagy lenne valaki akinek van load cell (hogy hogy viselkedik az a pedal, nekem kb 5-10 perc alatt ki volt probalva es le volt tesztelve a potis pedalok a G25-on, ugyhogy nem kell hozza egyetem hogy az ember ki tudja probalni, csak akarat kell), hogy megbizonyosodjunk a dologrol. En sajna nemtom kiprobalni mert nincs load cellem. De ugy nez ki Pointeren kivul nincs senkinek load cellje a forumozok kozul. Pedig ugy emlekszem meg egy srac rendelt LC-t de mar nememlexem ki volt az, talan a RedBullos srac, de őt jo par napja nemlattam errefele a forumba. Masoknak meg talan nincs load cell.