Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Aha , igy ebben az esetben ahogy irod ez igaz. Igy ertem Akkor ugy kell hogy legyen kialakitva az elektronika (diff erosito) a LC-hez, hogy 0-5V kozott kuld jelet, es ha azt a 5V-ot te bealitod egy bizonyos pontra (bizonyos erore a LC pedalonm akkor ott lesz a MAX, akkor is ha meg az LC szalag valtoztassa a tulajdonsagait/ellenalasat ha nyomod tovabb, de a PCbe mar nem megy nagyobb jel). Igen ez logikus, igy varnam el hogy mukodjon. Szoval az kell hogy biztositva legyan a LC pedalba hogy 0-5V kozott adja a jelet, feuggetlen attol hogy az 5V hol van, az elejen, kozeppen, vagy mar a terhelhetoseg vegen bekalibralva (es mivel az nem csak oszto mint a poti, akkor az ott elektronikaval lehetseges). Persze igy logikus es igy ertem is. Ugyes srac vagy te. Itt hibaztam el en, hogy enyire nemgondoltam bele a dologba, megzavart a poti mint oszto.
    A potinal meg logikus hogy tul tudod nyomni a maximumon ha a fizikai felebe allitod be a maximumot, mert az csak oszto es a felebe csak 2.5V van, ugyhogy ott mindig csak a fizikai vegen éred el a 5V-ot.
    Szoval akkor megis rendbe kellene hogy legyen a LC-vel a dolog, remelem ezek utan nem kell attol tartanom, hogy fennal az a veszely amit abban a huszuban leirtam. Igy biztositva van az hogy ha tul is nyomod a bekalibralton (ha meg nemvagy a fizikai max vegen) akkor sem ad 5V-nal tobbet es a controller/driver/WINrendszer ezert mar nemkalibralja ujra arréb, mert az a MAX erteket az 5V-nal kapja ami peldaul az 1023 (11 1111 1111 bin ha 10-bites a A/D converter).
    Tomi, koszi szepen, rendes srac vagy
    Megis meglatszik rajtam hogy ezekkel en mar 15 eve nemfoglalkozom, az ember meg idovel felejt. Majd te is egyszer tulleped a 30-at addig tizenevesnek ereztem magam, addig fiatal az ember, azutam meg mar csak oregszik